Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    03. Srpanj 2018. 16:23

Tena, dobrodošla. meni je s 14+2 napravila uzv preko trbuha. prije toga vaginalno.

zovem dva dana doktoricu da pitam za nalaze i nitko se ne javlja. na kraju ću sutra poslije posla morat otić. ne kužim zašto se sestri taaaako teško javiti na telefon 🙄

Miranda
    03. Srpanj 2018. 16:26

Lily i ja bi rekla urinarna i s obzirom na koncentraciju i simptome za atb. Iskorijenit ce se 😘
    Pticice sjetila sam se naknadno da nisi jos u drugom 🙈 Kazes cuvas te leukocite ko oko u glavi i ne pustas 😂😂😂 Ludo ❤️
    Vruce je i sva se lijepim i jedva disem a ne mogu nac nijedan daljinski od klime. Prevrcem po kuci ko blesava i nigdje ih nema a B. ima obicaj tutnut ih gdje joj padne na pamet. Zadnji put sam ih nasla iza radijatora i u susilici. Nije mi jasno kad ih posije i kako ne cujem to 🤦‍♀️  I onda nema pojma di ih je stavila naravno. Uglavnom, potraga za Nemom se nastavlja... 

Pikica89
    03. Srpanj 2018. 16:27

truskawka

Ana89

Stigli su mi uzorci od pampersa 😍😍😍😍 omg kako su mali ☺️☺️

😍😍 kad si se prijavila?? Ja sam se prijavila prije skoro 9 tjedana i nisu mi jos stigli..valjda su zaboravili na nas 🙄🙄 pisat cu im mail ako mi ne posalju uskoro 😅😅

Meni su papmpers uzorci stigli nakon mjesec dana ja zaboravila vec na to
    Ana89 i ja sam se cudila kako su malii 😂😂 preeekjutt

Pikica89
    03. Srpanj 2018. 16:29

Tena čestitamm i dobroo doslaa

Ptičica
    03. Srpanj 2018. 16:31

Miranda

Lily i ja bi rekla urinarna i s obzirom na koncentraciju i simptome za atb. Iskorijenit ce se 😘
    Pticice sjetila sam se naknadno da nisi jos u drugom 🙈 Kazes cuvas te leukocite ko oko u glavi i ne pustas 😂😂😂 Ludo ❤️
    Vruce je i sva se lijepim i jedva disem a ne mogu nac nijedan daljinski od klime. Prevrcem po kuci ko blesava i nigdje ih nema a B. ima obicaj tutnut ih gdje joj padne na pamet. Zadnji put sam ih nasla iza radijatora i u susilici. Nije mi jasno kad ih posije i kako ne cujem to 🤦‍♀️ I onda nema pojma di ih je stavila naravno. Uglavnom, potraga za Nemom se nastavlja…

Leukociti su novi naziv za Betu, hahah 😂😂 Jao, M i ja umiremo od smijeha ima pola sata, tako me "otvorilo", uhvatila me zuta minuta. Kaze da ce me prijavit za stand up.
    Uf uf 😂😂
    Sretno s pronalaskom daljinskog. Ili je upali rucno, sa strane, ako ima ta opcija.

Ana89
    03. Srpanj 2018. 16:38

_lily_0

HvalaManuella 😘🤗Anaovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail…

Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd… onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈

Registrirala sam se 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Tena92
    03. Srpanj 2018. 16:57

Puno vam hvala svima od srca ❤❤
    Jedva cekam pregled ;) 
    Ja sam se na hipp prijavila...ne znam jel trebam slati mail sa upitom za poklon paket.
    A ja sam prije dvije godine dobila 12 pelena od puffiesa a sada ne znam jel se gdje mogu dobiti pelene?

• Manuella
    03. Srpanj 2018. 17:03

Ana89

_lily_0

HvalaManuella 😘🤗Anaovo za pampers jesi se samo registrirala ili si jos negdje pisala na mail…

Ja sam od Nive dobila povratni mali znaci vas sam im pisala i tam svasta nesto ispisala i rekli su mi da ce mi poslati paketic i da cestitaju itd… onak bas mi je to bilo simpa pa eto cekamo kad ce sta doc 😂🙈

Registrirala sam se 

I ja sam se registrirala al ne traze adresu i ne mogu nac nigdi za paket a mozda sam i malo smotana😂😕

Ana89
    03. Srpanj 2018. 17:09

Manuella

Ana89

_lily_0

Registrirala sam se

I ja sam se registrirala al ne traze adresu i ne mogu nac nigdi za paket a mozda sam i malo smotana😂😕

Imaš na toj stranici mislim posebnu oznaku za prijavu za paket za trudnice ili uzorke. Davno je to bilo, ne sjećam se 😅.
    A za hipp se moraš samo registrirati mislim...oni šalju sami, traže i adresu u onim podacima😀 Da li je ijednoj curi dosad dolazio Hipp doma bez posebne molbe ( osim registracije)?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pikica89
    03. Srpanj 2018. 17:18

Ana89

Manuella

Ana89

_lily_0

Registrirala sam se

Imaš na toj stranici mislim posebnu oznaku za prijavu za paket za trudnice ili uzorke. Davno je to bilo, ne sjećam se 😅.
    A za hipp se moraš samo registrirati mislim…oni šalju sami, traže i adresu u onim podacima😀 Da li je ijednoj curi dosad dolazio Hipp doma bez posebne molbe ( osim registracije)?

Ja sam se za hipp samo registrirala i stiglo je za koja 3 tjedna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.