Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    02. Srpanj 2018. 16:51

Cure da se javim s pregleda,Bogu hvala sve ok bebica super napreduje i visa je za tjedan,zivahna ,srce malo tuce ,vodoravno sam jednu rukicu stavio ispod glave a nogicama udara,spol nismo mogli potvrdit jer je pupcana vrpca izmedu bila i prekrila ono sto moramo vidi😉.Nema hematoma ,zatvorena sve ok.Utrogestan do kraja tjedna i gotovo.Tako sam sretna.
    Pitala sam za putovanje i odmor da ok je stanje a na pocetku smo mislili nista od tog,da bi ona da ja radije mirujem jer se vodim kao visokorizicna trudnica zbog prosli losi ishoda ,tako necu izazivat srecu kad smo vec uspjeli dovde dogurat.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 16:52

Ana drago mi je i za tebe da je sve super a spol ma nek je sve dobro to je manje bitno.😁❣

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 16:56

truskawka

VelikoSretnoDijete

djeluje mi i kao neka zla sestra :) ne se nrvirati kad ne možemo sad vratiti vrijeme unatrag…ne javljaju mi se sad iz ordinacije -.-

Zapravo zato mi je i bilo neugodno jer je sestra predobra..uvijek dobre volje, uvijek nasmijana i uvijek spremna pomoci..ako imas nalaz odi u ljekarnu s njim i moli ih nek ti daju na dug da ces im vratiti cim dobis oridinaciju..reci da si ostala bez i da moras nastaviti terapiju bez prekida..

Curke ako sam dobro pohvatala da utrogestan nije pozeljno preskakat i ne smije se naglo prekidat nego svaki tjedan postepeno smanjivat ,tako je dr meni rekao a u svim trudnocama sam ga nazalost koristila.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    02. Srpanj 2018. 17:05

Bruna hahah 😂😂 Bitno da si cekala pola sata 😂
    Ana cestitam na decku! 😍
    Kani super za pregled i dobre vijesti! 😊 Bit ce jos puno prilika za putovanje, bitno da ste vas dvoje sigurni 😘
    Salatice ne bi se ja zabrinjavala zbog tog crp-a. U trudnoci ga neki toleriraju i do 15, a leukociti su normalno poviseni u trudnoci, zanemari te referentne vrijednosti jer one vrijede za opcu populaciju. Ako su ti urinokultura i brisevi uredni i nemas nikakvih drugih simptoma, po meni treba samo kontrolirati crp da ne naraste naglo ali ova vrijednost nista posebno ne znaci, ne brini se 😘
    Barbie drzi se ❤️ Nadam se najboljem scenariju za prijateljicu. Karcinom stitnjace je medu cescima kod mladih zena 😟

Pticaselicazgst
    02. Srpanj 2018. 17:05

Kani07

Cure da se javim s pregleda,Bogu hvala sve ok bebica super napreduje i visa je za tjedan,zivahna ,srce malo tuce ,vodoravno sam jednu rukicu stavio ispod glave a nogicama udara,spol nismo mogli potvrdit jer je pupcana vrpca izmedu bila i prekrila ono sto moramo vidi😉.Nema hematoma ,zatvorena sve ok.Utrogestan do kraja tjedna i gotovo.Tako sam sretna.
    Pitala sam za putovanje i odmor da ok je stanje a na pocetku smo mislili nista od tog,da bi ona da ja radije mirujem jer se vodim kao visokorizicna trudnica zbog prosli losi ishoda ,tako necu izazivat srecu kad smo vec uspjeli dovde dogurat.

Kani super za pregled 😍 bitno da bebica napreduje, samo ti miruj i po uputama doktorice. Bit ce ljeta, mora nagodinu. 😊

Coco2207
    02. Srpanj 2018. 17:08

Evo opet mene nakon duuugo vremena :) još na terapiji za tlak... očito ne ide bez toga, ali se neću žaliti... na zadnjoj kontroli me uputila da napravim OGTT jer mi je natašte iz krvi GUK bila 5.5 i sad na OGTTu natašte 4.8, 60min 7.7 i 120min 7.5 :) izgubila 5kg i u ponedjeljak idemo na anomal scan uzv pa se nadam da ćemo vidjeti i spol :) 

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 17:14

Hvala vam ,i ja kazem samo nek je sve ok bit ce svega,i moja curica je isla i vidila je bebicu ima 15 god i ne mogu vam opisat tu ljubav i dr se sva raznjezila🤗.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Nunii
    02. Srpanj 2018. 17:30

Sutra konacno putujem u DE ❤
    I onda pocinjem normlano pratiti jet ovako mi se brzo nakupi 10 str.
    Bebac je bio gori od mene za vrijeme tekme. Dva puta me poskakljalo malo,a ja flegma nek se ljudi vesele. 

I daaa,ako imate onaj djecji ducan Bubamara,uzela danas konacno trudnicki jastuk. 170x35. Mislim da je 220 kn. Snizenja su na njih. Imam najboljeg prijatelja.
    Do slusanja 😂 Pakiram stvari za sebe,dragog i bebu. 

Salatica9192
    02. Srpanj 2018. 17:43

Miranda, 
    hvalaa :))) Vjerujem da je vrlo vjerovatno tako, ali kako ide ona poslovica "koga su zmije ujedale i gustera se boji" hahaha. Evo od danas reuma testa i opsirnije krvne slike, a briseve grla i usne duplje cekam par dana. Ako mozes jos ovo prokomentarisati i ne smaram viseee hahah :-**** <3

truskawka
    02. Srpanj 2018. 17:43

Kani da..sve te terapije se ne smije preskakati i ako se prekida terapija treba ju postepeno prekidati u dogovoru s dr koji ti vodi trudnocu..

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.