Joj Truskawka ovo je jako tesko cut... Bit ce ona dobro nadam se. Hvala Bogu moze posvojit,nek ne bjezi od toga,postoji negdje neka sreca koja samo na nju ceka. Samo neka je ona dobro. Stvarno mi je zao,bas sam se rastuzila zato sto znam kako je,imam rodicu,al njoj je ostalo pola jajnika,iako ce joj morat i njega uklonit ako uskoro ne zatrudni,a ona ne zeli cut za umjetnu oplodnju iako joj je to jedino rjesenje. Pa nezz sta bi rekla😳
joj, ali ima i ljudi koji jednostavno bubnu pa ostanu živi. frendica nedavno saznala da ima rak štitnjače iako ima samo 36 god. srećom, velika je stopa preživljavanja i bude sve ok. a saznala je tako što je išla na pretrage jer je neko vrijeme pokušavala ostati trudna, pa su ju poslali i na pretrage za štitnjaču. i sad druga frendica, koja je trudna 3 mj, njoj kaže…. joj stalno mi je muka i vrti mi se, blago tebi što nisi trudna. nije ništa loše mislila, ali ispalo baš ružno. ženi s rakom veliš "blago tebi" .
Ajmeee ovo je prestrasno..meni frendica isto ima rak i morat ce vaditi jajnike jer ce joj terapija sve unistiti i onda si mislim Boze pa sto joj to radis? Pa nema jos ni 30god a vec drugi rak prezivljava 😢😢 i onda se sjetim kako sam ja dobila komentar od osobe koja nije ni znala da ne mogu imati djecu da kao bolje da ne mogu imati..to me bas dotuklo i sad mislim na svoju frendicu koja stvarno nece imati prilike po svemu sudeci i bas se nekako lose osjecam😢😢
Nadam se da ona nece dozivljavati takve komentare 😟
Bit će ok ta cura! Znaš kako znam? Imam frendicu koja je prošle god. preživjela tumor jajnika, ima 31 god. Izgubila je jedan jajnik na operaciji ciste, , izašao nalaz sumnjivo. Druga operacija vadili su uzorak sa drugog jajnika, potvrda početka tumora. I išla je na kemoterapije, izgubila svu kosu, 12- ak kila…Sad je dobro…rekli su joj za par godina da bi mogla pokušati imati djecu.
Nije stigla zamrznuti jajne stanice jer je terapija bila hitna, a postupak za to jako dug.
Tako znam da bude ok 😍😍💪💪Jake smo mi. Dobile smo repro organe sposobne rađati i snagu svašta izdurati.
Hvala ti draga na rijecima podrske, ali nije ovo rak jajnika..nego joj je rak hormonski povezan i unistit ce joj jajnike tako da ce ih morati vaditi u potpunosti oba..a vec je imala jake kemoterapije prije radi druge vrste raka..tako da..ma najbitnije je da ona bude dobro, drugo ce se nekako vec rjesiti..zao mi je jedino sto se mora jadna pomiriti s takvom sudbinom 😢😢 a ona kao ona ce biti super i to mi je najbitnije..bas ju volim kao vlastitu sestru ❤❤
Znam, samo se drži! A ona je očito borac, a život nagrađuje borce 💪💪. Jedna vrata zatvori, ali druga se otvore. 😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hvala vam drage moje..Blaza a vidi svatko odlucuje o svojoj buducnosti i tko smo mi tu da sudimo..ja cu nju podrzati u svemu sto god ona odluci..nije odbacila ni jedan nacin..ni posvajanje ni donaciju js tako da eto..ma bit ce sve to super..zato drage moje uzivajmo u nasim lijepim trudnocama i budimo sretne..i ajmo sad na vedrije teme 😊😊 ja cu sad uskoro krenuti pisati popis sta nam sve treba i jos dok mogu koliko toliko hodati moram ici u ducan da vidim sta mi se svidja sta moramo nabaviti sve i sta cemo reci svima koji nam zele kupiti nesto da nam kupe nesto korisno i sto mi zelimo..cak bi radije da nam daju novce pa da si sami kupimo hehe..a sad idem popapati jednu finu domacu dozu zeljeza
❤N i V💙
I ja planiram napraviti popis, ali ono detaljan: toliko i toliko bodija određene veličine, ručnike, hlačice, kapice, majčice... a onda ću ljudima otvoreno reći, naravno, onima koji će pitati, da odaberu s popisa ili daju novce, ili ništa, naravno. Nemam dlake na jeziku, a nemam koristi od toga da dobijem nešto što ne trebam ili već imam. U planu su nam platnene pelene pa to planiram svima reći da nam ne bi nosili pampers i sl. Imamo mali stan pa stvarno nemam gdje čuvati za slučaj "nek se nađe".
Nego pitanje, što od krema za sunčanje smijemo, odnosno ne smijemo koristiti? Ima neka na prirodnoj bazi? Izgleda da ćemo nakon pregleda, koji je napokon u petak, malo na Krk. :)
I ja planiram napraviti popis, ali ono detaljan: toliko i toliko bodija određene veličine, ručnike, hlačice, kapice, majčice… a onda ću ljudima otvoreno reći, naravno, onima koji će pitati, da odaberu s popisa ili daju novce, ili ništa, naravno. Nemam dlake na jeziku, a nemam koristi od toga da dobijem nešto što ne trebam ili već imam. U planu su nam platnene pelene pa to planiram svima reći da nam ne bi nosili pampers i sl. Imamo mali stan pa stvarno nemam gdje čuvati za slučaj "nek se nađe".
Nego pitanje, što od krema za sunčanje smijemo, odnosno ne smijemo koristiti? Ima neka na prirodnoj bazi? Izgleda da ćemo nakon pregleda, koji je napokon u petak, malo na Krk. :)
I ja sam detaljan popis napravila upravo jos samo kolicine i velicine cu dodati i vec sam svima rekla nek mi ne kupuju nista na svoju ruku jer ih je dvoje i ne zelim imati duplo pa duplo sve i nek imaju razumjevanja..znam da ce ako nam budu kupovali sa popisa da ce nam kupiti ipak nesto i na svoju ruku pa onda nek mi radije daju novce pa cu si sama kupiti da mi se ne gomilaju nepotrebne stvari..takodjer mislimo koristiti platnene pelene i sestra ce mi dati ima ih oko 20ak i jos cemo kupiti ima ih na njuskalu jako puno..meni su one ful prakticne i stvarno bi ih voljela koristiti..pogotovo jer cemo imati i susilicu pa ce vec nakon 3 sata biti spremne za daljnju upotrebu..a ove jednokratne ce biti samo u slucaju ako idemo negdje..
Sto se tice kreme za suncanje to sam se i ja pitala koju bi ako cu ici i onda sam se sjetila pa uzet neku djecju koju oni smiju koristiti i one bi trebale biti dobre i sigurne za trudnice..ili nesto na prirodnoj bazi, ali tu pazi na sastojke da ne bi bilo nesto sto ne smijes koristiti..
❤N i V💙
Ne znm vise koji tjedan sam 😂 Gin kaze vec 16 tt
Uglavnom,da se nadovezem za ove babe. Mene prvo uzasno zivcira sto mi svi maze trbuh. Naslusala sam se mali milion prica od baba,kako je to bilo '46. Onda price o porodu. Pa to boli,pa to zaboravis. Pa predivno je dok krene van,ali uzasno dok imas trudove. Pa jedi ovo,nemoj ono. Onak chill ljudi jedem hranu koja mi pase i ako kazem da ne jedem jebenu piletinu i mljeveno,ne radi mi to za rucak. Onda zasto ne dolazim dolje jest,zato sto pravis hranu koju nisam jela ni prije,a kamoli sad.
Onda mi padne tlak i ponasaju se ko da umirem.
Nek me vise puste da radim kako meni pase.
Nuni lijep trbuscic 😘😘 ma joooj pusti ih i odbrusi svima..itak ce mislit da te pucaju hormoni hihi..sad imamo dobru izliku 😅
A da..ljudi se opcenito ocito ne znaju ponasati prema trudnicama..koda nisu same bile pogotovo babe..meni najgore kad mi netko prica o tome kako je ona imala pobacaj ili tako nesto ili svaki moj siktaj odma pomisli da mi krece pobacaj ili nekaj tak..pa daj me se okanite ono u klinac vise sa svima..ahh
❤N i V💙
Nuni predivna busica,tak je se lijepo zaokruzila 😍😍😍😍 suosjecam s tobom sto se tice tih baba,najvise volim poslusat mamu,i muzevu strinu,one ko da nisu rodile,jedna za 10, jedna za 15 minuta, ni jedna ne kuka.
A ove sto podu solit pamet,jao boli pa boli pa ovo pa ono,samoi rade neku nervozu i pritisak..
Ma...
Nuni, baš si zgodna s tom bušicom. 😀 Meni nitko osim dragog ne dira trbuh jer ne dam. Do jučer nitko nije ni kužio, možda i zato 😂. Ali, nek si draškaju svoj trbuh. Haha.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Nunii divna slikica 😍😍
Kako su bebe podnijele tekmu? Oduzela mi je 5g zivota minimum, strasno, i onda osjetim jos kako me boli dole od stresa, nije to za nas xD
Sortiraj odgovore
Najstariji