Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    02. Srpanj 2018. 21:06

Meni je stigla radosnica 😁 taman mi muz slikao dosla prosli tjedan dok smo zajedno bili na moru, jedva cekam da dodjem da vidim, sad sam se prijavila na hipp, treba to istražiti sve da se dobiju pokloncici 😁😂

Mina93
    02. Srpanj 2018. 21:07

Kani07

Da vas pitam kako stojite s kilazom,ja ukupno 4 kg dosad,i s tlakom 90/60 jos sam hodala i penjala se uzbrdo .

Ja znam da sam dobila 2kg sigurno, moram se vagat da vidim jel ima i treceg kg viska 😂

mmama2
    02. Srpanj 2018. 21:07

Dajte neke detalje kakvi pokloni di? Nista ja vas ne stignem pratit sada kada sam doma 😬😬

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    02. Srpanj 2018. 21:08

meni baš žao što mi nije došla radosnica. koliko ste vi čekale da dođe? 

Mina93
    02. Srpanj 2018. 21:09

Miranda

Salatice skrozuredan nalaz 😊 Sve sto ti je poviseno je unutar referentnih vrijednosti za drugo tromjesecje trudnoce.
    Fora su ovi pokloni, moram se i ja prijaviti.
    A dm je skroz zeznuo s promjenom politike i sustava bodova, uzasno bas. Zapetljali su to dozlaboga a i kad se ispetljas i shvatis kako funkcionira, skuzis da se ne isplati uopce, pojeo vuk magare. Bezveze, znalo se iskombinirati dobrih popusta a s ovim bas rade budale od ljudi. Sve vise se drzim Mullera.

Slazem se ovo za dm, odvratni su, totalno su zakomplicirali i ne daju nista popusta  dok bipa szalno ima snizenja plus svaki happy vikend 30%, iako uzimam neke stvari u dmu jer mi pasu njihove marke neke, a ovo ostalo usporedjujem cijene pa uzimam kombiniram i dm i bipu i muller

Mina93
    02. Srpanj 2018. 21:11

barbiemama

meni baš žao što mi nije došla radosnica. koliko ste vi čekale da dođe?

Evo ja sam provjerila na mejlu, prijavila sam se 11.6. A dosla mi je u cet ili pet ili sub, nzn kad nismo bili doma samo je docekala u sanducicu 😁

Mina93
    02. Srpanj 2018. 21:16

Sad sam citala za bubamaru, mora se osobno prijavit u ducanu tj registrirat, utorkom je 10% popusta za trudnice i bebe na sve i nakon registracije se dobije kartica za skupljanje dodatnog popusta i poklon paket 😁

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 21:19

barbiemama

ništa još nisam dobila. na početku trudnoće sam smršavila oko 2-3 kg. sad sam na kilaži prije trudnoće. jedem sve kao i prije. šetam puno i idem na posao. nekad sam vježbala doma uz youtube videa, ali sad sam to dosta smanjila. što mi je žao, ali jednostavno mi se nekako ne da.

Barbie vidila sam slikicu ti si top-model😁,ja inace nisam sklona debljanju i u normalno stanju sam dosta aktivna i vjezbam,ali u trudnoci druga prica i voda mi se prima😂😂😂ali sam na mirovanju.

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    02. Srpanj 2018. 21:27

truskawka

Pticaselicazgst

Ja sam jedino dobila od bebimila radosnicu, hipp cekam kao i novalac. U hipp sam se prijavila prije 3 tjedna jos nisam nista dobila 🤨 nazalost se vise u dm ne moze prijavit, maknuli su baby bonus klub 😔

Ma doci ce ne brini i ja sam mislila nista od svega ali svi su mi poslali. U Dm-u sam dobila prije 2 dana. Nemaju baby bonus klub, imat ce ga uskoro tako mi je rekla zenska na blagajni prije jedno 2 mj..a sad sam dosla onako pravila se tupasta reko jeste mozda dobili poklon pakete za trudnice..kaze ona a imamo samo ovo trenutno..i da mi vrecicu reko hvala puno 🤗🤗

kaj samo dodjem u dm i pitam ih? 🤔😃

truskawka
    02. Srpanj 2018. 21:38

Vidim da je Mina odg na pitanje za bubamaru. 
    Kaj se tice vremenskog perioda za stizanje poklona ja se iskreno ne sjecam mislila sam da je oko 2 tjedna, ali moguce da je i vise od mj dana proslo jer su meni dani i tjedni pobrkani totalno..ugl znam da sam na sve vec zaboravila i onda su poceli stizati jedan za drugim haha..
    Pepe U Dm samo dodes i pitas dal su dobili pakete za trudnice..tako sam ja napravila i eto dobila
    Ako sam koje pitanje namjenjeno meni slucajno preskocila ispricavam se..vec sam ful umorna i na pola spavam..

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.