Mučnine su mi stale, stvarno se zadnjih dana ne osjećam trudno. I energija mi se full vratila. Bili smo u Osijeku u shoppingu, obukli dragog za vjenčanje, sada se moram posvetiti tome jer nam je fešta za mj i pol dana.
Idući tjedan idem u Petrovu na UZV i krv za mjerenje nuhalnog nabora i onda 2.8 kod svog doktora. Što se tiče popisa stvari za bebu, ja to ništa neću ni gledati tamo do jeseni, kada uđem u zadnje tromjesečje onda ću se počet baviti time.
I paše mi ovo hladnjikavo vrijeme, lakše mi je :D
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Mučnine su mi stale, stvarno se zadnjih dana ne osjećam trudno. I energija mi se full vratila. Bili smo u Osijeku u shoppingu, obukli dragog za vjenčanje, sada se moram posvetiti tome jer nam je fešta za mj i pol dana.
Idući tjedan idem u Petrovu na UZV i krv za mjerenje nuhalnog nabora i onda 2.8 kod svog doktora. Što se tiče popisa stvari za bebu, ja to ništa neću ni gledati tamo do jeseni, kada uđem u zadnje tromjesečje onda ću se počet baviti time.
I paše mi ovo hladnjikavo vrijeme, lakše mi je :D
Bitno je da se ti dobro osjecas u svojoj kozi i tijelu,svi mi imamo i vrline i mane i ne razumijem potrebu ljudi da komentiraju tudi zivot i djele savjete bez pitanja brate mili meti ispred svog praga i radi na sebi,prije sam se dala peglat idiotima ali dode s godinama kad naucis po kratkom postupku eliminirat te zlocaste ljude.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Kad vas slusam, sve mi je to tako nevjerojatno i da takvi ljudi zaista postoje 🙁 Stvarno se dosad nisam susretala ni sa kakvim negativnim komentarima, svi oko nas su stvarno iskreno sretni, nitko ne pametuje, bas bas nista. Jedino me smetalo ono da sto cekamo, ali to ionako nije dolazilo od nekih bliskih, nego tako nekih bezveze usputnih ljudi kojima sam znala reci da sto oni znaju jel mi cekamo ili ne. Momentalno im postane neugodno i tu prica zavrsi.
A kad cujem vase price, ne mogu vjerovati uopce da takvi ljudi postoje. Zalosno.
Luka ❤
Jutro cure.
Slazem se za tekmu, nije to za trudnu zenu punu hormona. 😂 ja isla s frendicama gledat u grad, rasplakala se 3 put 😆 a penale sam gledala zmirecki 😊. Jedva cekam subotu, idem za zg, slavim rockas i tekma. Bit ce 😍😍
Nuni prekrasan trbuscic, bas je lijepi okrugli 😍😍
Ana sretno na pregledu sutra, bit ce sve ok 😊
Cure probajte te zlobne komentare drugih ljudi uopce ne dozivljat. Jos se nije rodio tko bi selu ugodio. Za mene su takvi ljudi bezvrijedni, male duse koje su najvjerojatnije nesretne i do kraja iskompleksirane i to lijece na drugima. I najvise ih boli kad smo sretne i zato nabacimo osmjeh od uha do uha. 😁
Allie busica se vidi da, preslatka je. 😊 rastete i vi. 😊
Mene obuzeli neki cudni tupi bolovi prije pola sata, kao kada zabole jajnici u kombinaciji s blagim menstrualnim grcevima, evo polako prolazi ali me bas spopalo da me skroz savilo i morala sam leci. Jucer cijeli dan sam imala blage menastrualne grceve ne tako cesto ali ih je bilo. Sta me ovo boli ovako, je li to normalno?
Svjesna ako se nastavi svakako odi doktoru,ili bar nazovi svog ginekologa objasni stvar,moze bit bezazleno,bolje da si mirna,samo ces sebe sekirat.
😘😘😘😘
Mene obuzeli neki cudni tupi bolovi prije pola sata, kao kada zabole jajnici u kombinaciji s blagim menstrualnim grcevima, evo polako prolazi ali me bas spopalo da me skroz savilo i morala sam leci. Jucer cijeli dan sam imala blage menastrualne grceve ne tako cesto ali ih je bilo. Sta me ovo boli ovako, je li to normalno?
Sve dok nema drugih simptoma je. Opusti se i lezi dok ne priđe. Kasnije se to prorijedi..i smanji intenzitet 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
jutrooo. joj, ja sam se jučer naživcirala skroz oko tekme, toliko da me na penalima počelo nešto stezati. bolje da nisam gledala. trebalo mi je barem pola sata da se smirim poslije tekme.
danas sam opet na poslu. još mi je frendica rekla da joj se tumor sa štitnjače proširio na limfne čvorove i ide na hitnu operaciju. sva sam nekakva tužna i jadna. i bojim se da joj se to još negdje nije proširilo, a da nisu još vidjeli. sorrry na negativnosti, morala sam se negdje pojadati malo :(
Pozz mameee..Evo mi smo novi...Danas punih 14tt.polako ali sigurno idemo dalje...Saljemo Vam veeelike pozdrave i radujemo se jakooo jakooo zajedniclom druzenju....veelike puse...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji