Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    03. Srpanj 2018. 19:59

truskawka

Ptičica

truskawka

Ptičica

Cure, ima li koja problema s tenom? Uz normalmo prisutne hormone i utrogestan, osim masne kose svako 2 dana max, celo mi je kao ratna zona. Nisu pristevi, ono da "ima nesto unutra", nego bubiljice, izbocine, hrapavo je..neznam kako opisat 😅 ali cijelo celo. Zna li netko za neku dobru kremu, tonik, peeling kojom se to moze umanjit?

Hehe draga..to je znak da nosis curicu 😋😋

Necu se zaliti 😁 a inace je trudnoca 2 dana manja od odnosa ( znam kad, prva bracna noc 😂) a kazu da su curice izdrzljivije.. 🤔 nek je samo dobro! Zna li koja od vas, kolike su bebe bile sa 7tt?

Hihi ja se salim, ali nikad ne znas..kazu da curice uzimaju mami ljepotu hehe..ali nije to pravilo..ma najbitnije da je sve u redu..
    Ja ti inace sve pratim ovdjehttps://www.trudnoca.hr/trudnoca-po-tjednima/7-tjedan-trudnoce/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=7-tjedan-trudnoce&gclid=Cj0KCQjwvezZBRDkARIsADKQyPngrcOLP3PVbTotFy5Y22MykCMwGjCzikh7MxCeGXl7R9ASXZTKMiwaAvsZEALw_wcB

I ovdje
    http://www.roditelji.hr/trudnoca-po-tjednima/1-tromjesecje/2076-7-tjedan-trudnoce/

Aaa divno, hvala! 😘
    E sad mi jos jednu stvar pojasni..Kako oni racunaju 7i tjedan? Od 7 do 7+6, iki s8 vec sa 6+1 u 7tt? 🤔 ja sam sad 8+0, ima tocno tjedan dana, aa 7+0 smo imali 1cm. 

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 20:00

Ana, sa 7+0? Oooodlicno!

truskawka
    03. Srpanj 2018. 20:03

Ptičica

Aaa divno, hvala! 😘
    E sad mi jos jednu stvar pojasni..Kako oni racunaju 7i tjedan? Od 7 do 7+6, iki s8 vec sa 6+1 u 7tt? 🤔 ja sam sad 8+0, ima tocno tjedan dana, aa 7+0 smo imali 1cm.

Ima clanak i o tome..ovako sam ti ja to shvatila. Trudna si toliko tjedana koliko si napunila, a usla si u tjedan ispred sebe. Pa prema tome ako si 7+6 znaci da si trudna 7 tjedana, ali si u osmom tjednu..eto ako ti je ista jasnije.. odnosno ako si u osmom tjednu trudna si 7 tjedana hehe

https://covermagazin.com/trudnoca/?p=378

❤N i V💙

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 20:07

truskawka

Ptičica

Aaa divno, hvala! 😘

Ima clanak i o tome..ovako sam ti ja to shvatila. Trudna si toliko tjedana koliko si napunila, a usla si u tjedan ispred sebe. Pa prema tome ako si 7+6 znaci da si trudna 7 tjedana, ali si u osmom tjednu..eto ako ti je ista jasnije.. odnosno ako si u osmom tjednu trudna si 7 tjedana hehe

Nista ne razumin 😂🤷‍♀️🤦‍♀️ ukratko, ovdje kaze da je velicina bebe u 7tt 12mm cca. Jel.to znaci od 7 do 7+6?

truskawka
    03. Srpanj 2018. 20:08

Aha oprosti ti si 8+0 znaci da si napunila 8 tjedana i da si sad u 9om tjednu 🤗🤗 gledam serije pa ne procitam sve s razumjevanjem 😓😓

❤N i V💙

truskawka
    03. Srpanj 2018. 20:12

Ptičica

truskawka

Ptičica

Aaa divno, hvala! 😘

Nista ne razumin 😂🤷‍♀️🤦‍♀️ ukratko, ovdje kaze da je velicina bebe u 7tt 12mm cca. Jel.to znaci od 7 do 7+6?

To su ti sve draga moja relativne vrijednosti..odprilike..ako si citala koju str unazad pisali smo o tome kako uzv ni ne moze tocno izmjeriti tako da uvijek postoje oscilacije..zato su ti to okvirne mjere prema kalendaru trudnoce..ne zamaraj se bas puno s tim mjerama..svaki put kad dodes na uzv budes znala koliko je beba velika i to je to..a do tad se mozes tako malo informirati odprilike koliko je velika jer realno beba raste iz sata u sat po malo i onda sve brze i brze..najbitnije je u ovim ranijim stadijima da se svi organi i sve ostalo dobro i pravilno razvija..pa eto clanci su ti samo razonoda dok cekas novi uzv..tako sam si ja to postavila jer evo sad cekam 8 dugackih tjedana da ih ponovo vidim..

❤N i V💙

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 20:16

Ti si meni kraljica! 😆
    Iden ja pojednostavnit, vidim da me trudnicki mozak hvata. Velicina bebe od 1cm odgovara trudnoci od koliko tjedana i kolilko dana?

• nali
    03. Srpanj 2018. 20:19

Ana89 hvala tii.. Sad sam se vec skulirala, za vikend sam bila izbezumljena
    Miranda danas sam 12+4. Stvarno neznam sto bi mi tu bez tebe, lijepo svima sve objasnis, evo kao normabel mi djeluje tvoje objasnjenje 
    Truskawka tocno to, pitanje je zapravo kak je uopce mogla ista izmjeriti jer je fakat bebici moja maternica stiskala glavu i to sto je na par sekundi uhvatila je tolko izmjerila.

• nali
    03. Srpanj 2018. 20:22
    pojela sam ih cak 4
    pojela sam ih cak 4

Evo mog rucka danas, mini burgeri (na slici bajadera za usporedbu velicine) 

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 20:23

truskawka

Ptičica

truskawka

Ptičica

Aaa divno, hvala! 😘

To su ti sve draga moja relativne vrijednosti..odprilike..ako si citala koju str unazad pisali smo o tome kako uzv ni ne moze tocno izmjeriti tako da uvijek postoje oscilacije..zato su ti to okvirne mjere prema kalendaru trudnoce..ne zamaraj se bas puno s tim mjerama..svaki put kad dodes na uzv budes znala koliko je beba velika i to je to..a do tad se mozes tako malo informirati odprilike koliko je velika jer realno beba raste iz sata u sat po malo i onda sve brze i brze..najbitnije je u ovim ranijim stadijima da se svi organi i sve ostalo dobro i pravilno razvija..pa eto clanci su ti samo razonoda dok cekas novi uzv..tako sam si ja to postavila jer evo sad cekam 8 dugackih tjedana da ih ponovo vidim..

8 tjedana?? Testiraju ti zivce, a?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.