Jojj cure moje kako vam zavidim na hrani koju papate
Ja sam na izmaku snaga od povracanja ovih zadnja 2 dana mi je bas jako lose bas cu sutra vidit s doktoricom jer sad stvarno gubim snagu totalno danas nista od hrane niti od tekucine nisam uspjela zadrzat osjecam se ko da cu se onesvjestit jedva hodam bas mi je koma koma od 6 tjedana koliko traje ova agonija mozda 5 dana ukupno nisam povracala i sad vidim da sam u ovih par dana izgubila 2 kile
Ajme draga..bas mi je zao..drzi se i ako te ista tjesi to znaci da je sve u redu s bebom 😍 i brzo ce to proci..jos koji tjedan
❤N i V💙
Meni je s prvom Dr rekla preko 4500 g sigurno, poslala me u bolničku trudničku na konzultacije oko potencijalnog carskog, sreća pa je on bio dovoljno trezven pa je rekao idemo prirodno pa ako ne bude išlo, ostaje carski. Na kraju se rodila s 3760 g 😂 tako da se od tada više ne vatam slijepo za to
url=https://lilypie.com]
Ma to sta se tice velicine je sve relativno i nista ne mora znaciti… Mi smo za 7+1 imali 7mm a sad sa 15+2 smo bili veci i odgovarali 16 tjedana otprilike… Bitno je da se sve razvija kako treba a sad je koji mm veci il manji je manje bitno..
Ja sam bila jako mala beba, 2800 teska i 47cm duga… Mali bebulinac 😂
A juuuj mrvica si bila bas..ja sam bila 51cm i 3.5kg, moj muz je bio mislim 53cm i 4.5kg..a ja imam blizance 😱😱 svi smo bili fest velike bebe u obitelji i s moje i s njegove strane..moja sestra veca od mene, njegov brat veci od njega i tezi od 5kg 😱😱
Ja bila 4.5 kg i 56 cm, sada 55 kg i 162 cm. Zaostala u razvoju.😆
Miranda je dobro rekla, nemamo sve ovulaciju u isto vrijeme. Meni je sa tacno 7+0 plod bio velik 1.5cm, a prosjecno je oko 1cm ili manje, medjutim ovulacija je bila 12dc, a ne kao vecini zena 14dc ili kasnije.
Joj kad sam ja isla rodit..ima 10 godina.. sa 17..Rodila "malca" 54 dug i 4350 tezak. Nitko mi ni u trudnicku nije upisao velicinu bebe. Na kraju sam nakon 26 sati rodila prirodno. Kad je mama donijela kuvertu. Al sam zaradila 30ak punata, sta vanjskih sta unutarnjih. A ja prosjecna beba, 3300.
Darko neeema poooojmaaa 😂
Ma da, to me bas zbunilo. Ja imam cikluse 33 dana i odma na prvom pregledu su mi skinuli 5 dana trajanja trudnoce. I fino za 7 dana narasli 8 mm. I sve odgovara.
Joj muz jede domaci prsut. Znas kako mi mirisee,uuuu..ali suzdrzat cu se , jer me po pravilu navecer hvataju probavne tegobe. Pa si spremim nesto lagano. A tokom dana..papam 😁
Hehe i ja imam tak duge cikluse ali smo mi isli na ivf..i vidi koliko sam ja trudna i jos uvijek mi nitko nije rekao termin 😂😂 pa eto sama sam si odprilike izracunala ali ocekujem ih ranije tako da eto..zivim dan za dan tjedan za tjedan i tako..a za lilypie itako moras upisati kad je zadnja menga bila pa odprilike 40 tjedana nakon toga si racunaj termin 🤗🤗 i jedva cekam da vidim tvoj lilypie
A bila sam rekla da cu ga napravit cim cujem srce. Pa sam ga cula i narucena za 7 dana. Pa smo i narasli na 1cm. Pa ga opet nisam napravila. Kao cekat cu 11.07. Ali imas ti pravo. Nemam sta odgadat. Trudna sam, sve je u redu, prihvacam da sam trudna i da ce sve bit u redu i idem napravit lillypie! 🤩
Ma to sta se tice velicine je sve relativno i nista ne mora znaciti… Mi smo za 7+1 imali 7mm a sad sa 15+2 smo bili veci i odgovarali 16 tjedana otprilike… Bitno je da se sve razvija kako treba a sad je koji mm veci il manji je manje bitno..
A juuuj mrvica si bila bas..ja sam bila 51cm i 3.5kg, moj muz je bio mislim 53cm i 4.5kg..a ja imam blizance 😱😱 svi smo bili fest velike bebe u obitelji i s moje i s njegove strane..moja sestra veca od mene, njegov brat veci od njega i tezi od 5kg 😱😱
Hihi ne brini nisam ni ja nesto bolja u razvoju 🤣🤣 165cm o kilama necu jer stalno variraju pogotovo sad 🤣
❤N i V💙
Darko neeema poooojmaaa 😂
Ma da, to me bas zbunilo. Ja imam cikluse 33 dana i odma na prvom pregledu su mi skinuli 5 dana trajanja trudnoce. I fino za 7 dana narasli 8 mm. I sve odgovara.
Joj muz jede domaci prsut. Znas kako mi mirisee,uuuu..ali suzdrzat cu se , jer me po pravilu navecer hvataju probavne tegobe. Pa si spremim nesto lagano. A tokom dana..papam 😁
Hehe i ja imam tak duge cikluse ali smo mi isli na ivf..i vidi koliko sam ja trudna i jos uvijek mi nitko nije rekao termin 😂😂 pa eto sama sam si odprilike izracunala ali ocekujem ih ranije tako da eto..zivim dan za dan tjedan za tjedan i tako..a za lilypie itako moras upisati kad je zadnja menga bila pa odprilike 40 tjedana nakon toga si racunaj termin 🤗🤗 i jedva cekam da vidim tvoj lilypie
A bila sam rekla da cu ga napravit cim cujem srce. Pa sam ga cula i narucena za 7 dana. Pa smo i narasli na 1cm. Pa ga opet nisam napravila. Kao cekat cu 11.07. Ali imas ti pravo. Nemam sta odgadat. Trudna sam, sve je u redu, prihvacam da sam trudna i da ce sve bit u redu i idem napravit lillypie! 🤩
Tako je 🤗🤗
❤N i V💙
Evo, pokušavam učiti. U 17 i pol tjedana trudnoće sam dala dosta ispita, sad moram u 7 dana naučiti za 3. I gotova godina. Ne odgađam ništa za jesen jer, što možeš danas, ne odgađaj za sutra. Ugl., još uvijek sam na pokušajima. 😆A sad odoh spavati. Jedva gledam na oči.
Moj dragi me upravo došao pomaziti po trbuhu. Uvjeren je da je čuo bebona. Kso dva blaga kucanja. Možda je bilo, možda ne, ali neka bude sretan 😍😍 Neka 😍 Ljubav je to.
url=https://daisypath.com]
Ahahaha i ja sam zaostala u razvoju, 53 cm i 4450 kg, a sada jedva 164 i 52 kg. Posebno dijete 😁😁😁😁
Ja uvijek govorim:Čuvaj se male žene,to da valja naraslo bi!! 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji