Ja čekam pregled. Nisam spavala i bole me noge i leđa, a nemam ih di opružiti. Nadam se da ta opcija bude brzo gotova, da dođem na red za pregled.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ljudi su zli i kao da uzivaju u tuđoj nesreci, to ih hrani.. a zapravo je istina da su sami nezadovoljni svojim zivotom pa vole da su svi nezadovoljni...
Samo pozitivno treba uvijek, s osmjehom od uha do uha i to je to 😊
Meni se cini da moj trudnicki mozak dolazi do izrazaja 😫 imam ritual svoj kad se pronudim, obavit sve u wc, popit euthyrox i cekat pola sata da mogu doruckovati... I tako ja i jutros, wc, zubi, umivanje bla bla, cekam pola sata da mogu doruckovati i cekqm i cekam, nikako da prodje tih pola sata... I ajde prodje, ja sva sretna pojedem, napravim si ness i sjednem na balkon... nisam popila euthyrox!!! A cekala pola sata!!! 😂😂😂 Jaooooo
jutrooo. joj, ja sam se jučer naživcirala skroz oko tekme, toliko da me na penalima počelo nešto stezati. bolje da nisam gledala. trebalo mi je barem pola sata da se smirim poslije tekme.
danas sam opet na poslu. još mi je frendica rekla da joj se tumor sa štitnjače proširio na limfne čvorove i ide na hitnu operaciju. sva sam nekakva tužna i jadna. i bojim se da joj se to još negdje nije proširilo, a da nisu još vidjeli. sorrry na negativnosti, morala sam se negdje pojadati malo :(
Jooj draga..bas mi je zao..ali samo budi pozitivna u vezi svega i budi joj podrska..nadajmo se da ce sve biti u najboljem redu. I mojoj se prijateljici prosirilo na limfni cvor isto je isla na hitnu operaciju..tako da eto samo im moramo biti podrska i slati pozitivu da znaju da nisu same u svemu tome..
❤N i V💙
Ljudi su zli i kao da uzivaju u tuđoj nesreci, to ih hrani.. a zapravo je istina da su sami nezadovoljni svojim zivotom pa vole da su svi nezadovoljni…
Samo pozitivno treba uvijek, s osmjehom od uha do uha i to je to 😊
Meni se cini da moj trudnicki mozak dolazi do izrazaja 😫 imam ritual svoj kad se pronudim, obavit sve u wc, popit euthyrox i cekat pola sata da mogu doruckovati… I tako ja i jutros, wc, zubi, umivanje bla bla, cekam pola sata da mogu doruckovati i cekqm i cekam, nikako da prodje tih pola sata… I ajde prodje, ja sva sretna pojedem, napravim si ness i sjednem na balkon… nisam popila euthyrox!!! A cekala pola sata!!! 😂😂😂 Jaooooo
Ja sam jučer zaboravila Duphaston 😂 Selen već tri dana. I mene drži trudnički mozak 😅
url=https://daisypath.com]
Srecno svima na pregledu :-***
Cure, slatki stomacici, bas rastuuuu :))) Jos da nas bebaci krenu udarati redovno :)
Ja opet iznervirana i isprepadana zbog CRP, znaci nakon 4 dana Cefalexina (na svakih 6 sati), ponovim jutros, ono 13 (normalno do 8) i leukociti 13,5 (normalno do 9,7).
Znaci put CRP-a: 19, 15, 13.
Put leukocita: 13,6 14,2 13,5
Osjecam grebanje u grlu od jutros, ali valjda bi antibiotici rijesili to. Bas ne razumijem, tako neka mala i sitna upala ima (jer je malo preko granice normale), a antibiotici nisu pomogli.
Odoh raditi privatno bris grla, usne duplje i reuma test (imam bolne zglobove saka ruku i nogu ujutru, ali nista strasno, samo ono prija masaza). Urin mi uredan, a cervikalni bris gotov sutra.
E poslije tog ja ne znam vise gdje da trazim uzrok :O A da je neka strasna bolest, bio bi puno veci :/
Bruna92 toliko sam se sad ismijala 😂😂 muke po euthyroxu su mi poznate! Probudim se gladna ko vuk pa cekam i stopam tih pola sata...zadranka dobrodosla🤗 ana sretno! Mene danas pere neki strah je li sve u redu s bebom...neki iracionalni strah, nikad docekat pregled a sad je bilo najintezivnije razdoblje, tj.jos uvijek traje...uh, hormoni ili?
Bruna hahaha bas si me nasmijala 😂😂 imam i ja slicne situacije..mozak bas nece raditi, ali ni alarm mi ne pomogne. Imam alarm za svaki put kad moram popiti tabletu i zamisli ovo neki dan zvoni meni alarm u 14 da popijem i ugasim ja njega i mislim si idem na wc i onda cu popiti i nesto si pojesti i kaj mislis da sam popila? Sjetila sam se u pol 9 navecer da nisam popila 🤣🤣 dok je vec bilo vrijeme za iducu tabletu hahaha
A sta cemo.. moramo se priviknuti na novi mozak 😅😅
❤N i V💙
Brunahahaha bas si me nasmijala 😂😂 imam i ja slicne situacije..mozak bas nece raditi, ali ni alarm mi ne pomogne. Imam alarm za svaki put kad moram popiti tabletu i zamisli ovo neki dan zvoni meni alarm u 14 da popijem i ugasim ja njega i mislim si idem na wc i onda cu popiti i nesto si pojesti i kaj mislis da sam popila? Sjetila sam se u pol 9 navecer da nisam popila 🤣🤣 dok je vec bilo vrijeme za iducu tabletu hahaha
A sta cemo.. moramo se priviknuti na novi mozak 😅😅
Hahahah dobro da nisam jedina 😂
Vec se mislim, pa koji sam ja idiot eeee... Cekam kao nakon tablete da jedem al ne kuzim da uopce nisam popila tabletu... Bitno da sam ja cekala 😎😎
Ma svo zlo bilo u tome da smo malo zaboravne 😁
Bruna kao prvo ahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha dobro me nasmija. Meni alarmi uvijek zvone za duphaston,ja ugasim,i kao evo popit cu pa se sjetim nakon pola sata-sat, nekad i vise 😒
Tako da svi smo u slicnoj situaciji. Hahahhaa
Zadranka dobrodosla 😘
Du i mene pere taj strah,nakon kontrole tjedan dana sam mirna i onda opet muka pocinje,stalno neke misli,ajme ajme. Al eto ocito se svi pomalo borimo s tim.
Sortiraj odgovore
Najstariji