Ja sam jedino dobila od bebimila radosnicu, hipp cekam kao i novalac. U hipp sam se prijavila prije 3 tjedna jos nisam nista dobila 🤨 nazalost se vise u dm ne moze prijavit, maknuli su baby bonus klub 😔
Ma doci ce ne brini i ja sam mislila nista od svega ali svi su mi poslali. U Dm-u sam dobila prije 2 dana. Nemaju baby bonus klub, imat ce ga uskoro tako mi je rekla zenska na blagajni prije jedno 2 mj..a sad sam dosla onako pravila se tupasta reko jeste mozda dobili poklon pakete za trudnice..kaze ona a imamo samo ovo trenutno..i da mi vrecicu reko hvala puno 🤗🤗
❤N i V💙
Truskawka predobro i ja sam se sad uclanila u neke pa cemo vidjeti ali pokloncici su superrr 🤗🤗
Truskawka predobro i ja sam se sad uclanila u neke pa cemo vidjeti ali pokloncici su superrr 🤗🤗
Jesu jesu..super su..to su vecinom za trudnice proizvodi pa sad bas gledam imam 3 kremice za mazati trbuh i jedno ulje..i 3 paketica vlaznih maramica kaj ce mi dobro doci u bolnici sigurno..tako da eto nije skoro nista za bebe osim dude i carapica iz bubamare i ono iz novalca i nivea fizioloska za nos, al i to moze bit za mene hehe..tako da eto..malo da imamo i mi nesto za sebe..zao mi je jedino sto necu uspjeti otici na sajam beba mama i trudnica jer cu taman biti u bolnici sigurno..poslat cu mamu i sestru i frendicu nek mi skupljaju poklone 😆😆 tak sam ja sestri prije 10 godina hahaha
❤N i V💙
Kani ma mislim da nema veze ni sa sjedistem. Sta ima veze, prijavit se mozemo gdje god da jesmo, nemamo sta izgubiti, a mozemo dobiti 😋😋
Salatica ni ja nista ne kupujem, ali zasto ne pokloncice dobiti kad se vec nudi hihi 😊😊
Bas tako prijaviti se pa ako ako,bar je zabavno😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Salatice skroz uredan nalaz 😊 Sve sto ti je poviseno je unutar referentnih vrijednosti za drugo tromjesecje trudnoce.
Fora su ovi pokloni, moram se i ja prijaviti.
A dm je skroz zeznuo s promjenom politike i sustava bodova, uzasno bas. Zapetljali su to dozlaboga a i kad se ispetljas i shvatis kako funkcionira, skuzis da se ne isplati uopce, pojeo vuk magare. Bezveze, znalo se iskombinirati dobrih popusta a s ovim bas rade budale od ljudi. Sve vise se drzim Mullera.
Ja sam jedino dobila od bebimila radosnicu, hipp cekam kao i novalac. U hipp sam se prijavila prije 3 tjedna jos nisam nista dobila 🤨 nazalost se vise u dm ne moze prijavit, maknuli su baby bonus klub 😔
Ma doci ce ne brini i ja sam mislila nista od svega ali svi su mi poslali. U Dm-u sam dobila prije 2 dana. Nemaju baby bonus klub, imat ce ga uskoro tako mi je rekla zenska na blagajni prije jedno 2 mj..a sad sam dosla onako pravila se tupasta reko jeste mozda dobili poklon pakete za trudnice..kaze ona a imamo samo ovo trenutno..i da mi vrecicu reko hvala puno 🤗🤗
Truskawka s ovo za bubamaru si se uclanila bas da dobijes njihovu karticu ili ima pisebno neki klub za mame 🤔🤔🤔
Miranda,
velikoo hvalaaa, gdje si da ti saljem veliku milku hahaha :-****
Inace poslala sam upit Hipp-u i Nivei, a Novalac postoji u BiH i samom registracijom bi trebali poslati :)))
Bebimil ne salje van Hrvatske.
Jos DM da obidjem hahaha. Zanimljivo :)
podatke za radosnicu sam ispunila prije sigurno više od 2 tjedna. još nije stiglo ništa 😏
hipp sam prije par dana, vidjet ćemo hoće stić 😊 i sad sam se učlanila u bubamaru.
Da vas pitam kako stojite s kilazom,ja ukupno 4 kg dosad,i s tlakom 90/60 jos sam hodala i penjala se uzbrdo .
💜Karla💜Nicol💙Anton
ništa još nisam dobila. na početku trudnoće sam smršavila oko 2-3 kg. sad sam na kilaži prije trudnoće. jedem sve kao i prije. šetam puno i idem na posao. nekad sam vježbala doma uz youtube videa, ali sad sam to dosta smanjila. što mi je žao, ali jednostavno mi se nekako ne da.
Sortiraj odgovore
Najstariji