Ja sam jedino dobila od bebimila radosnicu, hipp cekam kao i novalac. U hipp sam se prijavila prije 3 tjedna jos nisam nista dobila 🤨 nazalost se vise u dm ne moze prijavit, maknuli su baby bonus klub 😔
Ma doci ce ne brini i ja sam mislila nista od svega ali svi su mi poslali. U Dm-u sam dobila prije 2 dana. Nemaju baby bonus klub, imat ce ga uskoro tako mi je rekla zenska na blagajni prije jedno 2 mj..a sad sam dosla onako pravila se tupasta reko jeste mozda dobili poklon pakete za trudnice..kaze ona a imamo samo ovo trenutno..i da mi vrecicu reko hvala puno 🤗🤗

❤N i V💙
Truskawka predobro i ja sam se sad uclanila u neke pa cemo vidjeti ali pokloncici su superrr 🤗🤗
Truskawka predobro i ja sam se sad uclanila u neke pa cemo vidjeti ali pokloncici su superrr 🤗🤗
Jesu jesu..super su..to su vecinom za trudnice proizvodi pa sad bas gledam imam 3 kremice za mazati trbuh i jedno ulje..i 3 paketica vlaznih maramica kaj ce mi dobro doci u bolnici sigurno..tako da eto nije skoro nista za bebe osim dude i carapica iz bubamare i ono iz novalca i nivea fizioloska za nos, al i to moze bit za mene hehe..tako da eto..malo da imamo i mi nesto za sebe..zao mi je jedino sto necu uspjeti otici na sajam beba mama i trudnica jer cu taman biti u bolnici sigurno..poslat cu mamu i sestru i frendicu nek mi skupljaju poklone 😆😆 tak sam ja sestri prije 10 godina hahaha

❤N i V💙
Kani ma mislim da nema veze ni sa sjedistem. Sta ima veze, prijavit se mozemo gdje god da jesmo, nemamo sta izgubiti, a mozemo dobiti 😋😋
Salatica ni ja nista ne kupujem, ali zasto ne pokloncice dobiti kad se vec nudi hihi 😊😊
Bas tako prijaviti se pa ako ako,bar je zabavno😁

💜Karla💜Nicol💙Anton
Salatice skroz uredan nalaz 😊 Sve sto ti je poviseno je unutar referentnih vrijednosti za drugo tromjesecje trudnoce.
Fora su ovi pokloni, moram se i ja prijaviti.
A dm je skroz zeznuo s promjenom politike i sustava bodova, uzasno bas. Zapetljali su to dozlaboga a i kad se ispetljas i shvatis kako funkcionira, skuzis da se ne isplati uopce, pojeo vuk magare. Bezveze, znalo se iskombinirati dobrih popusta a s ovim bas rade budale od ljudi. Sve vise se drzim Mullera.

Ja sam jedino dobila od bebimila radosnicu, hipp cekam kao i novalac. U hipp sam se prijavila prije 3 tjedna jos nisam nista dobila 🤨 nazalost se vise u dm ne moze prijavit, maknuli su baby bonus klub 😔
Ma doci ce ne brini i ja sam mislila nista od svega ali svi su mi poslali. U Dm-u sam dobila prije 2 dana. Nemaju baby bonus klub, imat ce ga uskoro tako mi je rekla zenska na blagajni prije jedno 2 mj..a sad sam dosla onako pravila se tupasta reko jeste mozda dobili poklon pakete za trudnice..kaze ona a imamo samo ovo trenutno..i da mi vrecicu reko hvala puno 🤗🤗
Truskawka s ovo za bubamaru si se uclanila bas da dobijes njihovu karticu ili ima pisebno neki klub za mame 🤔🤔🤔
Miranda,
velikoo hvalaaa, gdje si da ti saljem veliku milku hahaha :-****
Inace poslala sam upit Hipp-u i Nivei, a Novalac postoji u BiH i samom registracijom bi trebali poslati :)))
Bebimil ne salje van Hrvatske.
Jos DM da obidjem hahaha. Zanimljivo :)

podatke za radosnicu sam ispunila prije sigurno više od 2 tjedna. još nije stiglo ništa 😏
hipp sam prije par dana, vidjet ćemo hoće stić 😊 i sad sam se učlanila u bubamaru.

Da vas pitam kako stojite s kilazom,ja ukupno 4 kg dosad,i s tlakom 90/60 jos sam hodala i penjala se uzbrdo .

💜Karla💜Nicol💙Anton
ništa još nisam dobila. na početku trudnoće sam smršavila oko 2-3 kg. sad sam na kilaži prije trudnoće. jedem sve kao i prije. šetam puno i idem na posao. nekad sam vježbala doma uz youtube videa, ali sad sam to dosta smanjila. što mi je žao, ali jednostavno mi se nekako ne da.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji