Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    02. Srpanj 2018. 17:48

Kani, 
    superrrr :-***** Znaci koliko mi uljepsaju dan takve novosti, sve pozitivne, bebaci rastu svimaaa <3
    Nuni, 
    srecan put :-*** 

truskawka
    02. Srpanj 2018. 17:49

Curke moje..ne znam jel ste upoznate sa besplatnim pokloncicima za trudnice..ali evo da malo i tu temu prodjemo 😋😋 dakle, ja sam dobila od sljedecih; dm, nivea, novalac, hipp, bebimil i bubamara 🤗🤗

❤N i V💙

Salatica9192
    02. Srpanj 2018. 17:54

truskawka

Curke moje..ne znam jel ste upoznate sa besplatnim pokloncicima za trudnice..ali evo da malo i tu temu prodjemo 😋😋 dakle, ja sam dobila od sljedecih; dm, nivea, novalac, hipp, bebimil i bubamara 🤗🤗

Ja sam istrazivala i pretezno je sve za Hrvatsku, kod nas nije nesto popularno to :/ Samo u DM-u moram provjeriti. Vi se zanimajte sa timmm :)) 

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 17:57

truskawka

Rekle su mi tu neke poznanice za te pokloncice pa cu se registrirat u De,kao dm,hipp,rossman da poslije dobivam kupone i popuste pa budem vidila kako funkcionira😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    02. Srpanj 2018. 17:58

Bila sam u trgovini Magic baby 😍 u Tower centru Rijeka. Imaju lijepe autosjedalice od 1400 kn do 1700 kn. Imaju i one za 4 tisuće, ali ne znam koliko bi dala 4 tisuće za to pored svih drugih troškova, a i morat ćemo ih mijenjati kako beba raste.
    Imaju i vrtiće za 400-ak kn, multipraktik hranilice za od faze bljuckanja do vrtićkog samostalnog toddlera za cca 1300 kn. Jedino kolica nisam obratila pažnju, to budem iz druge ruke dobila.
     Omg slatka baby robicaaaa. Ali, ili roza ili plavo. Hoću nešto neutralno možda. Ako koja cura zna koji sajt gdje se može kupiti robica po potrebi share info😆. Za razliku od mene, dragi vjeruje u online shopping više 😂😂. Pa ćemo skupa 😀
    Moram vidit što sve  točno trebam za zimu za bebača. Kad prođem sve ispite i vjenčanje, počinjem sa spiskom.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    02. Srpanj 2018. 17:58

Cestitam curke na velikim bebicama...Ana koji si tocno tjedan..ja idem u srijedu na pregled i nadam se da ce vidjeti spol, po aplikaciji sam 16+2tj... ja si danas kuhala kelj varivo i bas mi je pasalo..btw. svadba nam je u subotu kad i tekma 😁 moramo nabaviti projektor 😂

pepe1907
    02. Srpanj 2018. 18:00

truskawka

sta si tocno dobila? i dm 

Ana89

Bila sam u trgovini Magic baby 😍 u Tower centru Rijeka. Imaju lijepe autosjedalice od 1400 kn do 1700 kn. Imaju i one za 4 tisuće, ali ne znam koliko bi dala 4 tisuće za to pored svih drugih troškova, a i morat ćemo ih mijenjati kako beba raste.
    Imaju i vrtiće za 400-ak kn, multipraktik hranilice za od faze bljuckanja do vrtićkog samostalnog toddlera za cca 1300 kn. Jedino kolica nisam obratila pažnju, to budem iz druge ruke dobila.
    Omg slatka baby robicaaaa. Ali, ili roza ili plavo. Hoću nešto neutralno možda. Ako koja cura zna koji sajt gdje se može kupiti robica po potrebi share info😆. Za razliku od mene, dragi vjeruje u online shopping više 😂😂. Pa ćemo skupa 😀
    Moram vidit što sve točno trebam za zimu za bebača. Kad prođem sve ispite i vjenčanje, počinjem sa spiskom.

Ana89
    02. Srpanj 2018. 18:19

pepe1907

Cestitam curke na velikim bebicama…Ana koji si tocno tjedan..ja idem u srijedu na pregled i nadam se da ce vidjeti spol, po aplikaciji sam 16+2tj… ja si danas kuhala kelj varivo i bas mi je pasalo..btw. svadba nam je u subotu kad i tekma 😁 moramo nabaviti projektor 😂

17+3 po ultrazvuku i datumu zadnje menge. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    02. Srpanj 2018. 18:20

Salatica oprosti, zaboravila sam da vas je nekoliko van Hr. Ali to sam vecinom preko interneta se ulogirala i poslali su mi na adresu. Osim Dm i Bubamare to sam pokupila u ducanu. Probaj u nekoj farmaciji pitati da li se nesto djeli. Cula sam da Dietpharm djeli neke paketice.
    Pepe  ovo sam dobila u Dm

Kremice, vjesalica i vrecica
    Kremice, vjesalica i vrecica

Mislim da ce uskoro imati i neke nove poklone pa s obzirom da me nije nigdje zapisala ici cu ponovo kroz koji tjedan vidjeti mozda imaju nesto jos ili opet isto 😋😋
    Ako zelite mogu i ostale stvari poslikati ako vas zanima. 

❤N i V💙

truskawka
    02. Srpanj 2018. 18:22

Salatica probaj se i ti ulogirati i upisati svoju adresu pa ti mozda posalju. 🤞🤞 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.