Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    29. Lipanj 2018. 19:53

Ptičica

du1988

Meni je bio 4.540 kad sam krenula na IVF, terapija bila 25. Nakon par mjeseci je pao na 3, povisili na 37.5 i zadnje je bio 2.9 pa mi je povisila na 50 pogotovo jer ce u trudnoci biti jos divljanja hormona. A ne znam za andol, mozda sam ja nesto pobrkala da je zbog hematoma, ali kad sam javila u Petrovu situaciju i sam krvarila, rekli su da uz utrogestan uzimam i andol 100! 🙄

Meni je bio prije trudnoce (ima 3-4 mjeseca) 3.02. Gornja granica ~3.6.
    Sad sa 8tt 5.3. A mamicu mu uvil je bio normalan. Pa je sad morao divljat 😅
    Jel moguce da mi se zato ovako strasno spava? Ili je od trudnoce 🤔

Meni je uvijek bio ispod 2 i ostala trudna i odmah mi skocio na 4 on u trudnoci zna podivljati sad sam na terapiji od 50 

Ptičica
    29. Lipanj 2018. 19:56

Pikica89

Ptičica

du1988

Meni je bio 4.540 kad sam krenula na IVF, terapija bila 25. Nakon par mjeseci je pao na 3, povisili na 37.5 i zadnje je bio 2.9 pa mi je povisila na 50 pogotovo jer ce u trudnoci biti jos divljanja hormona. A ne znam za andol, mozda sam ja nesto pobrkala da je zbog hematoma, ali kad sam javila u Petrovu situaciju i sam krvarila, rekli su da uz utrogestan uzimam i andol 100! 🙄

Meni je uvijek bio ispod 2 i ostala trudna i odmah mi skocio na 4 on u trudnoci zna podivljati sad sam na terapiji od 50

Jel meni onda ova terapija od 25 mala? 

Pikica89
    29. Lipanj 2018. 20:24

Ptičica

Pikica89

Ptičica

du1988

Jel meni onda ova terapija od 25 mala?

Ja sam od ivfa na 25 i kak mi je naglo skocilo onda mi je reko da pijem 50.
    Nemoj se brinuti sad pijes 25 i kad ces vaditi krv dr ce ti vidjeti nalaz dal ti 25 pomaze ako ne dat ce ti onda 50🤗🤗

pepe1907
    29. Lipanj 2018. 20:47

Redhead

A sta ako nemam 6 placa? 😭
    Tek sam se zaposlila, ali je rekao da nema veze za trudnocu, da slobodno otvoril bolovanje da sta god bude trebalo da je tu :) a 02.07 mislim da ce mi gin otvoriti bolovanje jel onda ima nekakva procedura

imas negdje na internetu, moras imat najmanje 12 mj neprekidnog rada ili 9 mj. sa prekidima, a mislim da u tvom slučaju da ćeš dobivat najmanji iznos za komplikacije...evo nisam bas sigurna al znam da sam negdje citala

Miranda
    29. Lipanj 2018. 21:11

Haha cure divne ste ❤️
    Ptico na more smijem, samo stajati po putu nekoliko puta i lagano. Vjezbanje je isto rekao da moze lagano, da pocnem s vecim pauzama, samo par puta tjedno pa vidim kako cu se osjecati. Na pregled bi trebala opet krajem 7. ali kako ne znam hocu li biti tu ili u St dogovor je da se cujemo. Ako sam u St obavit cu tamo privatno ali u svakom slucaju krajem 7 mj. 
    Redhead moras imati 12 mj neprekinutog staza ili 18 mj s prekidima u zadnje dvije godine. Ako nemas taj uvjet primas minimalnu naknadu (mislim da je 800ak kn). 

truskawka
    29. Lipanj 2018. 21:13

pepe1907

Redhead

A sta ako nemam 6 placa? 😭
    Tek sam se zaposlila, ali je rekao da nema veze za trudnocu, da slobodno otvoril bolovanje da sta god bude trebalo da je tu :) a 02.07 mislim da ce mi gin otvoriti bolovanje jel onda ima nekakva procedura

imas negdje na internetu, moras imat najmanje 12 mj neprekidnog rada ili 9 mj. sa prekidima, a mislim da u tvom slučaju da ćeš dobivat najmanji iznos za komplikacije…evo nisam bas sigurna al znam da sam negdje citala

Istina i ja sam se tek zaposlila i za komplikacije je 800 kn naknada, a za porodiljni mislim da oko 2.300. Ako sam u krivu slobodno me netko ispravi. Jos nisam predala papire za prosli mj 🤣

❤N i V💙

Maggie85
    29. Lipanj 2018. 21:17

Hjao, vidim profilnu sličicu od Ptičice i sjetim se da ima još kolača u frižideru  A evo kako je izgledao na početku: 

Maggie85
    29. Lipanj 2018. 21:20

Oh no! Nestalo!!! Zadavit ću muža! Nije to što je pojeo, nego mi nije rekao... 

Ana89
    29. Lipanj 2018. 21:28

Maggie85

Hjao, vidim profilnu sličicu od Ptičice i sjetim se da ima još kolača u frižideru A evo kako je izgledao na početku:
    Miranda, super za bebače!

Omg, sline!!! I to što ležim u krevetu zbog jurcanja danas i ispražnjenih baterija, ne pomaže 😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pikica89
    29. Lipanj 2018. 21:33

Maggie85

Hjao, vidim profilnu sličicu od Ptičice i sjetim se da ima još kolača u frižideru A evo kako je izgledao na početku:
    Miranda, super za bebače!

🤤🤤🤤🤤🤤😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.