Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manuella
    01. Srpanj 2018. 14:32

Truskawka jesi našla kolica ja nesto gledam al nikako da nađem..
    I super ti je trbuščić🤗

Pikica89
    01. Srpanj 2018. 15:02

truskawka

Evo drage moje da vidite i moju busu 😋😋

😍😍😍😍😍😍😍

Salatica9192
    01. Srpanj 2018. 15:32

Cao curee :))) Ja nikako da se javim, ovo je najduza pauza haha, zakuhtalo se oko spremanja sprata (danas nam stize bracni krevet 2,00x2,00 - izvalaaa haha).
    Od simptoma imam samo da mi stomak raste nenormalnom brzinom xD i da mi zna srce brze raditi, kakvih crnih 60 otkucaja xD pretezno 90 :D
    Ismijala sam se pravo za mazenje stomaka hahhahahahha, bas to, naduva mi se zeludac, ne da disati, ono bebaaa hahhaha :D
    Trusavka, 
    lijep ti je stomacic :))) Kako ti podnosis disanje? S obzirom da su dvaa bebacaa :) <3
    Barbie, 
    i dalje bez komentara hahah, fino se prijavi za casopis neki da te slikaju :D Kada malo poraste stomak :D
    Inace, i mene znaju iznervirati, danas mi je komsinica rekla, cao buco :(  a druga, ode mi kao sve u zadnjicu, gdje stomak o.O, a tad sam bila 15 nedelja, pa reko i ne treba jos da bude veliki hahah :O
    Nikadaa trudnici ne bih tako rekla ili mislilaa, meni su one najljepse, cak i u 9 mjesecu, kad oteknu haha, jos tad posebnoo jer stize beba :))) 

barbiemama
    01. Srpanj 2018. 16:11

ma te žene koje ružno komentiraju trudnice su obične zlobnice. te isto sigurno komentiraju negativno i kad se netko uda, ne uda, udeblja, smršavi i slično. samo im treba vratiti istom mjerom. meni tako jedna na poslu komentirala prije 2god kako sam preeemršava j preeevisoka. ok, nisam niska, imam 175, ali nisam div. i ja sam na to rekla.. ajmeee kako ste vi preniskiii i debeljuškasti pa vam se samo čini da sam ja previsokaaaa. više nikad nije komentirala moj izgled. a prije toga 100 puta. pogleda me i kaže.... jesi se ti to ošišala. kad odgovorim potvrdno, onda mi veli da mi je bolje stajala stara frizura. ma mrš. to su baš zlobnice prema kojima ne treba imat obzira. žao mi što ju prije nisam otpilila. 

_svjesna
    01. Srpanj 2018. 16:15

Meni je problem sto sam prema takvima zlobnicima i dalje ljubazna, a u dusi mi bude krivo i osjecam se uvrijeđeno. Dosta puta sam imala negativne reakcije kada sam naglo na sioforu izgubila na kilazi, istina je da sam bila premrsava, i kada me pojedini vide sa čuđenjem pitaju pa sta se s tobom desava, smrsala si puno jel sve ok? Zanimljivo je da su me to pitale vecinom debele osobe, ali nijednoj nisam htjela zlonamjerno da odgovorim da ne vide da me time povrijede. Poslije se kajem sto im ne kazem pa nije lako biti mrsav, probusi kasiku pa ces i ti biti ali jednostavno necu, karma is a bitch, svakoga stigne. 

barbiemama
    01. Srpanj 2018. 16:22

uvijek sam šutila i bila prema svima i preljubazna. jednostavno sam takva osoba, nekonfliktna. no, onda sam došla u par situacija gdje su me ljudi radi mog dobrog karaktera baš počeli iskorištavati i uzimati zdravo za gotovo. s godinama sam se naučila postaviti. jer sam skužila da te inače pojedu. ovako mi se manje usude bilo što reć. a da ne pričam koliko sam se komentara naslušala u srednjoj školi o tadašnjoj premaloj kilaži. i to ful ružnih, tipa .... roda, kostur i slično. meni nikad nije palo napamet da deblje zovem takvim pogrdnim imenima.

i stvarno me sve to sekiralo, ali je jednostavno s godinama prestalo. mislim da sad imam slonovsku kožu. samo se držim one "nije važno što ti kažu, nego tko ti kaže". i ljudima o sebi općenito dajem što manje informacija, pa nek nagađaju 😊

Salatica9192
    01. Srpanj 2018. 16:33

Da, ne kazem da sam savrsena psihicki, cak naprotiv, puna mana, ali kritikovati nekog da bi sebe uzdigao ili iz ko zna kojih pakosnih razloga :O Barbie, neka si joj odgovorila, tako kad ti se nakaci neko...
    Meni je cak od nerodjenog brata zena rekla, jao vidi jos malo si kao ja (ima dvoje djecice i poslije poroda nikako da skine kilograme), ja onako gledam, oke, super, ako ce tebi biti lakse, eto jos malo sam debela kao ti hahahha, daj Boze da ocuvam trudnocu i rodim kao ti... p.s. od nje sam dobila komentare, kada zakuka na finansijske probleme, pa zakukam i ja, ona kaze, "ti nemas djece" - u fazonu ne treba mi... u fazonu - jesi ti normalna zeno, nemam djecu zato sto sam spontane imala!!? Jest nas ima svakakvih, i sama sam, ali do te mjere nisam hahahah

barbiemama
    01. Srpanj 2018. 16:43

joj, ali ima i ljudi koji jednostavno bubnu pa ostanu živi. frendica nedavno saznala da ima rak štitnjače iako ima samo 36 god. srećom, velika je stopa preživljavanja i bude sve ok. a saznala je tako što je išla na pretrage jer je neko vrijeme pokušavala ostati trudna, pa su ju poslali i na pretrage za štitnjaču. i sad druga frendica, koja je trudna 3 mj, njoj kaže.... joj stalno mi je muka i vrti mi se, blago tebi što nisi trudna. nije ništa loše mislila, ali ispalo baš ružno. ženi s rakom veliš "blago tebi" .

truskawka
    01. Srpanj 2018. 16:52

Ajmeee koliko vas jeee..idem redom probati..nadam se da necu nikog zaboraviti 😃😃
    Manuella hvala i jesam..nasla sam idealna kolica bas po mom ukusu nekako..evo i link i bit ce sigurno ova tockasta 😂😂
    https://leokids.hr/ducan/djecja-kolica-danny-sport-5-twin-3u1/
    Pikica hvala 😊😊
    Salatica hvala 😊😊 kako podnosim disanje? Mogu ti reci tesko, na skrge nekako disem hehe..jos me i ledja ubijaju ovih dana bas kad sam odlucila hodati po ducanima samo da vidim cijene svega sto nam treba za renovaciju kuce-uspjela sam u dva ducana otici 🤣🤣 i bas to trudnice su bas lijepe pogotovo pred porod..meni zadnjih dana govore di si debela, znam da se sale al sam jucer tati rekla reko jos sam 20 kila laksa od tebe..samo je jadan zasutio, a bilo mi ga zao poslije jer nije mislio nista lose samo musko ko musko pa ne zna kako bi mi izrazio srecu sto sam trudna napokon..a okolo se hvali na sva zvona kako ce imati unucad blizance..to je u mojoj obitelji pojam veliki jer nitko nema blizance..ne zamjeram njima kad mi tako kazu jer znam da ne misle nista lose nego me samo zele malo oraspoloziti i nasmijati..ali zamjeram ovim drugim nepoznatim ljudima..ili poznatima kao sto Barbie kaze da takvima treba fino odbrusiti i da vide di im je mjesto..i ja sam takodjer prije i jos dan danas sutim takvim zlobnicima jer jednostavno nisam na njihovoj razini i ne mogu ni tak brzo smisliti nesto da im odbrusim jer nisam takva osoba..ali kad mi pukne film onda cu ti sve izresetati i onda bolje da me se klonis u sto sirem luku..haha juuj ali sad bi bome svima htjela odbrusiti, a mozak mi jos slabije radi 🙄🙄
    Svjesna probaj si nekako u glavi postaviti da barem nekom odbdusis cisto da krenes i da vidis kako je to i da tebi bude lakse..nemoj trpiti takve ljude barem ne sad..sad nam se itako bude svima pripisalo hormonima sve sto god kazemo 🤣🤣 
    Tako da cure moje trudnica power 💪👩

❤N i V💙

Salatica9192
    01. Srpanj 2018. 16:53

:O Uff, jest ga bubnula bas :O Prevazisla je i to sto trudnicama zablokira mozak... A da, ima i taj tip, cak i kad kazu ne shvataju sta su rekli... 
    Zelim brz i potpun oporavak prijateljici <3

Evo vam zanimljiva stranica, kao pregnancy calculator, ali svasta zanimljivo izbacuje, i kada se rodi podatke haha (moje bi moglo na tutu od juna 2020 xD) 
    www.yourduedate.com 
    (valjda smijem objaviti link) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.