Kakav je to morfoloski uzv Ana?
Da se vidi organski razvoj bebača 😀morfološke karakteristike bebe.
To ces ic na 4D? Standardni uzv samo sa osvrtom na sve organe?
Ana prekrasno!! <3
Ja sam neki dan shvatila da nisam Duphastone popila 2 dana, užas...a cijelo vrijeme me kopka da nešto nisam napravila. Sve zaboravljam. danas me kuma pita što sam za vikend radila i nemam pojma XD
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Ana super 😍😍😍
Ja isto muku mučim s tabletama 😂😂 Eutirox pa utrogestan pa heferol pa vitamin c pa posli rucka Andol i pronatas pa navecer opet heferol i vitamin c i utrogestan..najjače mi je kad stanem i ne znam koju sam popila koju nisam onda radije ne pijem nego da uduplam dozu😂😂😂
Cestitke Anaaa :)))) Super pravi bebacc :))) A da, i meni ce to raditi u 21 nedelji, posmatrace sve bebine organe, izmedju ostalog pol :))
Inace, obratite paznju na prelaz izmedju 20 i 21 nedelje u velicini bebe, naraste za 10cm za 7 dana :)) Tada cemo biti ekstra umorne i zaboravne :)
Ana super bas mi je drago i cestitam na deckicu 🤗🤗
Cure moje htjela bih vam samo reci da dobro pazite sto se tice preskakanja terapije sa Duphastone jer ja sam isto tako 2 dana jednom preskocila jer ga nisam imala ali sam si malko razvukla zadnje dvije tablete tako da ne prekinem skroz. Nakon toga sam dobila takvu jezikovu juhu od sestre da mi je bilo neugodno skroz jer sam totalno zaboravila provjeriti dal imam jos tableta ili nemam, a bila nedjelja i nikako nisam mogla do pon navecer doci do tableta. I sad me svaki puta dok dizem tablete u ljekarni upozoravaju da se ne igram s tom terapijom i da ni u kom slucaju ne preskacem istu.
❤N i V💙
o.O sad si me prepala jer sam se baš zezala s tim -.- i imam još 2 tablete, idem zvat
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
o.O sad si me prepala jer sam se baš zezala s tim -.- i imam još 2 tablete, idem zvat
Da i mene su prepali da sam molila Boga da sve bude u redu..tako da eto nije se bas za igrati s tim..sestra mi je tak otresito rekla da zasto nisam ranije reagirala da ne smijem ostati bez njih da ne smijem preskakati na svoju ruku da ovo da ono da zasto se igram s terapijom da nije terapija bzvz prepisana bla bla bla..bas mi je bilo neugodno mogu ti reci..i poslje sam se plakala ko kisna godina..jos pogotovo jer mi je pregled bio iduci dan i nisu mi radili uzv nego su me narucili za 4 tjedna i sad od uzv do uzv imam razmak od 8 tjedana i ajme meni kako je to mukotrpno cekati..ali sta mogu..
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji