Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi_92
    04. Srpanj 2018. 11:10

Ana89

Info needed!! Kako se radi ta morfološka kontrola bebača? Isto abdominalni uzv, ali ultrazvuk je drugačiji ili?

Ja sam sad na zadnjem pregledu dobila uputnicu za taj uzv... zove se Anomaly scan i to je kao detaljniji pregled bebinih organa i općenito strukture.. mislim da ako se radi u bolnici preko uputnice da bude običan 2D.. vidjet ćemo..

Pikica89
    04. Srpanj 2018. 11:11

Anavi_92

Book curke, nisam se dugo javljala pa eto malo… 🙈 bila prošli tjedan na kontroli, sve je super, kaže doktorica da je dečkić, prilično je sigurna.. 😍😍😍

😍😍😍😍😍😍🤗🤗

Blaza26
    04. Srpanj 2018. 11:12

Otisao post 😥😥😥 a ne sjecam se sta sam pisala.
    Ugl.cmizdrim na vase poruke,hvala vam curke,💕 i tamo sam cmoljila kad sam vidjela bebicu kako se migolji.💟💟💟💟
    Du hvala Bogu nisam kasnije ni krvarila ni smedarila,samo u bolnici 3 dana krvarenja i kada je stalo mozda 5 dana smedarila i to je to. Nadam se da necu vise krvarit. I eto nadamo se najboljem 😍😍😍😍

barbiemama
    04. Srpanj 2018. 11:15

Anavi_92

Book curke, nisam se dugo javljala pa eto malo… 🙈 bila prošli tjedan na kontroli, sve je super, kaže doktorica da je dečkić, prilično je sigurna.. 😍😍😍

još jedan dečkić :) čestitaaaam!

pepe1907
    04. Srpanj 2018. 11:17

barbiemama

jutro :) danas je baš odvratno vrijeme u Zg, pala je kiša, ali je sparno i ljepljivo.

hehe sparno i ljepljivo 😂😂😂😂

Ana89
    04. Srpanj 2018. 11:19

barbiemama

Anavi_92

još jedan dečkić :) čestitaaaam!

Čestitam Anavi! Sad nas je više mamica dečkića nego curica čini mi se 😀 . Za taj anomly scan ja moram zvati svoju doktoricu u KBC- u, rekla nakon vjenčanja, pa ona to tamo bude sredila 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    04. Srpanj 2018. 11:29

Blaza super vijesti 😍😍
    Anavi cestitam na deckicu ❤️
    Anomaly je 2D uzv. 3,4,5 D su vise sminka i dozivljaj je vidjeti bebu tako rano i imati slikicu i video ali sami pregled se radi i najbolje se vecinom vidi na 2D uzv. 

truskawka
    04. Srpanj 2018. 11:45

Miranda

Blazasuper vijesti 😍😍
    Anavicestitam na deckicu ❤️
    Anomaly je 2D uzv. 3,4,5 D su vise sminka i dozivljaj je vidjeti bebu tako rano i imati slikicu i video ali sami pregled se radi i najbolje se vecinom vidi na 2D uzv.

To sam bas i ja htjela napisati, ali nisam bila 100% sigurna pa reko necu bubnut bzvz..ugl znam da je meni dr u 12om tjednu zadnji put kad sam bila na uzv pokazivao sve detaljno kako se razvija i to 2D. I bas je isao sve u detalje od mozga, srca, zeludac, kosti sve moguce..znaci bas sve sve

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    04. Srpanj 2018. 11:55

Anavi cestitam na deckicu 😍 bome ce nase curke imat sta birat medu svojim vrsnjacima 😍❤💙

• Kani07
    04. Srpanj 2018. 12:07

Ana89

Info needed!! Kako se radi ta morfološka kontrola bebača? Isto abdominalni uzv, ali ultrazvuk je drugačiji ili?

Ana i ja to imam sad 27 bar mislim jer je sve na njemackom dali su mi neke papire da procitam ,uglavnom koliko sam razumjela bebaca detaljno gledanje organi unutra srce,gastrotrakt itd,statud tj stanje placente moje,cerviks ,preko stomaka i vaginalno pise,i moje srce e sad ako znas vise pisi 😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.