Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    02. Srpanj 2018. 04:12

Mina93

Nunii divna slikica 😍😍
    Kako su bebe podnijele tekmu? Oduzela mi je 5g zivota minimum, strasno, i onda osjetim jos kako me boli dole od stresa, nije to za nas xD

Beba bi i podnijela, ja nisam😆. Zgasila sam u 116. min 😂😂 Ne mogu sad spavati. Sutra u 9 i pol pregled, pa sam na iglama, a i spavala sam popodne, skoro cijelo.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    02. Srpanj 2018. 07:30

Meni je tekma priuštila ziher koju sijedu! Koja drama! Baš sam sretna da smo prošli! Probudio me komarac po noći i još su mi penali bili na pameti, vrtili su mi se po glavi kao kroz polusan. A komarac prokleti... ubo me dvaput, pa sam se do nosa zamotala u pokrivač, reko doći će mi na lice pa ću ga kresnut, i je tako, ali nekoliko puta... valjda sam svaki put fulala... onda se i dragi počeo lupati, valjda se na njega preselio... pa smo oboje smo išli na wc i dalje nastavili borbu... kaj je najgore nisam se koga opustiti da zaspim nego sam ga cijelo vrijeme čula kako zuji negdje, ma valjda sam već umišljala  A sad sam još u krevetu, strgana i spava mi se. Grrr...

luks
    02. Srpanj 2018. 07:37

jutro cure, ove utakmice definitivno nisu za naše stanje...mene je stomak zabolio hahahaha 
    pišete o maženju stomaka, ma ni ja to nikad nisam razumila, ali baš nikad. Uopće ne razumim tu potrebu, isto tako i kad se beba rodi, pa kad voziš kolica pa kad diraju bebu, onako malu,lipu i  čistu, sa svojim ručetinama uf - to mi je katastrofa! ali mi je zato naljepše sad kad moj dječak poljubi bebu tj. stomak prije spavanja i kaže: bebo laku noć!
    Što se tiče popisa stvari, meni se još nekako čini rano, to ću iza ljeta... a do tad ću već i spol znati,pa vidit je li mi treba malo ženskastije robice, ili imam sve od prve bebe... Što se tiče tetra pelena, ja sam njih koristila samo prva 2 mjeseca, za široko povijanje, pa nakon pregleda kukića dr rekao da više nije potrebno. Jednostavnije mi je sa jednokratnim...ali naravno, cure koje imate volje - samo dajte, ja nemam :) Ali za sve služe, baš za sve, ima i onih malih, koje su dobre za bljuckanje i to. To si stavite na popis. Ja sam ja mislim imala jednak broj i njih i tetrica ...
    Ja jedino što od opreme nemam, a ovaj put definitivno želim je komoda za presvlačenje. Bili smo u malom stanu pa to nisam imala, a sad baš želim, praktičnije je  dosta...
    Cure uživajte danas na pregledu, i slijedećih dana....ja jedva čekam idući četvrtak :) :)

Lovre

Blaza26
    02. Srpanj 2018. 07:55

Jutro cureee,ja sam skroz slabo spavala,valjda od dojma od tekme. Definitivno ono nije za nas,jos kad sam legla nisam mogla zaspat,milion nekih misli,neki nemir u meni.strasno.
    Ana sretno na pregledu,cekamo vijesti 😘😘😘

Miranda
    02. Srpanj 2018. 08:07

Jutro!
    I mene je utakmica kostala zivaca, trebalo mi je poslije pola sata da se ustabilim. Cim su dobili bilo mi je u glavi "ajme, sad i u subotu opet ova muka" 😅
    Price o karcinomima sam preletila, vec sam spominjala da sam s mamom to prosla kad sam imala 19 i stvarno dok to ne prodes ne mozes ni zamislit kako je, koliko god mislis da znas. 
    Jos ne radim popis, moram prvo polako poceti gledati ove vece stvari a i za to mi se cini nekako prerano 🤔 Doduse tako mi se cinilo i u prosloj trudnoci pa sam docekala 35tt bez icega skoro, bolje ipak ranije krenuti 😬

AllieH
    02. Srpanj 2018. 08:35

Jutro cure!
    Sretno na pregledima ovaj tjedan!
    I mene je sve sjeklo preko stomaka od uzbudjenja sinoc. Gledala sam, oplakala 3x, sto od muke sto od srece, stvarno takve tekme nisu za nas u ovom stanju. 
    Nunii, prekrasan ti je trbuh, bas se lijepo zaokruzio. 😍Evo i mog, meni se bas dosta vec vidi, nevjerojatno mi je to. 

Luka ❤

Miranda
    02. Srpanj 2018. 08:37

Nunii i Allie prekrasne ste 😍😍 Pravi mali okrugli trbusi 😍
    Ana sretno na pregledu!

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 08:38

Jutro cure ,utakmicu na preskok gledala previse sam temperamentna onda samo stetim sebi ionako nisam spavala poslije mi smo u Stuttgartu i doslovno grad gori ne mozes bez emocija kad vidis koliko nas tu ima i disemo ko jedno kad se navija💪😁.
    Danas pregled malo me neuroza pere,ako sve bude ok pitala bi mogu li do mora tj do kuce samo mi je put problem.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    02. Srpanj 2018. 08:39

Cure divne ste i vi i trbusici🙏😁.

💜Karla💜Nicol💙Anton

VelikoSretnoDijete
    02. Srpanj 2018. 08:50

Jutro žene, probala sam vas pohvatati zadnjih 50tak stranica, ali nisam detaljno. Nisam radila 10 dana sada pa nisam bila baš online. 
    Što se tiče hrane, ja da sam na komplikacijama doma dobila bi već 10kg, ovih 10 dana su me dokrajčili. Jača sam i trbuh je sveprisutan, a sada kako sam trudna ga ne mogu ni uvuć, tako da meni trbuh stoji kao da sam 5 mj trudna. Trenutno mi je koma to. Tako i onako mi ljudi već godinu dana na trudnoći čestitaju i maze po trbuhu i onda se čude kada im kažem da nisam trudna...tako da suosjećam sa svima koji proživljavaju zlobne komentare i ne znaju se snaći. Evo sad najnovija situacija od neki dan - žena mi se oduševljeno zaletava u lidlu i viče - draaaga čestitaaam!!! pa kada si se ti porodila. Ja rekoh nisam - pa kako nisi svi su rekli da si trudna  nisam bila ni svjesna koliko me to uzrujalo...ne znam uopće zašto to rade. i da li ja stvarno otkad nisam mršavica više već koju godinu izgledam kao trudna slonica. Ili se ne znam obuć ili ne znam...ali najgore što se ne osjećam loše u svojoj koži dok me netko ne počne tako j***** u zdrav mozak.

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.