Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monikaharmonika
    04. Srpanj 2018. 07:46

7 tj +4 dana. Doktorica odredila termin 19.02.19.

Miranda
    04. Srpanj 2018. 07:54

Jutro!
    Nelly dobrodosla! Nisam mislila da se serklaza jos uvijek radi, bas si me iznenadila. I jos tako rano u trudnoci 🤔 
    Vecini vidis ispod posta koliko smo trudne 😉

annchy17
    04. Srpanj 2018. 08:00

nelly1107

Hvala svima 🤗 koliko ste vi trudne?

Meni danas točno 10 tt :D 
    Nego imam pitanje za ostale cure u vezi nalaza, leukociti poviseni, u mokraci 19, rekla mi tam simpaticna zenica koja radi nalaz da misli da je neka upala u pitanju, a moj ginekolog na GO do 16.7.kad idem na pregled. Dal da odem s tim nalazima zamjenskome ili svojoj doktorici opce prakse il pricekam do 16.7.? Kaze da ne trebam odmah letat, ak bude peklo onda da odem.. Nisam pametna. 

annchy17
    04. Srpanj 2018. 08:01

Jos da napomenem da su svi nalazi otisli k njemu elektronički, a ja ih svejedno uzela jer mi dugo bilo do 16.7., pa sad on ni ne zna da su nalazi i kod mene :D

04. Srpanj 2018. 08:06

Miranda

Jutro!
    Nellydobrodosla! Nisam mislila da se serklaza jos uvijek radi, bas si me iznenadila. I jos tako rano u trudnoci 🤔
    Vecini vidis ispod posta koliko smo trudne 😉

Ehh..dok skužim sve :D

Nelly1107

truskawka
    04. Srpanj 2018. 08:06

annchy17

Jos da napomenem da su svi nalazi otisli k njemu elektronički, a ja ih svejedno uzela jer mi dugo bilo do 16.7., pa sad on ni ne zna da su nalazi i kod mene :D

Ako nemas nikakvih smetnji onda pricekaj, ako imas neke jake smetnje onda odi dr opce prakse.

❤N i V💙

AllieH
    04. Srpanj 2018. 08:23

nelly, dobro došla! Nek je ovaj put sve kako treba! 
    Otkud serklaža? Što je bilo ranije pa si morala već sad na serklažu?

Luka ❤

04. Srpanj 2018. 08:37

AllieH

nelly, dobro došla! Nek je ovaj put sve kako treba!
    Otkud serklaža? Što je bilo ranije pa si morala već sad na serklažu?

Dva spontana, prolabirani vodenjak..prvi put u 14.om tj. Drugi put u 17.om tj. Sad je preventivno ,zato tak rano. Imam insuficijenciju cerviksa

Nelly1107

luks
    04. Srpanj 2018. 08:47

jutro cure, ja se jutros probudila dobro iznenađena... primjetila sam da mi se stomak baš dosta ističe, dosad je bilo ujutro manje a navečer bi bio veći...Nekako mi je to baš neobično ... :)
    Nelly1107 dobrodošla, i sretno, vjeruj da će ovaj put sve biti kako treba. I još si pod nadzorom doktora, pa će to sve biti kako treba, samo vjeruj :)

Lovre

AllieH
    04. Srpanj 2018. 08:54

nelly1107

Dva spontana, prolabirani vodenjak..prvi put u 14.om tj. Drugi put u 17.om tj. Sad je preventivno ,zato tak rano. Imam insuficijenciju cerviksa

Joj odmah sam se naše bulbi sjetila. Kako to ne vide ranije, ne razumijem stvarno. Prežao mi je. Ali bitno da znaš o čemu se radi, vjerujem da će sad sve biti baš kako treba. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.