Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    03. Srpanj 2018. 17:25

Pratim vas svaki dan ali eto ne pisem cesto..  Pozdrav novim curama! Nedavno sam pisala da je bebici nuhalni povecan, bila sam u petak na ultrazvuku i imala sam valjda kontrakcije maternice, grcenja neka koja su skroz stiskala bebinu glavu i doktorica je sat vremena pokusavala izmjerit nuhalni 2d/4d, vaginalno, prek trbuha.. al nije se bas dalo od moje maternice. Jel se kome jos to desilo? Ne nalazim nigdje na netu da su kontrakcije tako rano.. Kolko je uspjela izmjerit nuhalni-ispao je 2.7, meni je to nekak puno.. Cekam nifty..

Onda kasnije citam druge mjere s ultrazvuka, ispada da je bedrena kost za par dana manja od duzine trudnoce, a glavica par dana veca.. Nista mi nije za to rekla, pa se brinem.. tj ludim od petka, ali pokusavam se bavit svim i svacim, samo da ne mislim na to..  Eto sad sam se izjadala pa mi je lakse.. sorryte na gnjavazi, negooo nema mi sveki danas pa je kuhinja samo moja.. idem radit mini burgere, zanima me koliko ih mogu pojest 

Ana89
    03. Srpanj 2018. 17:30

nali

Pratim vas svaki dan ali eto ne pisem cesto.. Pozdrav novim curama! Nedavno sam pisala da je bebici nuhalni povecan, bila sam u petak na ultrazvuku i imala sam valjda kontrakcije maternice, grcenja neka koja su skroz stiskala bebinu glavu i doktorica je sat vremena pokusavala izmjerit nuhalni 2d/4d, vaginalno, prek trbuha.. al nije se bas dalo od moje maternice. Jel se kome jos to desilo? Ne nalazim nigdje na netu da su kontrakcije tako rano.. Kolko je uspjela izmjerit nuhalni-ispao je 2.7, meni je to nekak puno.. Cekam nifty..

Onda kasnije citam druge mjere s ultrazvuka, ispada da je bedrena kost za par dana manja od duzine trudnoce, a glavica par dana veca.. Nista mi nije za to rekla, pa se brinem.. tj ludim od petka, ali pokusavam se bavit svim i svacim, samo da ne mislim na to.. Eto sad sam se izjadala pa mi je lakse.. sorryte na gnjavazi, negooo nema mi sveki danas pa je kuhinja samo moja.. idem radit mini burgere, zanima me koliko ih mogu pojest

Nali! Ne daj se negativnim mislima 😀 Nama se uvijek možeš izjadati ako će ti nakon toga biti lakše, bez brige☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bruna92
    03. Srpanj 2018. 17:36

Ja sam danas vidila da i Mustela ima neku opciju da zatrazis uzorke 😀 pisala sam im pa cemo vidjet 😀

Miranda
    03. Srpanj 2018. 17:36

Nasla daljinski, u ladici s carapama. 😎🤣
    Nali koji si tjedan? 2.7 je malo povecano, ali ne mora nista znaciti, drzim fige za dobar nifty 😘 Za mjere glave i bedra se ne brini, odstupanja od par dana su uredna jer uzv ne moze uvijek 100% tocno izmjeriti a i u odredenim periodima se neki dijelovi intenzivnije razvijaju od drugih, sve je to normalno 😊

truskawka
    03. Srpanj 2018. 17:50

Ana89

Manuella

Ana89

_lily_0

HvalaManuella 😘🤗Anaovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail…

Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd… onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈

Registrirala sam se

I ja sam se registrirala al ne traze adresu i ne mogu nac nigdi za paket a mozda sam i malo smotana😂😕

Imaš na toj stranici mislim posebnu oznaku za prijavu za paket za trudnice ili uzorke. Davno je to bilo, ne sjećam se 😅.
    A za hipp se moraš samo registrirati mislim…oni šalju sami, traže i adresu u onim podacima😀 Da li je ijednoj curi dosad dolazio Hipp doma bez posebne molbe ( osim registracije)?

Meni je stiglo samo sa registracijom. Proizvodi za trudnice su mi dosli.

❤N i V💙

truskawka
    03. Srpanj 2018. 17:56

nali

Pratim vas svaki dan ali eto ne pisem cesto.. Pozdrav novim curama! Nedavno sam pisala da je bebici nuhalni povecan, bila sam u petak na ultrazvuku i imala sam valjda kontrakcije maternice, grcenja neka koja su skroz stiskala bebinu glavu i doktorica je sat vremena pokusavala izmjerit nuhalni 2d/4d, vaginalno, prek trbuha.. al nije se bas dalo od moje maternice. Jel se kome jos to desilo? Ne nalazim nigdje na netu da su kontrakcije tako rano.. Kolko je uspjela izmjerit nuhalni-ispao je 2.7, meni je to nekak puno.. Cekam nifty..

Onda kasnije citam druge mjere s ultrazvuka, ispada da je bedrena kost za par dana manja od duzine trudnoce, a glavica par dana veca.. Nista mi nije za to rekla, pa se brinem.. tj ludim od petka, ali pokusavam se bavit svim i svacim, samo da ne mislim na to.. Eto sad sam se izjadala pa mi je lakse.. sorryte na gnjavazi, negooo nema mi sveki danas pa je kuhinja samo moja.. idem radit mini burgere, zanima me koliko ih mogu pojest

Povecanje se tek iznad 3.0 smatra tako da ne brini sve ce biti u redu. A kao sto moj dr kaze vidio je jako puno trudnoca sa nuhalnim cak i vise od 6 pa su se rodile sasvim zdrave bebe. Sto se mjera kosti i glavice tice ni to ne brini jer uzv ni ne moze biti toliko precizan da bi se to sve u mm pogodilo..to mi je cak i dr sam rekao kad smo izmjerili da je manja bebica u roku 3 4 tjedna postala veca kaze on mozda sam i ja malo fulao s mjerenjem jer nikad uzv ne moze biti sasvim tocan..tako da eto..samo smireno sve je u najboljem redu 😘😘

❤N i V💙

Pikica89
    03. Srpanj 2018. 18:24

Evo cure link koje su zainteresirane za pokloncice
    https://lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe

Pikica89
    03. Srpanj 2018. 18:27

Možda su neki pokloncici ukinuti al mozete škicnuti ako vam je dosadno

• Strudlica
    03. Srpanj 2018. 18:38

Nali
    Meni je doktor mjerio nuhalni pred tjedan dana na kontroli i kako ti je i Truskawa napisala do 3 se smatra normalnim, tako mi je i moj ginekolog rekao.
    Ne brini,sve će biti dobro 

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 18:43

Cure, ima li koja problema s tenom? Uz normalmo prisutne hormone i utrogestan, osim masne kose svako 2 dana max, celo mi je kao ratna zona. Nisu pristevi, ono da "ima nesto unutra", nego bubiljice, izbocine, hrapavo je..neznam kako opisat 😅 ali cijelo celo. Zna li netko za neku dobru kremu, tonik, peeling kojom se to moze umanjit?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.