Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    04. Srpanj 2018. 06:50

blaza.14b

Monikaharmonika

truskawka

Bruna92

Ma to sta se tice velicine je sve relativno i nista ne mora znaciti… Mi smo za 7+1 imali 7mm a sad sa 15+2 smo bili veci i odgovarali 16 tjedana otprilike… Bitno je da se sve razvija kako treba a sad je koji mm veci il manji je manje bitno..
    Ja sam bila jako mala beba, 2800 teska i 47cm duga… Mali bebulinac 😂

A juuuj mrvica si bila bas..ja sam bila 51cm i 3.5kg, moj muz je bio mislim 53cm i 4.5kg..a ja imam blizance 😱😱 svi smo bili fest velike bebe u obitelji i s moje i s njegove strane..moja sestra veca od mene, njegov brat veci od njega i tezi od 5kg 😱😱

Ja bila 4.5 kg i 56 cm, sada 55 kg i 162 cm. Zaostala u razvoju.😆

Ahahaha i ja sam zaostala u razvoju, 53 cm i 4450 kg, a sada jedva 164 i 52 kg. Posebno dijete 😁😁😁😁

Ja uvijek govorim:Čuvaj se male žene,to da valja naraslo bi!! 😂😂😂😂

Ja sam rođena u 42. tt, 3300 g. I to carskim, nisam se dala van drugačije..haha... Do 15.-te godine sam bila komarac od 165 kg i 45 kila. Grudi i bokove do onda nisam vidila na sebi😂😂 Imala sam ja oscilacije gore dolje, ali nikad nisam bila teža od 51,52 u zadnjih 10 godina. I dalje u "svojoj liniji" mogu naći odjeću na dječjem odjelu.😆  Sitna sam, da, ali tek nedavno se počelo kužit da sam trudna, jer mi je priroda podarila dobru liniju tijela ( uvučen trbuh) i nesklonost debljanju.
    A da, u pravu ste, samo zato što smo sitne ne znači da nas treba dissmisati. Zato i ispadamo mali otrovi jer se moramo izboriti ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

04. Srpanj 2018. 07:11

Pozdrav cure :)
    Nova sam na forumu i prvi put opcenito pisem na forum 😀
    Ja isto cekam zimsku bebu, trenutno smo 13+3 , termin 06.01. Trenutno sam u bolnici, radili su mi serklažu zbog prijašnja 2 spontana 😔😔 
    Ima li neka koja je nedavno to prosla? 
    Sretno svima i da nam svima sve bude ok 😁😉

Nelly1107

Mina93
    04. Srpanj 2018. 07:17

nelly1107

Ja isto cekam zimsku bebu, trenutno smo 13+3 , termin 06.01. Trenutno sam u bolnici, radili su mi serklažu zbog prijašnja 2 spontana 😔😔

Dobrodošla 😁😘

04. Srpanj 2018. 07:19

_lily_0

Jojj cure moje kako vam zavidim na hrani koju papate
    Ja sam na izmaku snaga od povracanja ovih zadnja 2 dana mi je bas jako lose bas cu sutra vidit s doktoricom jer sad stvarno gubim snagu totalno danas nista od hrane niti od tekucine nisam uspjela zadrzat osjecam se ko da cu se onesvjestit jedva hodam bas mi je koma koma od 6 tjedana koliko traje ova agonija mozda 5 dana ukupno nisam povracala i sad vidim da sam u ovih par dana izgubila 2 kile

Vjerujem ti, i sama sam to prosla! Sto god pojela/popila odmah sve van. Pocele su mi mucnine u 6om tj. 😶, i do 10tog prestale. Jednom sam na infuziju otisla i to me spasilo.. proci ce , izdrzi mada znam da ti je to sad koma cut jer trebas trenutnu poomoc al probaj male zalogaje i pomalo pijuckat vodu. 

Nelly1107

Mina93
    04. Srpanj 2018. 07:19

Jutro svimaaa, ja sam presretna jer sam napokon prespavala noc u komaduuu 😁😁 iako je tu uzasno sparno, cudi me da me to nije probudilo 

04. Srpanj 2018. 07:20

Mina93

nelly1107

Dobrodošla 😁😘

Hvalaaa 😁😁😁

Nelly1107

Ana89
    04. Srpanj 2018. 07:24

nelly1107

Dobrodošla i sve najbolje 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    04. Srpanj 2018. 07:27

nelly1107

Dobro nam dosla. Urednu i ugodnu trudnocu ti zelim😍😘

❤N i V💙

• Kani07
    04. Srpanj 2018. 07:31

nelly1107

Dobro dosla😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

04. Srpanj 2018. 07:38

Hvala svima 🤗 koliko ste vi trudne? 

Nelly1107

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.