Hjao, vidim profilnu sličicu od Ptičice i sjetim se da ima još kolača u frižideruA evo kako je izgledao na početku:
Miranda, super za bebače!
🤤🤤🤤🤤🤤😂
Barem imam knedle skuhane 💪💪 Haha
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hjao, vidim profilnu sličicu od Ptičice i sjetim se da ima još kolača u frižideruA evo kako je izgledao na početku:
Miranda, super za bebače!
🤤🤤🤤🤤🤤😂
Barem imam knedle skuhane 💪💪 Haha
Jao, baš volim knedle... dobru ideju si mi dala za sutra, samo da na placu nađem fine slatke knedle. A danas sam se zadovoljila Milka pralinama.
I da,spomenem ginicu da sam pojela par kockica cokolade da bi beba kao vise bila aktivna na ultrazvuku. Kaze on meni da je to glupost kao i ono za tunu da se ne smije jesti. Kaze ako jedes 3 konzerve na dan za pet godina mozda ti i bude nesto,a sad kad ti se pojede samo navali. Da ne citam gluposti na netu i ne slusam babe i njihove price.
I utjesio me. To sto sam dva dana imala malo jaci iscjedak,ali proziran ili malo bijeli,da je to kao moguce kad su mi plodni dani bili. Sve dok nema krvi i smedarenja je dobro.
I za bol jucer,opisala sam mu ko cudnu cak i tupu bol u zdjelici,kukovima i donjem djelu leda. Kaze raste i rasteze se sve da se ne brinem na bolove sve dok su normlani i da je normlano da me to boli ili ko da me jajnik udara. Raste sve 😀😇
I jos mi kaze kao i kad odes gore,ako nesto ne razumijes,slobodno nazoves i pitas.
Bitno da je sve ok. Iscjedak imamo cijelu trudnoću, ima faza i kad je pojačan, tamo negdje na početku, a i par dana svaki mjesec. Dok varira između prozirnog i žućkastog ne brini. A za hranu, individualno. Ima baš NO hrane, ili strogo limitirane, ali u osnovi možemo svašta jesti, dokgod beba dopušta.
Za žgaravicu bademi i Rennie je siguran! I spavati na lijevom boku, manje peče žgaravica i tako se smiri i mučnina.
Za grčeve crijevne prirode fetalni položaj...i masiraj trbuh suprotno od kazaljke na satu.
Za istezanja ligamenata, njih osjetimo povremeno kasnije - bocknje u rodnici i jajnicima i zatezanje uudonjem dijelu trbuha u 4. mj trudnoće. Najviše bockanja ima u prva tri mjeseca. Kasnije bole kosti...isto povremeno. Od 11. tt pa nadalje cca. Tad imaš trudnički jastuk da ti pomogne i vježbu ako smiješ. Glabobolje, krvarenje desni i iz nosa, hunjavica..Što nas još čeka u 2. trimesteru, vidit ću.
Treći navodno najsporije prolazi 😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja ne znam kako vase ali moje bradavice goree..pogotovo lijeva..ako sad bole kak ce bit kad cu trebat dojit..nadam se da ce se smirit malo jer su poludile..mozda uzmem neku kremu za njih pa.probam namazati 🤞😊 a sad se odo mazat kremom da ne dobim strije i napokon spavanac
Dobro jutro svima! Od silnih kiša već sam zaboravila da nebo ujutro može i plavo osvanuti! Jučer (danas) sam zaspala u 2 i evo me već budne, čitam Nesboa (Žeđ).
Dobro jutro cure! Miranda, odlicno za pregled, mogu misliti kako je to kad gledas dvoje, ja se raspekmezim na ovo jedno, ne mogu ni zamisliti tu dvostruku srecu ❤ I odlicno i za more i vjezbanje, kad dobijemo zeleno svijetlo za te stvari mi bas puno znaci, jer je ocito da je trudnoca super i skolska.
Nunii, divno da je i kod tebe sve u redu, a sto se tice ovih sto te sekiraju, ne obaziri se, pred tobom je sad najljepse razdoblje, ne daj da ti ga itko pokvari.
Ja sam isto jucer bila na pregledu, bio je i muz sa mnom. Bio je sokiran kad je vidio kako bebi srce pulsira i kako se to zapravo vidi ❤ Sve je super, u 2 tjedna smo skoro duplo narasli. Nuhalni nabor je dobar, sve je na broju i sad cu pokusati biti mirna mjesec dana do sljedeceg pregleda. Rekla je da bi mogao biti decko, ali ne usudi se zakljuciti 100%, jos uvijek je rano, a nas bebac je bio tvrdoglav i lijen i nije mu se bas dalo okretati i siriti noge kako se nama svidja. 😂
Luka ❤
Allie divna slika!! Drago mi je da je sve ok.
Ja sam se jutros probudila u 6.00 glavobolja me opet muči a danas imamo svadbu udaje mi se jako dobra prijateljica. Ne znam kako cu izdrzati.
Imam veliku brigu hocu li moci dici se na stikle, necu hodati niti stajati puno vecinom cu da sjedim pa se tjesim time. Jucer sam otišla do trznog u pokušaju da prosetam ali nije dugo potrajalo jer su me počela ledja boljeti u donjem dijelu pa sam otisla pod dekicu kuci 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji