Tena, dobrodošla. meni je s 14+2 napravila uzv preko trbuha. prije toga vaginalno.
zovem dva dana doktoricu da pitam za nalaze i nitko se ne javlja. na kraju ću sutra poslije posla morat otić. ne kužim zašto se sestri taaaako teško javiti na telefon 🙄
Lily i ja bi rekla urinarna i s obzirom na koncentraciju i simptome za atb. Iskorijenit ce se 😘
Pticice sjetila sam se naknadno da nisi jos u drugom 🙈 Kazes cuvas te leukocite ko oko u glavi i ne pustas 😂😂😂 Ludo ❤️
Vruce je i sva se lijepim i jedva disem a ne mogu nac nijedan daljinski od klime. Prevrcem po kuci ko blesava i nigdje ih nema a B. ima obicaj tutnut ih gdje joj padne na pamet. Zadnji put sam ih nasla iza radijatora i u susilici. Nije mi jasno kad ih posije i kako ne cujem to 🤦♀️ I onda nema pojma di ih je stavila naravno. Uglavnom, potraga za Nemom se nastavlja...
Stigli su mi uzorci od pampersa 😍😍😍😍 omg kako su mali ☺️☺️
😍😍 kad si se prijavila?? Ja sam se prijavila prije skoro 9 tjedana i nisu mi jos stigli..valjda su zaboravili na nas 🙄🙄 pisat cu im mail ako mi ne posalju uskoro 😅😅
Meni su papmpers uzorci stigli nakon mjesec dana ja zaboravila vec na to
Ana89 i ja sam se cudila kako su malii 😂😂 preeekjutt
Lily i ja bi rekla urinarna i s obzirom na koncentraciju i simptome za atb. Iskorijenit ce se 😘
Pticice sjetila sam se naknadno da nisi jos u drugom 🙈 Kazes cuvas te leukocite ko oko u glavi i ne pustas 😂😂😂 Ludo ❤️
Vruce je i sva se lijepim i jedva disem a ne mogu nac nijedan daljinski od klime. Prevrcem po kuci ko blesava i nigdje ih nema a B. ima obicaj tutnut ih gdje joj padne na pamet. Zadnji put sam ih nasla iza radijatora i u susilici. Nije mi jasno kad ih posije i kako ne cujem to 🤦♀️ I onda nema pojma di ih je stavila naravno. Uglavnom, potraga za Nemom se nastavlja…
Leukociti su novi naziv za Betu, hahah 😂😂 Jao, M i ja umiremo od smijeha ima pola sata, tako me "otvorilo", uhvatila me zuta minuta. Kaze da ce me prijavit za stand up.
Uf uf 😂😂
Sretno s pronalaskom daljinskog. Ili je upali rucno, sa strane, ako ima ta opcija.
HvalaManuella 😘🤗Anaovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail…
Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd… onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈
Registrirala sam se 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Puno vam hvala svima od srca ❤❤
Jedva cekam pregled ;)
Ja sam se na hipp prijavila...ne znam jel trebam slati mail sa upitom za poklon paket.
A ja sam prije dvije godine dobila 12 pelena od puffiesa a sada ne znam jel se gdje mogu dobiti pelene?
HvalaManuella 😘🤗Anaovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail…
Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd… onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈
Registrirala sam se
I ja sam se registrirala al ne traze adresu i ne mogu nac nigdi za paket a mozda sam i malo smotana😂😕
Registrirala sam se
I ja sam se registrirala al ne traze adresu i ne mogu nac nigdi za paket a mozda sam i malo smotana😂😕
Imaš na toj stranici mislim posebnu oznaku za prijavu za paket za trudnice ili uzorke. Davno je to bilo, ne sjećam se 😅.
A za hipp se moraš samo registrirati mislim...oni šalju sami, traže i adresu u onim podacima😀 Da li je ijednoj curi dosad dolazio Hipp doma bez posebne molbe ( osim registracije)?
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Registrirala sam se
Imaš na toj stranici mislim posebnu oznaku za prijavu za paket za trudnice ili uzorke. Davno je to bilo, ne sjećam se 😅.
A za hipp se moraš samo registrirati mislim…oni šalju sami, traže i adresu u onim podacima😀 Da li je ijednoj curi dosad dolazio Hipp doma bez posebne molbe ( osim registracije)?
Ja sam se za hipp samo registrirala i stiglo je za koja 3 tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji