Book curke, nisam se dugo javljala pa eto malo… 🙈 bila prošli tjedan na kontroli, sve je super, kaže doktorica da je dečkić, prilično je sigurna.. 😍😍😍
Cestitkeee 😁😘
Miranda,
pokupila nalaz, pise: Lactobacillus spp. Nema kulture gljivica. Epitelne celije, lactobacili, nema leukocita.
Sasvim uredan nalaz, ovo je dobra bakterija, i leukocit
a nema - nema upale. Zasto mi rece sestra vaginalete i to tako jako, ne znam haha :D
Anavi,
cestitam na djecakuu :))) I ja mislim da sada vode djecaci <3
Blaza,
odlicne vijestii, sada se opusti i uzivaj :)))
Nove cure dobrodosle, zelim vam skolsku trudnocu :-***
Cestitkee na uspjesnim pregledima i deckima🤗 meni je isto krajem mjeseca anomaly scan nekako mi strasno zvuci mada je na zadnjoj kontroli dok gledao sve organe detaljno vjerovatno je to nesto slicno.. kako vi spavate ja se toliko prevrcem s jedne strane na drugu da se izmorim ziva ujutru me bokovi malo bole a cesto se probudim i na ledjima nesvjesno
Brzo pitanje haha,
smijemo li jesti sumske gljive? Rujnice su u pitanju, obozavam ih :D Naravno, provjerene su, one i nemaju neku otrovnu kopiju xD
Ja dosta loše spavam, ležim već poprilicno i sve me boli. Nekad mi pase malo i na leda da se "protegnem"... nije preporucljivo jel? Najbolje lijevi bok, al ko ce stalno tako lezati 🤔🤔
Nelly1107
Salatica
Meni su rekli da se gljive mogu jesti,naravno one koje su provjerene i da je najbolje jesti one gljive koje si jela i prije trudnoće :)
Salatica
Meni su rekli da se gljive mogu jesti,naravno one koje su provjerene i da je najbolje jesti one gljive koje si jela i prije trudnoće :)
Hvalaaa :))) Superr, jedem ih inace. Mama ih pravi, govori da jedem i da ne izmisljam, ali da ja provjerim haha.
Ja dosta loše spavam, ležim već poprilicno i sve me boli. Nekad mi pase malo i na leda da se "protegnem"… nije preporucljivo jel? Najbolje lijevi bok, al ko ce stalno tako lezati 🤔🤔
Preporucljiv je lijevi bok i vecinu sam na njemu ,ali mjenjam i na ledima,i desni kad moras mirovat pa ne mogu bit na jednoj strani non stop a mislim da nije ni dobro tako da ja mjenjam a nastojim spavat na lijevom boku jer beba tako bolje dobiva hranjive tvari koliko sam skontala.😀
💜Karla💜Nicol💙Anton
uvijek sam spavala isključivo na trbuhu. sad to ne mogu pa mi je žešća muka ležati na boku. pogotovo samo na lijevom. jedva čekam kad ću opet moć leć na trbuh.
Čitala sam neki dan kako nigdje nije dokazano da se treba spavati isključivo na lijevom boku, kao da je sasvim svejedno, jedino se ne preporuča skroz u ravnom položaju na leđima, a podrazumijeva se da na trbuhu nećemo.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji