Miranda super za pregled 😍😍 bas mi je drago da je sve u redu 😊 vjerujem da si mirnija sada. Kad ti je opet pregled? Jel mozes na vježbanje i more?
Meni je isto super sto nam pomazes, bas lijepo sve objasnis. 😊
Sad kad si napisala ovo za kalcij mozda cu ga i ja dodatno pocet uzimat. Ni u novalacu ga nema, a mislim da ne moze skodit 😀
Ana super za cipele 👍
Daa, mi smo prave sretnice sa Mirandom :))) Ja rekla u muzu kad je bila frka oko CRP-a, i on ce, sta je odgovorila tvoja doktorica hahaha :) Super za bebacee :))) Odoh bas istrazivati uzv blizanaca, da vidim kako jee :)))
Nunii,
bebac je super :))) Tacno kao da stvarno ima siskice hahah :)))
I muzu* xD
Da, da li su bebe jednojajcani ili dvojajcani blizanci? Kako se to gleda? Odoh sad i to istraziti haha :)
Evo ja sam stvarno mislila da sam napisala termin ali stvarno nisam inace termin je 06.02. a moj doktor je rekao da ovaj put nije siguran posto je bila kadnija ovulacija i da ce se to jos mjenjati...
Super cure koje ste bile na pregledima bas lijepe vijesti....
Ja na svoj moram cekati do 25.07. poludit cu do tada...
Da vas pitam da li je koja imala problema dok je mokrila u zadnje vrijeme me pece dok mokrim davala sam urin nema nicega pa me trazi da napravim urinokulturu...
Svi savjeti su dobrodosli 🤗🤗🤗
Evo ja sam stvarno mislila da sam napisala termin ali stvarno nisam inace termin je 06.02. a moj doktor je rekao da ovaj put nije siguran posto je bila kadnija ovulacija i da ce se to jos mjenjati…
Super cure koje ste bile na pregledima bas lijepe vijesti….
Ja na svoj moram cekati do 25.07. poludit cu do tada…
Da vas pitam da li je koja imala problema dok je mokrila u zadnje vrijeme me pece dok mokrim davala sam urin nema nicega pa me trazi da napravim urinokulturu…
Svakako napravi urinokulturu. Ja sam na početku trudnoće imala citiram "gomile" bakterija, a nisam imala nikakve druge simptome osim čestog piškenja, kao i svaka trudnica, pa se nije ni isticalo. Kasnije mi je izašlo sve sterilno na urinokulturi jer sam par dana pila brusnicu i uvin h.
U svakom slučaju, za svoj mir, napravi. Neke bakterije su podmuklice.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo ja sam stvarno mislila da sam napisala termin ali stvarno nisam inace termin je 06.02. a moj doktor je rekao da ovaj put nije siguran posto je bila kadnija ovulacija i da ce se to jos mjenjati…
Super cure koje ste bile na pregledima bas lijepe vijesti….
Ja na svoj moram cekati do 25.07. poludit cu do tada…
Da vas pitam da li je koja imala problema dok je mokrila u zadnje vrijeme me pece dok mokrim davala sam urin nema nicega pa me trazi da napravim urinokulturu…
Ja sam ti imala taj problem s mokrenjem dosta mi nelagodno bilo poslije mokrenja zapravo dala sam urin i doslo je dosta bakterija. Nisam radila urinokulturu odmah sam dobila antibiotik i dosta brusnice da pijem to upravo i radim pa cu ponoviti nalaze. Inace u martu sam prije trudnoce radila urinokulturu i bila je sterilna.
Ja dobila bo! toliko sam ju izj...la da valjda više nez kaj samnom pa ga je pisala :/ :/ duša mi na mjestu, sada mogu laganini sve i no stres inače termin je 13.1 ali po uzv i po ovulaciji beba je nešto veća, deči su rođeni 2 tj prije tog njihovog termina tako da moguće je i neki dr datum u igri hahahhah
url=https://lilypie.com]
I sad vidim da mi se nick promjenio bio je Mama Ana29 pa da se zna za tablicu a kako se promjenio ne znam...
Hvala cure na savjetima....
Ja dobila bo! toliko sam ju izj…la da valjda više nez kaj samnom pa ga je pisala :/ :/ duša mi na mjestu, sada mogu laganini sve i no stres inače termin je 13.1 ali po uzv i po ovulaciji beba je nešto veća, deči su rođeni 2 tj prije tog njihovog termina tako da moguće je i neki dr datum u igri hahahhah
Suuuper. 😀 sad lagano i opusteno, bez stresa cuvas bebicu 😍
Evo da se malo javimo. Godisnji lagano zavrsava pa samo otisli na jedan ultrazvuk prije puta. Narasli smo za 2.88 cm u tocno 2 tjedna.Vidjeli smo organe,ponovno culi srceko. Bebac je danas bio okrenut guzom skoro cijelo vrijeme. Evo i slike malog boksaca. Sve je super uglavnom.
Opet novi termin,15.12. I kaze da sam 15+6. Zadnji puta je termin bio 21.12.
Zezaju me da vec ima kosu,siskicw zapravo 😂
Smirila sam se nekako od srijede. Neki glumi da je sve ok,al necu sigurno brzo zaboravit njihovo ponasanje na taj dan i zelju da bude sve po njihovom pa se nisu drzali dogovora i napravili puno toga,ugl koje sam naglasila da ne zelim.
Super za bebaca i tebe nek je sve ok,a ovo drugo pusti dode to sve na svoje😀
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji