Hvala vam svima od srca..
Prvo sam ja odugovlacila i sad gin nema termin nego za 2 tjedna...nadam se da ce sve biti u redu...
I da vas pitam..sad kad odem na uzv oce mi raditi vaginalno ili vanjski? I hocu li vec cuti srce?
Prvo sam ja odugovlacila i sad gin nema termin nego za 2 tjedna…nadam se da ce sve biti u redu…
I da vas pitam..sad kad odem na uzv oce mi raditi vaginalno ili vanjski? I hocu li vec cuti srce?
Ako si toliko trudna vec onda bi se trebalo definitivno cuti srce, a i vidjeti malena bebica u razvoju..
Uzv ti se dosta dugo radi vaginalni..meni jos uvijek rade vaginalno..jedino mi je jednom za gornju bebu radio vanjski jer ju nije dobro vidio sa vaginalnim..sretno i javi nam novosti
❤N i V💙
Prvo sam ja odugovlacila i sad gin nema termin nego za 2 tjedna…nadam se da ce sve biti u redu…
Ultrazvuk vaginalno do 15 ili 16. Tt. Ako je oko 6. ili 7. tj sigurno će se čuti srce.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo meni je sa 12 tjedana još uvijek vaginalno ultrazvuk radio. I bez brige dedinitdefi ćeš čuti otkucaje, ja sam već sa 6 tjedana :)
Cure dali se ko susreo s ovim bestijama
Stigao mi nalaz urino kulture prije 20dana bio sterilan a sad ove bakterije:
Klebsiella pneumoniae
Enterococcus feacalis
Moja ginekologica mi je odma prepisala antibiotik ali sam se ja ipak javila svojoj mpo doktorici koja zahtjeva da sutra dodem u bolnicu e sad sta ce mi dat ili kaj vec nemam pojma samo znam da sam sad bas u nekoj neizvjesnosti i strahu…
Ne znam prvi put čujem za njih nadam se da Ce ti netko odgovorit..nemoj bit u strahu sve se te bestije daju ubit😘😘😘
Tena dobrodosla. Svaka cast na strpljivosti,mene doktorica narucila za 5 dana,ja posijedila haha,i tada sam bila 6+5 i mojoj tockici kucalo ❤
A meni ❤ ko kuca,sva se rascmoljila haha. Vaginalnu uzv ti je,iako je meni zadnji put radio preko trbuha, 9tt sam bila kaze da ne provocira dolje nista zbog hematoma,napravio mi preko trbuha.
Hvala Manuella 😘🤗
Ana ovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail...
Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd... onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈
Gotovo 100% sam sigurna da ce ti raditi vaginalni. Otkucaji se moraju vidjet, a za cuti ih pitas ginica da upali zvuk ukoliko njegov uzv ima tu opciju. Ako si 9tt, vidjet ces vec i rukice i nogice ako se ne varam? S tim da ides na pregled za 2 tjedna kad ces vec biti 11tt. Ja sam 11.07. tocno 9+0 tako da tek trebam vidjet kako beba izgleda na UZV.
Miranda, evo 💓za tebe. Nisam jos u drugom tromjesecju (8tt, usla u 9i) al svejedno. S obzirom da nemam nikakve mucnine i povracanja ( samo umor i nadutost i neizostavne grudi) jos sam i sretna zbog leukocita jer je to "normalno u trudnoci". Bar nesto da imam, hahahah 😅😅🤣
Cure dali se ko susreo s ovim bestijama
Stigao mi nalaz urino kulture prije 20dana bio sterilan a sad ove bakterije:
Klebsiella pneumoniae
Enterococcus feacalis
Moja ginekologica mi je odma prepisala antibiotik ali sam se ja ipak javila svojoj mpo doktorici koja zahtjeva da sutra dodem u bolnicu e sad sta ce mi dat ili kaj vec nemam pojma samo znam da sam sad bas u nekoj neizvjesnosti i strahu…
Ne znam prvi put čujem za njih nadam se da Ce ti netko odgovorit..nemoj bit u strahu sve se te bestije daju ubit😘😘😘
Tek sad vidim Mirandin odgovor nisu mi se bile ucitale zadnje dvi str.😏
Sortiraj odgovore
Najstariji