Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VelikoSretnoDijete
    02. Srpanj 2018. 13:53

djeluje mi i kao neka zla sestra :) ne se nrvirati kad ne možemo sad vratiti vrijeme unatrag...ne javljaju mi se sad iz ordinacije -.-

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

barbiemama
    02. Srpanj 2018. 13:53

truskawka

Jooj draga..bas mi je zao..ali samo budi pozitivna u vezi svega i budi joj podrska..nadajmo se da ce sve biti u najboljem redu. I mojoj se prijateljici prosirilo na limfni cvor isto je isla na hitnu operaciju..tako da eto samo im moramo biti podrska i slati pozitivu da znaju da nisu same u svemu tome..

trudim se biti pozitivna, ali baš sam nekakva plačljiva. 

za ručak pojela ogroman cheeseburger na poslu. sad mi zlo i napuhala sam se svemirski :D

barbiemama
    02. Srpanj 2018. 13:55

Ana89

Cure! Beba je ok, 13,4 cm smo veliki 😍. 90 posto je sigurna da je muškić 😘😘😘Gdin fino sjedi i širi nogice. Bit će veliki 😀 Naručena sam za 3 tjedna na mofrološki uzv :)

čestitam na dečkiću <3 jako lijepe vijesti!

truskawka
    02. Srpanj 2018. 13:59

VelikoSretnoDijete

djeluje mi i kao neka zla sestra :) ne se nrvirati kad ne možemo sad vratiti vrijeme unatrag…ne javljaju mi se sad iz ordinacije -.-

Zapravo zato mi je i bilo neugodno jer je sestra predobra..uvijek dobre volje, uvijek nasmijana i uvijek spremna pomoci..ako imas nalaz odi u ljekarnu s njim i moli ih nek ti daju na dug da ces im vratiti cim dobis oridinaciju..reci da si ostala bez i da moras nastaviti terapiju bez prekida..

❤N i V💙

truskawka
    02. Srpanj 2018. 14:03

barbiemama

truskawka

Jooj draga..bas mi je zao..ali samo budi pozitivna u vezi svega i budi joj podrska..nadajmo se da ce sve biti u najboljem redu. I mojoj se prijateljici prosirilo na limfni cvor isto je isla na hitnu operaciju..tako da eto samo im moramo biti podrska i slati pozitivu da znaju da nisu same u svemu tome..

trudim se biti pozitivna, ali baš sam nekakva plačljiva.

za ručak pojela ogroman cheeseburger na poslu. sad mi zlo i napuhala sam se svemirski :D

Ma budi pozitivna..gle eto i ja sam u slicnoj situaciji isto sa prijateljicom i isplakala sam se prvih par dana zbog nje, dala joj do znanja da cu biti uz nju u svakom trenutku i kad sam vidjela koliko je ona sama jaka osoba bilo mi je lakse..tako da samo budi pozitivna i jaka za nju, a i za svoju bebu..

Ajmeee cizzzz sad bi si ja najradije narucila jedan hambi hihi 😅😅

❤N i V💙

Mina93
    02. Srpanj 2018. 14:06

Cestitke na deckicu 😍

Ajme i ja bi te preglede stavila svaka 2tj, tesko je za cekat 4tj 🤔

Ana89
    02. Srpanj 2018. 14:15

Hvala vam cure 😀. Ja sam happy što je beba super 😍. Smjestio se na stražnju stranu maternice, onu stranu koja nikad nije bila u problemu, još jedna odlična vijesti 😀🤩🤩
    Mama i tata su happy

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

VelikoSretnoDijete
    02. Srpanj 2018. 14:18

truskawka

VelikoSretnoDijete

djeluje mi i kao neka zla sestra :) ne se nrvirati kad ne možemo sad vratiti vrijeme unatrag…ne javljaju mi se sad iz ordinacije -.-

Zapravo zato mi je i bilo neugodno jer je sestra predobra..uvijek dobre volje, uvijek nasmijana i uvijek spremna pomoci..ako imas nalaz odi u ljekarnu s njim i moli ih nek ti daju na dug da ces im vratiti cim dobis oridinaciju..reci da si ostala bez i da moras nastaviti terapiju bez prekida..

Nije mi ginekolog ni u jednom trenu rekao da ću to piti cijelo vrijeme...zadnji put sam mu rekla da imam još malo i nije reagirao, pa sam se zato sad zbunila jer vjerujem da bi mi napomenuo da trebam toga još :D rješit ću se muke kada ga dobijem...

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

barbiemama
    02. Srpanj 2018. 14:19

meni paše kaj su pregledi svaka 4 tjedna. inače imam osjećaj da bih stalno bila pod nekim stresom i u iščekivanju pregleda. mislim da me to uopće ne bi umirilo. 

Blaza26
    02. Srpanj 2018. 14:46

VelikoSretnoDijete

truskawka

VelikoSretnoDijete

Nije mi ginekolog ni u jednom trenu rekao da ću to piti cijelo vrijeme…zadnji put sam mu rekla da imam još malo i nije reagirao, pa sam se zato sad zbunila jer vjerujem da bi mi napomenuo da trebam toga još :D rješit ću se muke kada ga dobijem…

A vidis mene pitao koliko imam,ja govorim da imam sigurno za tjedan dana,i on mi odmah pustio 2 kutije,jer nije ih dobro naglo prestat pit,moze se javit krvarenje,tako je meni rekla sestra. Pa eto kako sam bila istraumatizirana s tim da cu izgubit bebu,nisam do sada niti jednu tabletu zaboravila,jedino nekada sat ipol okasnim jer ugasim alarm,kao evo sad cu i zaboravim 😅😅😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.