Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    04. Srpanj 2018. 14:05

primjećujem da mi je neugodnije na desnom boku, kao da me nešto steže. zato čak mislim da je istina ova teorija s lijevim bokom.

• Kani07
    04. Srpanj 2018. 14:07

barbiemama

uvijek sam spavala isključivo na trbuhu. sad to ne mogu pa mi je žešća muka ležati na boku. pogotovo samo na lijevom. jedva čekam kad ću opet moć leć na trbuh.

Barbie suosjecam😔uvjek potrbuske sad sam ko riba na suhom al sta se mora nije tesko😀.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pikica89
    04. Srpanj 2018. 14:15

Kani07

barbiemama

uvijek sam spavala isključivo na trbuhu. sad to ne mogu pa mi je žešća muka ležati na boku. pogotovo samo na lijevom. jedva čekam kad ću opet moć leć na trbuh.

Barbie suosjecam😔uvjek potrbuske sad sam ko riba na suhom al sta se mora nije tesko😀.

I ja isto uvijek spavam na trbuhu a sad moram na bok i to mi je bas koma za zaspati znam biti budna do dugo u noc.. Ali tako je sto se mora za nase mrve nije tesko 😍😍😊

04. Srpanj 2018. 14:19

Jel uzimate magnezij? Koju dozu? Meni nitko nije rekao da ga pijem al mislim da skodit ne moze.. slazete se? Ili donat?

Nelly1107

barbiemama
    04. Srpanj 2018. 14:22

nelly1107

Jel uzimate magnezij? Koju dozu? Meni nitko nije rekao da ga pijem al mislim da skodit ne moze.. slazete se? Ili donat?

uzimam. meni ga je baš doktorica preporučila. uzimam od Natural Wealtha 375 mg na dan.

• Kani07
    04. Srpanj 2018. 14:23

nelly1107

Magno sanol 150mg 3xdnevo i rekla je dr kad udem u 9 mjesec da cu prestat ako uspijem dogurat😂,kaze da pomaze maternici da se manje grci i da ne dode do kontrakcija.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    04. Srpanj 2018. 14:26

Pikica89

Kani07

barbiemama

I ja isto uvijek spavam na trbuhu a sad moram na bok i to mi je bas koma za zaspati znam biti budna do dugo u noc.. Ali tako je sto se mora za nase mrve nije tesko 😍😍😊

Tako je sve za mrvice❤

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    04. Srpanj 2018. 14:28

nelly1107

Ja dosta loše spavam, ležim već poprilicno i sve me boli. Nekad mi pase malo i na leda da se "protegnem"… nije preporucljivo jel? Najbolje lijevi bok, al ko ce stalno tako lezati 🤔🤔

Ne znam koji si tjedan trudnoće, ali meni pomaže trudnički jastuk, spavam kao beba na njemu. Nekad po pol dana :) I magnezij me uspava.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    04. Srpanj 2018. 14:33

nelly1107

Da, 3puta po 1 tableta (155 mg) dan. Solgarova mješavina magnezij, kalcij i cink 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    04. Srpanj 2018. 14:38

Pastrmka, sumske gljive (rujnice), paprike sa bijelim lukom, povlaka i salata od cvekle (domaca iz mamine baste) - samo su koscice ostale hahahhaha :O Sada odmaram pa u napad na borovnice :D 
    Ja koristim Magnezij direkt trenutno (prije sam sumece) i rekao mi je doktor da ga pijem :) Moze i Donat Mg uz to (dvije case).
    Sa spavanjem nemam jos problema, uspavam se lako, vise imam smetnje pri ljencarenju, pa ko na raznju se prevrcem sa strane na stranu xD A lezim i na ledjima ponekad :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.