joj, ali ima i ljudi koji jednostavno bubnu pa ostanu živi. frendica nedavno saznala da ima rak štitnjače iako ima samo 36 god. srećom, velika je stopa preživljavanja i bude sve ok. a saznala je tako što je išla na pretrage jer je neko vrijeme pokušavala ostati trudna, pa su ju poslali i na pretrage za štitnjaču. i sad druga frendica, koja je trudna 3 mj, njoj kaže…. joj stalno mi je muka i vrti mi se, blago tebi što nisi trudna. nije ništa loše mislila, ali ispalo baš ružno. ženi s rakom veliš "blago tebi" .
Ajmeee ovo je prestrasno..meni frendica isto ima rak i morat ce vaditi jajnike jer ce joj terapija sve unistiti i onda si mislim Boze pa sto joj to radis? Pa nema jos ni 30god a vec drugi rak prezivljava 😢😢 i onda se sjetim kako sam ja dobila komentar od osobe koja nije ni znala da ne mogu imati djecu da kao bolje da ne mogu imati..to me bas dotuklo i sad mislim na svoju frendicu koja stvarno nece imati prilike po svemu sudeci i bas se nekako lose osjecam😢😢
Nadam se da ona nece dozivljavati takve komentare 😟
❤N i V💙
joj, ali ima i ljudi koji jednostavno bubnu pa ostanu živi. frendica nedavno saznala da ima rak štitnjače iako ima samo 36 god. srećom, velika je stopa preživljavanja i bude sve ok. a saznala je tako što je išla na pretrage jer je neko vrijeme pokušavala ostati trudna, pa su ju poslali i na pretrage za štitnjaču. i sad druga frendica, koja je trudna 3 mj, njoj kaže…. joj stalno mi je muka i vrti mi se, blago tebi što nisi trudna. nije ništa loše mislila, ali ispalo baš ružno. ženi s rakom veliš "blago tebi" .
Ajmeee ovo je prestrasno..meni frendica isto ima rak i morat ce vaditi jajnike jer ce joj terapija sve unistiti i onda si mislim Boze pa sto joj to radis? Pa nema jos ni 30god a vec drugi rak prezivljava 😢😢 i onda se sjetim kako sam ja dobila komentar od osobe koja nije ni znala da ne mogu imati djecu da kao bolje da ne mogu imati..to me bas dotuklo i sad mislim na svoju frendicu koja stvarno nece imati prilike po svemu sudeci i bas se nekako lose osjecam😢😢
:( :( :(
Barbiemama bas si prekrasna, tijelo 🔝🔝
Boju si isto ljepu dobila ma pravi bomboncic😁
Truskawka busica je 😍😍😍😍 iskreno kad vidim sve vase slikice busica sve ste mi do jedne prekrasne i jedva cekam kad ce i moja pocet rast iako vec vidim da se nadzire... neznam jel to moze imat veze ali evo na zalost nemam ni jedno dijete ali je ovo 4 trudnoca i nadam se dobitna i vjerojatno zbog toga mi se vec pocinje polako nadzirat ako to moze imat veze...
Sto se tice zlobnih komentara slazem se sa svima vama ja sam isto dosta sutila i onda kad vise nisam mogla izdrzat pritisak pocela sam odgovarat. Od tipa zasto nemate jos djece sam znala rec A mozda nemogu ni imat i tu bi odma usutili...
zadnji spontani kad sam imala netom nakon toga sam saznala da je moja najbolja prijateljica moje sve u zivotu moja Majka bolesna ali su to krili od mene u vrijeme trudnoce od svih silnih stresova sam u roku mjesec dana izgubila 15 kila nisam stigla otplakat ni gubitak svoje bebe vec je sljedio drugi udarac.. komentari su bili svakakvi ali sam imala odgovore uvjek...
poanta svega je nemoj te sutit olaksaj te sebi nikoga nije briga svjet je prepun licemjernih zlobnih ljudi i niko ne gleda kako ce nesto rec i dali ce vas povrijediti....
Ma ja sam uvijek bila predmet ljubomore jer sa 165 cm i 50 i nešto sitno kg sam petit građe, 84- 60-88(89), u nekim razdobljima sam bila i sa malom kilažom ful(48-51), a opet izgledala kao da treniram.
I sad zlobnice jedva čekaju da komentiraju moje nove rastuće dimenzije.
Briga me, neka komentiraju. Jedino ionako samo trbuh dobijam, navodno nosim visoko. I grudi. U svim ostalim mjerama ja ostajem ja 💪💪.
Ja si izgledam mrak, nikad nisam imala grudi prije, a i trbuh mi je nova senzacija 😍. Neće me povrijediti jer imam i ja brzi jezik 🤗🤗
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Lilly bas mi je jako zao sto si sve to prozivjela 😢😢 ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo..bas zato se i grozim takvih ljudi koji vole zabadati nos u tudji zivot..ja sam isto poludila od komentara kad cete imati djecu sto cekate i bla bla pa sam im svima pocela govoriti da ne mozemo imati i onda su svi redom usutili..mislim si kad ste tavke gnjide onda nek vam bude..treba takvima nos odmah odrezati..draga moja zelim ti svu srecu da imas lijepu trudnocu i opce nemoj sumnjati da nije uspjesna jer je! I neka ti se nazire trbuscic to je super i meni se s 10 nazirao vec naveliko..samo se ti nama opusti i uzivaj u trudnoci i sve ce biti u redu 😍😍
❤N i V💙
Bit će ok ta cura! Znaš kako znam? Imam frendicu koja je prošle god. preživjela tumor jajnika, ima 31 god. Izgubila je jedan jajnik na operaciji ciste, , izašao nalaz sumnjivo. Druga operacija vadili su uzorak sa drugog jajnika, potvrda početka tumora. I išla je na kemoterapije, izgubila svu kosu, 12- ak kila...Sad je dobro...rekli su joj za par godina da bi mogla pokušati imati djecu.
Nije stigla zamrznuti jajne stanice jer je terapija bila hitna, a postupak za to jako dug.
Tako znam da bude ok 😍😍💪💪Jake smo mi. Dobile smo repro organe sposobne rađati i snagu svašta izdurati.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ma ja sam uvijek bila predmet ljubomore jer sa 165 cm i 50 i nešto sitno kg sam petit građe, 84- 60-88(89), u nekim razdobljima sam bila i sa malom kilažom ful(48-51), a opet izgledala kao da treniram.
I sad zlobnice jedva čekaju da komentiraju moje nove rastuće dimenzije.
Briga me, neka komentiraju. Jedino ionako samo trbuh dobijam, navodno nosim visoko. I grudi. U svim ostalim mjerama ja ostajem ja 💪💪.
Ja si izgledam mrak, nikad nisam imala grudi prije, a i trbuh mi je nova senzacija 😍. Neće me povrijediti jer imam i ja brzi jezik 🤗🤗
Tocno tako i ja,165 cm 50-52 maximalno,za svoju visinu savrsena tezina,imam guzu,noge,sve mogu rec lijepo za svoju visinu,jer sve vise je visak. A ovi komentari,jedan mjesec sam im premrsava,onda nekad im dode,kao komentar tipa zgodna si ti za svoju visinu top,onda im opet dode... Tako u krug,al nezz uvijek sutim,nikad nista ne odbrusim. Najzlobnije sta sam rekla,kad mi kazu jao koliko ti jedes,di ti staje,tako si mrsava,onda ja kazem da a tebi se ocito i voda prima.
I eto,otvrdnut cu jednog dana 💪 valjda
Bit će ok ta cura! Znaš kako znam? Imam frendicu koja je prošle god. preživjela tumor jajnika, ima 31 god. Izgubila je jedan jajnik na operaciji ciste, , izašao nalaz sumnjivo. Druga operacija vadili su uzorak sa drugog jajnika, potvrda početka tumora. I išla je na kemoterapije, izgubila svu kosu, 12- ak kila…Sad je dobro…rekli su joj za par godina da bi mogla pokušati imati djecu.
Nije stigla zamrznuti jajne stanice jer je terapija bila hitna, a postupak za to jako dug.
Tako znam da bude ok 😍😍💪💪Jake smo mi. Dobile smo repro organe sposobne rađati i snagu svašta izdurati.
Hvala ti draga na rijecima podrske, ali nije ovo rak jajnika..nego joj je rak hormonski povezan i unistit ce joj jajnike tako da ce ih morati vaditi u potpunosti oba..a vec je imala jake kemoterapije prije radi druge vrste raka..tako da..ma najbitnije je da ona bude dobro, drugo ce se nekako vec rjesiti..zao mi je jedino sto se mora jadna pomiriti s takvom sudbinom 😢😢 a ona kao ona ce biti super i to mi je najbitnije..bas ju volim kao vlastitu sestru ❤❤
❤N i V💙
truskawka hvala ti draga i ja nekako vjerujem da je to to 😘😍❤️
Ma vjeruj nema sta drugo biti..samo uzivaj i laganini 😘😘
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji