Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    02. Srpanj 2018. 19:17

Pticaselicazgst

Ja sam jedino dobila od bebimila radosnicu, hipp cekam kao i novalac. U hipp sam se prijavila prije 3 tjedna jos nisam nista dobila 🤨 nazalost se vise u dm ne moze prijavit, maknuli su baby bonus klub 😔

Ma doci ce ne brini i ja sam mislila nista od svega ali svi su mi poslali. U Dm-u sam dobila prije 2 dana. Nemaju baby bonus klub, imat ce ga uskoro tako mi je rekla zenska na blagajni prije jedno 2 mj..a sad sam dosla onako pravila se tupasta reko jeste mozda dobili poklon pakete za trudnice..kaze ona a imamo samo ovo trenutno..i da mi vrecicu reko hvala puno 🤗🤗

❤N i V💙

_lily_0
    02. Srpanj 2018. 19:32

Truskawka predobro i ja sam se sad uclanila u neke pa cemo vidjeti ali pokloncici su superrr 🤗🤗

truskawka
    02. Srpanj 2018. 19:38

_lily_0

Truskawka predobro i ja sam se sad uclanila u neke pa cemo vidjeti ali pokloncici su superrr 🤗🤗

Jesu jesu..super su..to su vecinom za trudnice proizvodi pa sad bas gledam imam 3 kremice za mazati trbuh i jedno ulje..i 3 paketica vlaznih maramica kaj ce mi dobro doci u bolnici sigurno..tako da eto nije skoro nista za bebe osim dude i carapica iz bubamare i ono iz novalca i nivea fizioloska za nos, al i to moze bit za mene hehe..tako da eto..malo da imamo i mi nesto za sebe..zao mi je jedino sto necu uspjeti otici na sajam beba mama i trudnica jer cu taman biti u bolnici sigurno..poslat cu mamu i sestru i frendicu nek mi skupljaju poklone 😆😆 tak sam ja sestri prije 10 godina hahaha

❤N i V💙

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 19:45

truskawka

Kani ma mislim da nema veze ni sa sjedistem. Sta ima veze, prijavit se mozemo gdje god da jesmo, nemamo sta izgubiti, a mozemo dobiti 😋😋
    Salatica ni ja nista ne kupujem, ali zasto ne pokloncice dobiti kad se vec nudi hihi 😊😊

Bas tako prijaviti se pa ako ako,bar je zabavno😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    02. Srpanj 2018. 19:59

Salatice skroz uredan nalaz 😊 Sve sto ti je poviseno je unutar referentnih vrijednosti za drugo tromjesecje trudnoce. 
    Fora su ovi pokloni, moram se i ja prijaviti. 
    A dm je skroz zeznuo s promjenom politike i sustava bodova, uzasno bas. Zapetljali su to dozlaboga a i kad se ispetljas i shvatis kako funkcionira, skuzis da se ne isplati uopce, pojeo vuk magare. Bezveze, znalo se iskombinirati dobrih popusta a s ovim bas rade budale od ljudi. Sve vise se drzim Mullera. 

Pikica89
    02. Srpanj 2018. 20:00

truskawka

Pticaselicazgst

Ja sam jedino dobila od bebimila radosnicu, hipp cekam kao i novalac. U hipp sam se prijavila prije 3 tjedna jos nisam nista dobila 🤨 nazalost se vise u dm ne moze prijavit, maknuli su baby bonus klub 😔

Ma doci ce ne brini i ja sam mislila nista od svega ali svi su mi poslali. U Dm-u sam dobila prije 2 dana. Nemaju baby bonus klub, imat ce ga uskoro tako mi je rekla zenska na blagajni prije jedno 2 mj..a sad sam dosla onako pravila se tupasta reko jeste mozda dobili poklon pakete za trudnice..kaze ona a imamo samo ovo trenutno..i da mi vrecicu reko hvala puno 🤗🤗

Truskawka s ovo za bubamaru si se uclanila bas da dobijes njihovu karticu ili ima pisebno neki klub za mame 🤔🤔🤔

Salatica9192
    02. Srpanj 2018. 20:24

Miranda, 
    velikoo hvalaaa, gdje si da ti saljem veliku milku hahaha :-****
    Inace poslala sam upit Hipp-u i Nivei, a Novalac postoji u BiH i samom registracijom bi trebali poslati :)))
    Bebimil ne salje van Hrvatske. 
    Jos DM da obidjem hahaha. Zanimljivo :) 

barbiemama
    02. Srpanj 2018. 20:44

podatke za radosnicu sam ispunila prije sigurno više od 2 tjedna. još nije stiglo ništa 😏

hipp sam prije par dana, vidjet ćemo hoće stić 😊 i sad sam se učlanila u bubamaru. 

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 20:57

Da vas pitam kako stojite s kilazom,ja ukupno 4 kg dosad,i s tlakom 90/60 jos sam hodala i penjala se uzbrdo .

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    02. Srpanj 2018. 21:02

ništa još nisam dobila. na početku trudnoće sam smršavila oko 2-3 kg. sad sam na kilaži prije trudnoće. jedem sve kao i prije. šetam puno i idem na posao. nekad sam vježbala doma uz youtube videa, ali sad sam to dosta smanjila. što mi je žao, ali jednostavno mi se nekako ne da. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.