Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    03. Srpanj 2018. 20:57

Miranda

Salatice mozes li podic taj nalaz? Ako je sve uredno cemu vaginalete 🤦‍♀️
    Nali hvala ti 😘 Posalji par burgera, super izgledaju 😍
    7+0 do 8+0 je 8. tjedan trudnoce, 7 punih tjedana + dani u osmom tjednu 😉 Ostalo potpisujem truskawku, pa koliko promase u procjenama beba pred porod (prijateljici su procijenili bebu 700gr laksu nego sto se rodila) a kamoli tako male mjere na pocetku trudnoce. Dok god beba prati svoju krivulju rasta sve je super 😊

Aaa znala sam da cu fulat hehe..jos sam razmisljala 5 minuta i piljila u napisano..a prvo sam napisala 6+0 do 7+0 i onda glupaca promjenim..haha
    Pa promase u svemu zivom. Mojoj mami su u 7mj trudnoce rekli da sam decko..sve kupili plavo i ode ona radi komplikacija u drugu bolnicu i tamo sam ispala cura 🤣🤣 valjda sam im srednjak kazala cijelo vrijeme..tko bi ih znao kud su oni gledali..ali pazi to je 7mj trudnoce vec bio..

❤N i V💙

truskawka
    03. Srpanj 2018. 21:00

Pticica mozes i ovdje izracunati termin
    https://www.pampers.com.hr/trudnoca/kalkulator-termina-poroda

❤N i V💙

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 21:04

ma znam da sam negdje vidjela..evo ga. Dr mr Darko Husar, kaze nema vecih i manjih plodova i ranoj trudnoci.
    Ali i kaze da 1 cm odgovara 7tt a 1.5cm 8tt. 
    Neka naseg Darka, moram nahranit mozak. Poglupljujem 😅 haha
    Vecera : 

Miranda
    03. Srpanj 2018. 21:11

Truskawka 😂 Tko zna sto se vidjelo na tadasnjim uzv 😂

Pticice Darko zaboravlja da se trudnoca svima racuna od zm a nemamo svi ovulaciju isti dan ciklusa niti znaci da je do oplodnje doslo bas na dan odnosa, spermiji zive i dan, dva kasnije 😉 To je vec par dana varijacije a sve se pise pod npr 7+0 od istog dana zm. 
    Svida mi se i tvoja vecera 😍 Ja sam danas opet na pizzi s tikvicama, svaki dan bi to jela 😋 

truskawka
    03. Srpanj 2018. 21:15

Miranda

Truskawka😂 Tko zna sto se vidjelo na tadasnjim uzv 😂

PticiceDarko zaboravlja da se trudnoca svima racuna od zm a nemamo svi ovulaciju isti dan ciklusa niti znaci da je do oplodnje doslo bas na dan odnosa, spermiji zive i dan, dva kasnije 😉 To je vec par dana varijacije a sve se pise pod npr 7+0 od istog dana zm.
    Svida mi se i tvoja vecera 😍 Ja sam danas opet na pizzi s tikvicama, svaki dan bi to jela 😋

Potpisujem...aa pizza sa tikvicama..i ja ju jela prije par tjedana..danas za veceru gris sa malo cokolade 😆

❤N i V💙

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 21:18

Darko neeema poooojmaaa 😂
    Ma da, to me bas zbunilo. Ja imam cikluse 33 dana i odma na prvom pregledu su mi skinuli 5 dana trajanja trudnoce. I fino za 7 dana narasli 8 mm. I sve odgovara.
    Joj muz jede domaci prsut. Znas kako mi mirisee,uuuu..ali suzdrzat cu se , jer me po pravilu navecer hvataju probavne tegobe. Pa si spremim nesto lagano. A tokom dana..papam 😁

truskawka
    03. Srpanj 2018. 21:26

Ptičica

Darko neeema poooojmaaa 😂
    Ma da, to me bas zbunilo. Ja imam cikluse 33 dana i odma na prvom pregledu su mi skinuli 5 dana trajanja trudnoce. I fino za 7 dana narasli 8 mm. I sve odgovara.
    Joj muz jede domaci prsut. Znas kako mi mirisee,uuuu..ali suzdrzat cu se , jer me po pravilu navecer hvataju probavne tegobe. Pa si spremim nesto lagano. A tokom dana..papam 😁

Hehe i ja imam tak duge cikluse ali smo mi isli na ivf..i vidi koliko sam ja trudna i jos uvijek mi nitko nije rekao termin 😂😂 pa eto sama sam si odprilike izracunala ali ocekujem ih ranije tako da eto..zivim dan za dan tjedan za tjedan i tako..a za lilypie itako moras upisati kad je zadnja menga bila pa odprilike 40 tjedana nakon toga si racunaj termin 🤗🤗 i jedva cekam da vidim tvoj lilypie 

❤N i V💙

_lily_0
    03. Srpanj 2018. 21:26

Jojj cure moje kako vam zavidim na hrani koju papate 
    Ja sam na izmaku snaga od povracanja ovih zadnja 2 dana mi je bas jako lose bas cu sutra vidit s doktoricom jer sad stvarno gubim snagu totalno danas nista od hrane niti od tekucine nisam uspjela zadrzat osjecam se ko da cu se onesvjestit jedva hodam bas mi je koma koma od 6 tjedana koliko traje ova agonija mozda 5 dana ukupno nisam povracala i sad vidim da sam u ovih par dana izgubila 2 kile

Bruna92
    03. Srpanj 2018. 21:27

Ma to sta se tice velicine je sve relativno i nista ne mora znaciti... Mi smo za 7+1 imali 7mm a sad sa 15+2 smo bili veci i odgovarali 16 tjedana otprilike... Bitno je da se sve razvija kako treba a sad je koji mm veci il manji je manje bitno.. 
    Ja sam bila jako mala beba, 2800 teska i 47cm duga... Mali bebulinac 😂

truskawka
    03. Srpanj 2018. 21:40

Bruna92

Ma to sta se tice velicine je sve relativno i nista ne mora znaciti… Mi smo za 7+1 imali 7mm a sad sa 15+2 smo bili veci i odgovarali 16 tjedana otprilike… Bitno je da se sve razvija kako treba a sad je koji mm veci il manji je manje bitno..
    Ja sam bila jako mala beba, 2800 teska i 47cm duga… Mali bebulinac 😂

A juuuj mrvica si bila bas..ja sam bila 51cm i 3.5kg, moj muz je bio mislim 53cm i 4.5kg..a ja imam blizance 😱😱 svi smo bili fest velike bebe u obitelji i s moje i s njegove strane..moja sestra veca od mene, njegov brat veci od njega i tezi od 5kg 😱😱 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.