Evo i mene
Sve je odlicno, bebice zivahne i obje stoje poprijeko 😆 Spol nije uspio uloviti bas zbog polozaja, presmijesni su 😍 Nema veze, drugi put. Jedna beba je taman za 15+1, druga je par dana veca. Obje oko 130-140 gr 😍 Cerviks je 47mm, kaze dr da nece taj popustiti 😂 Daj Boze, ako je izdrzao prvu trudnocu do 41+5, valjda ce i ovu barem do 36 tt. I to je to, mama sretna! Uzv je bio abdominalni 😊
Vidila sam slicicu Nunii 😍😍
Idem vidjet sta ste jos pisale 😘
Zvala sam ginićku na mob. Rekla je Euthyrox 25 i kontrola tsh za 4 tjedna. Teta u ljekarni mi ga je dala "na dug" a recept cu donijeti u ponedjeljak. Znaci pije se ujutro na taste kao prva tableta u danu, uvijek u isto vrijeme otprilike i nema jedenja bar pola sata nakon, jesam dobro shvatila?
I to sta sam na Andolu 100 ne smeta?
Ne smeta ja pijem euthyrox i do nedavno sam pila andol tako da ne brines😊
Evo sastav prenatala pa ako ti se da prokomentirati smijem li tu kombinaciju što si gore navela.
Sastojci u dvije kapsule (dnevna doza):
Vanjska kapsula:
- riblje ulje 600 mg
- EPA 50 mg
- DHA 250 mg
Unutarnja kapsula:
- vitamin B6 2,6 mg
- Folna kiselina 400 mcg
od toga pteroilglutaminska kiselina (folacin) 200 mcg
(6S)-5-metiltetrahidroformna kiselina, sol glukozamina (5-MTHF-glukozamin) 200 mcg
- Vitamin B12 2,5 mcg
- Vitamin D3 10 mcg
- Vitamin E 12 mg
- Magnezij 60 mg
- Jod 150 mcg
- Željezo 14 mg
Za vitamin D je 10 mcg maksimalna dnevna doza tako da njega nemoj dodatno. Kalcij i magnezij mozes 😊
Hvala za blagoslov, mene bas nekad strah da ne pametujem previse 😬🙈
Vratih se iz Poreča. Sparina opet uparila 😫. Našla sam i cipele za vjenčanje, neke žute, stabilne, sa cvijećem sprijeda. Prstenja nula bodova. Više sreće drugi put. Miranda, super vijesti 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo sastav prenatala pa ako ti se da prokomentirati smijem li tu kombinaciju što si gore navela.
Sastojci u dvije kapsule (dnevna doza):
Vanjska kapsula:
- riblje ulje 600 mg
- EPA 50 mg
- DHA 250 mg
Unutarnja kapsula:
- vitamin B6 2,6 mg
- Folna kiselina 400 mcg
od toga pteroilglutaminska kiselina (folacin) 200 mcg
(6S)-5-metiltetrahidroformna kiselina, sol glukozamina (5-MTHF-glukozamin) 200 mcg
- Vitamin B12 2,5 mcg
- Vitamin D3 10 mcg
- Vitamin E 12 mg
- Magnezij 60 mg
- Jod 150 mcg
- Željezo 14 mg
Za vitamin D je 10 mcg maksimalna dnevna doza tako da njega nemoj dodatno. Kalcij i magnezij mozes 😊
Hvala za blagoslov, mene bas nekad strah da ne pametujem previse 😬🙈
Ma kakvo pametovanje, dodes nam k'o normabel! Oooodlicno za pregled 😊🤗
Zvala sam ginićku na mob. Rekla je Euthyrox 25 i kontrola tsh za 4 tjedna. Teta u ljekarni mi ga je dala "na dug" a recept cu donijeti u ponedjeljak. Znaci pije se ujutro na taste kao prva tableta u danu, uvijek u isto vrijeme otprilike i nema jedenja bar pola sata nakon, jesam dobro shvatila?
I to sta sam na Andolu 100 ne smeta?
Ne smeta ja pijem euthyrox i do nedavno sam pila andol tako da ne brines😊
Hvala, hvala, hvala. 💖
Miranda i Nuni bas lijepe vijesti..drago mi je da je sve u najboljem redu😘😘
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji