Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena92
    03. Srpanj 2018. 16:03

Hvala vam svima od srca..
    Prvo sam ja odugovlacila i sad gin nema termin nego za 2 tjedna...nadam se da ce sve biti u redu...
    I da vas pitam..sad kad odem na uzv oce mi raditi vaginalno ili vanjski? I hocu li vec cuti srce?

truskawka
    03. Srpanj 2018. 16:08

Tena92

Prvo sam ja odugovlacila i sad gin nema termin nego za 2 tjedna…nadam se da ce sve biti u redu…
    I da vas pitam..sad kad odem na uzv oce mi raditi vaginalno ili vanjski? I hocu li vec cuti srce?

Ako si toliko trudna vec onda bi se trebalo definitivno cuti srce, a i vidjeti malena bebica u razvoju..
    Uzv ti se dosta dugo radi vaginalni..meni jos uvijek rade vaginalno..jedino mi je jednom za gornju bebu radio vanjski jer ju nije dobro vidio sa vaginalnim..sretno i javi nam novosti

❤N i V💙

Ana89
    03. Srpanj 2018. 16:08

Tena92

Prvo sam ja odugovlacila i sad gin nema termin nego za 2 tjedna…nadam se da ce sve biti u redu…

Ultrazvuk vaginalno do 15 ili 16. Tt. Ako je oko 6.  ili 7. tj sigurno će se čuti srce.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    03. Srpanj 2018. 16:09

Evo meni je sa 12 tjedana još uvijek vaginalno ultrazvuk radio. I bez brige dedinitdefi ćeš čuti otkucaje, ja sam već sa 6 tjedana :)

• Manuella
    03. Srpanj 2018. 16:09

_lily_0

Cure dali se ko susreo s ovim bestijama
    Stigao mi nalaz urino kulture prije 20dana bio sterilan a sad ove bakterije:
    Klebsiella pneumoniae
    Enterococcus feacalis
    Moja ginekologica mi je odma prepisala antibiotik ali sam se ja ipak javila svojoj mpo doktorici koja zahtjeva da sutra dodem u bolnicu e sad sta ce mi dat ili kaj vec nemam pojma samo znam da sam sad bas u nekoj neizvjesnosti i strahu…

Ne znam prvi put čujem za njih nadam se da Ce ti netko odgovorit..nemoj bit u strahu sve se te bestije daju ubit😘😘😘

Blaza26
    03. Srpanj 2018. 16:14

Tena dobrodosla. Svaka cast na strpljivosti,mene doktorica narucila za 5 dana,ja posijedila haha,i tada sam bila 6+5 i mojoj tockici kucalo ❤ 
    A meni ❤ ko kuca,sva se rascmoljila haha.  Vaginalnu uzv ti je,iako je meni zadnji put radio preko trbuha, 9tt sam bila kaze da ne provocira dolje nista zbog hematoma,napravio mi preko trbuha.

_lily_0
    03. Srpanj 2018. 16:17

Hvala Manuella 😘🤗

Ana ovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail...

Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd... onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 16:17

Tena92

Gotovo 100% sam sigurna da ce ti raditi vaginalni. Otkucaji se moraju vidjet, a za cuti ih pitas ginica da upali zvuk ukoliko njegov uzv ima tu opciju. Ako si 9tt, vidjet ces vec i rukice i nogice ako se ne varam? S tim da ides na pregled za 2 tjedna kad ces vec biti 11tt. Ja sam 11.07. tocno 9+0 tako da tek trebam vidjet kako beba izgleda na UZV.
    Miranda, evo 💓za tebe.  Nisam jos u drugom tromjesecju (8tt, usla u 9i) al svejedno. S obzirom da nemam nikakve mucnine i povracanja ( samo umor i nadutost i neizostavne grudi) jos sam i sretna zbog leukocita jer je to "normalno u trudnoci". Bar nesto da imam, hahahah 😅😅🤣

_lily_0
    03. Srpanj 2018. 16:18

Tena dobrodosla zelim ti urednu i skolsku trudnocu 

• Manuella
    03. Srpanj 2018. 16:18

Manuella

_lily_0

Cure dali se ko susreo s ovim bestijama
    Stigao mi nalaz urino kulture prije 20dana bio sterilan a sad ove bakterije:
    Klebsiella pneumoniae
    Enterococcus feacalis
    Moja ginekologica mi je odma prepisala antibiotik ali sam se ja ipak javila svojoj mpo doktorici koja zahtjeva da sutra dodem u bolnicu e sad sta ce mi dat ili kaj vec nemam pojma samo znam da sam sad bas u nekoj neizvjesnosti i strahu…

Ne znam prvi put čujem za njih nadam se da Ce ti netko odgovorit..nemoj bit u strahu sve se te bestije daju ubit😘😘😘

Tek sad vidim Mirandin odgovor nisu mi se bile ucitale zadnje dvi str.😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.