Cestitam curke na velikim bebicama…Ana koji si tocno tjedan..ja idem u srijedu na pregled i nadam se da ce vidjeti spol, po aplikaciji sam 16+2tj… ja si danas kuhala kelj varivo i bas mi je pasalo..btw. svadba nam je u subotu kad i tekma 😁 moramo nabaviti projektor 😂
17+3 po ultrazvuku i datumu zadnje menge.
Međutim, po biokemiji sam začela dva dana prije datuma ultrazvuka, pa bih bila 17+5 ...tu negdje su..
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Truskavka,
samo objavljuj, zanimljivo miii :))) Stvarno su super pokloncici (jedva cekamm da kupujem svasta haha) Ostale cure, prijavljujte see :)))
Ja cu provjeriti DM za BiH prostor, pa cu javiti :)
Salaticaprobaj se i ti ulogirati i upisati svoju adresu pa ti mozda posalju. 🤞🤞
Prijavila sam se za Novalac, mozda ima u BiH sjediste :) Javim ako stigne nesto haha. Koliko si cekala? Mislim da se tu dobija zirafa plakat za mjerenje djeteta :)
da iz Novalaca sam dobila zirafa plakat..super je bas..a ovisi ti o posti..ja sam dobila sve unutar dva tjedna ako se ne varam..
A ti se prijavi na stranicama svim tim i na pampers isto oni ce poslati uzorke pelena dok dode termin blizu. Pa gle tko zna mozda te ugodno iznenade. Jedino sam za Niveu se ulogirala i javila sam im se na mail kao cula sam da salju poklon pakete i stvarno su mi poslali hihi ☺☺ a svagdje gdje su me pitali za ime djeteta sam napisala dvojceki i iz Babimila su mi poslali dvije radosnice 🤗🤗
❤N i V💙
A ako ti kojim slucajem jave da ne salju kod tebe onda mi se javi pa cemo dog da ti posalju na moju adresu i kad sve stigne ja ubacim u kutiju i posaljem ti 😘
❤N i V💙
da iz Novalaca sam dobila zirafa plakat..super je bas..a ovisi ti o posti..ja sam dobila sve unutar dva tjedna ako se ne varam..
A ti se prijavi na stranicama svim tim i na pampers isto oni ce poslati uzorke pelena dok dode termin blizu. Pa gle tko zna mozda te ugodno iznenade. Jedino sam za Niveu se ulogirala i javila sam im se na mail kao cula sam da salju poklon pakete i stvarno su mi poslali hihi ☺☺ a svagdje gdje su me pitali za ime djeteta sam napisala dvojceki i iz Babimila su mi poslali dvije radosnice 🤗🤗
I poslikam jos sta sam zaboravila 😊😊
Super stvarcice🤗,mislim gdje god imaju sjediste i prodaju da se mozemo prijavit,idemo se malo zabavljat😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Truskawka,
hvalaaa <3 Ali to mi vise zanimljivo i ono ne zelim jos da kupujem za bebu, alii pokloni mogu haha, pa da tako uzivam :) Palim laptop da dublje istrazim :)
Kani ma mislim da nema veze ni sa sjedistem. Sta ima veze, prijavit se mozemo gdje god da jesmo, nemamo sta izgubiti, a mozemo dobiti 😋😋
Salatica ni ja nista ne kupujem, ali zasto ne pokloncice dobiti kad se vec nudi hihi 😊😊
❤N i V💙
Ja sam jedino dobila od bebimila radosnicu, hipp cekam kao i novalac. U hipp sam se prijavila prije 3 tjedna jos nisam nista dobila 🤨 nazalost se vise u dm ne moze prijavit, maknuli su baby bonus klub 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji