Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    30. Lipanj 2018. 10:44

Miranda hehe tako i moj muz obozava kefir i cak je jedno vrijeme doma radio onaj od gljiva onih kefirnih ne znam kak se zovu..a meni se dizao zeludac jooj..a sad kad zapece zgaravica cak i u 2 u noci sam u stanju odteturati do frizidera po kefir ili bilo sto takvo hihi..ugl ako ga ne trosis inace onda probaj dok pocne zariti, ali nek ti bude iz frizidera uvijek..meni topli bas ne sjeda dobro samo hladni. Pa sretno i javi kak je proslo 😄😄

❤N i V💙

• FreakyStyley
    30. Lipanj 2018. 11:02

Uhh dok sam sve procitala i pohvatala.. :) 
    Nemam bas puno podataka za tablicu, za sada mi je termin 31.1. spol jos ne znamo.. imena nemamo..

Bruna92
    30. Lipanj 2018. 11:09

Cure, koje dezodoranse i slicno koristite sad u trudnoci? Ja sam se pocela znojiti vise nego prije i bas nekako ima drugaciji miris.. koristim nivein roll on koji sam i prije koristila ali vrlo brzo to postane neugodan miris... Htjela bih uzet nesto prirodnije ali da ima ugodan miris i da osjetim smrduckanje nakon par sati... 🤔

Bruna92
    30. Lipanj 2018. 11:10

I da NE osjetim smrduckanje*

truskawka
    30. Lipanj 2018. 11:26

Bruna ja koristim nivea stick vec godinama i on mi je jedini dobar..drzi me nekad i po par dana..i ima ih raznih mirisa i ja si uzmem neki puderasti npr pearl & beauty ili powder touch ili onaj obicni plavi sa original nivea mirisom. 

❤N i V💙

truskawka
    30. Lipanj 2018. 11:31

evo ova tri prva. Samo mi onaj black & white nije dobar, nist ne drzi.

❤N i V💙

du1988
    30. Lipanj 2018. 11:32

Meni su odlicni biobaza roll on! Prirodni, bez aluminijevih soli sto je po meni najbitnije! A nekad uzmem i Neutro roberts (crveni cep)

url=https://lilypie.com]

Ana89
    30. Lipanj 2018. 11:34

du1988

Meni su odlicni biobaza roll on! Prirodni, bez aluminijevih soli sto je po meni najbitnije! A nekad uzmem i Neutro roberts (crveni cep)

Garnierov bez aluminija 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    30. Lipanj 2018. 11:43

du1988

I meni su biobazini super 
    Miris je na prvu preintenzivan ali poslije je ok i stvarno drze cijeli dan 

_svjesna
    30. Lipanj 2018. 11:44

Curke moje heparinke ili ostale koje mi mogu pomoci, imam svadbu danas u 17h tada je vjencanje, a ja svaki dan u 17h primam heparin. Moze li mi neko reci mogu li si danas dati injekciju recimo pola sata prije, pa sutra opet u isto vrijeme? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.