Meni je bio 4.540 kad sam krenula na IVF, terapija bila 25. Nakon par mjeseci je pao na 3, povisili na 37.5 i zadnje je bio 2.9 pa mi je povisila na 50 pogotovo jer ce u trudnoci biti jos divljanja hormona. A ne znam za andol, mozda sam ja nesto pobrkala da je zbog hematoma, ali kad sam javila u Petrovu situaciju i sam krvarila, rekli su da uz utrogestan uzimam i andol 100! 🙄
Meni je bio prije trudnoce (ima 3-4 mjeseca) 3.02. Gornja granica ~3.6.
Sad sa 8tt 5.3. A mamicu mu uvil je bio normalan. Pa je sad morao divljat 😅
Jel moguce da mi se zato ovako strasno spava? Ili je od trudnoce 🤔
Meni je uvijek bio ispod 2 i ostala trudna i odmah mi skocio na 4 on u trudnoci zna podivljati sad sam na terapiji od 50
Meni je bio 4.540 kad sam krenula na IVF, terapija bila 25. Nakon par mjeseci je pao na 3, povisili na 37.5 i zadnje je bio 2.9 pa mi je povisila na 50 pogotovo jer ce u trudnoci biti jos divljanja hormona. A ne znam za andol, mozda sam ja nesto pobrkala da je zbog hematoma, ali kad sam javila u Petrovu situaciju i sam krvarila, rekli su da uz utrogestan uzimam i andol 100! 🙄
Meni je uvijek bio ispod 2 i ostala trudna i odmah mi skocio na 4 on u trudnoci zna podivljati sad sam na terapiji od 50
Jel meni onda ova terapija od 25 mala?
Jel meni onda ova terapija od 25 mala?
Ja sam od ivfa na 25 i kak mi je naglo skocilo onda mi je reko da pijem 50.
Nemoj se brinuti sad pijes 25 i kad ces vaditi krv dr ce ti vidjeti nalaz dal ti 25 pomaze ako ne dat ce ti onda 50🤗🤗
A sta ako nemam 6 placa? 😭
Tek sam se zaposlila, ali je rekao da nema veze za trudnocu, da slobodno otvoril bolovanje da sta god bude trebalo da je tu :) a 02.07 mislim da ce mi gin otvoriti bolovanje jel onda ima nekakva procedura
imas negdje na internetu, moras imat najmanje 12 mj neprekidnog rada ili 9 mj. sa prekidima, a mislim da u tvom slučaju da ćeš dobivat najmanji iznos za komplikacije...evo nisam bas sigurna al znam da sam negdje citala
Haha cure divne ste ❤️
Ptico na more smijem, samo stajati po putu nekoliko puta i lagano. Vjezbanje je isto rekao da moze lagano, da pocnem s vecim pauzama, samo par puta tjedno pa vidim kako cu se osjecati. Na pregled bi trebala opet krajem 7. ali kako ne znam hocu li biti tu ili u St dogovor je da se cujemo. Ako sam u St obavit cu tamo privatno ali u svakom slucaju krajem 7 mj.
Redhead moras imati 12 mj neprekinutog staza ili 18 mj s prekidima u zadnje dvije godine. Ako nemas taj uvjet primas minimalnu naknadu (mislim da je 800ak kn).
A sta ako nemam 6 placa? 😭
Tek sam se zaposlila, ali je rekao da nema veze za trudnocu, da slobodno otvoril bolovanje da sta god bude trebalo da je tu :) a 02.07 mislim da ce mi gin otvoriti bolovanje jel onda ima nekakva procedura
imas negdje na internetu, moras imat najmanje 12 mj neprekidnog rada ili 9 mj. sa prekidima, a mislim da u tvom slučaju da ćeš dobivat najmanji iznos za komplikacije…evo nisam bas sigurna al znam da sam negdje citala
Istina i ja sam se tek zaposlila i za komplikacije je 800 kn naknada, a za porodiljni mislim da oko 2.300. Ako sam u krivu slobodno me netko ispravi. Jos nisam predala papire za prosli mj 🤣
❤N i V💙
Hjao, vidim profilnu sličicu od Ptičice i sjetim se da ima još kolača u frižideru A evo kako je izgledao na početku:
Oh no! Nestalo!!! Zadavit ću muža! Nije to što je pojeo, nego mi nije rekao...
Hjao, vidim profilnu sličicu od Ptičice i sjetim se da ima još kolača u frižideruA evo kako je izgledao na početku:
Miranda, super za bebače!
Omg, sline!!! I to što ležim u krevetu zbog jurcanja danas i ispražnjenih baterija, ne pomaže 😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hjao, vidim profilnu sličicu od Ptičice i sjetim se da ima još kolača u frižideruA evo kako je izgledao na početku:
Miranda, super za bebače!
🤤🤤🤤🤤🤤😂
Sortiraj odgovore
Najstariji