Miranda i Nunii 🤗🤗 pozitiva uvijek dobro dodje! pikica89 do kojeg tj si pila andol? Ja sam jos uvijek na 100 zbog hematoma...rekli su da pijem da pomifne resorbiranje...ptičica moj ti je protokol ovakav-ustajem, euthyrox 50 (tsh nije padao bas dobro ni s 25 ni 37.5 pa pretpostavljam da ce i tebi postepeno povecavati), pola sata nista ne jedem. Onda nakon prvog obroka popijem andol. A nakon rucka popijem jos i folacin! Gledam da izmedju svake tbl prodje 2 h za svaki slucaj, mada mislim da nema kontraindikacija!
url=https://lilypie.com]
Evo i mene
Sve je odlicno, bebice zivahne i obje stoje poprijeko 😆 Spol nije uspio uloviti bas zbog polozaja, presmijesni su 😍 Nema veze, drugi put. Jedna beba je taman za 15+1, druga je par dana veca. Obje oko 130-140 gr 😍 Cerviks je 47mm, kaze dr da nece taj popustiti 😂 Daj Boze, ako je izdrzao prvu trudnocu do 41+5, valjda ce i ovu barem do 36 tt. I to je to, mama sretna! Uzv je bio abdominalni 😊
Vidila sam slicicuNunii😍😍
Idem vidjet sta ste jos pisale 😘
Drago mi je da je sve ok,izdrazat ce do sve dok bebice budu spremne😍
💜Karla💜Nicol💙Anton
Miranda i Nunii 🤗🤗 pozitiva uvijek dobro dodje! pikica89 do kojeg tj si pila andol? Ja sam jos uvijek na 100 zbog hematoma…rekli su da pijem da pomifne resorbiranje…ptičica moj ti je protokol ovakav-ustajem, euthyrox 50 (tsh nije padao bas dobro ni s 25 ni 37.5 pa pretpostavljam da ce i tebi postepeno povecavati), pola sata nista ne jedem. Onda nakon prvog obroka popijem andol. A nakon rucka popijem jos i folacin! Gledam da izmedju svake tbl prodje 2 h za svaki slucaj, mada mislim da nema kontraindikacija!
Pa ima nas ovdje prilican broj sa povisenim TSH. Koliki je kod tebe? Dosad mi je andol bio za dorucak, sad moram mijenjat. Znaci euthyrox ujutro, andol nakon rucka, novalac popodne i folacin navecer. U meduvremenu utrogestani 3x2. Za 10 dana prelazimo i na heparin. Budu li mi jos nesto dali, morat cu reci- nema gdje stati 😂😂
Ma sve 5, nisam znala utjece li na bebu. Najmanji problem popit jos jednu tabletu 😉
Miranda i Nunii 🤗🤗 pozitiva uvijek dobro dodje! pikica89 do kojeg tj si pila andol? Ja sam jos uvijek na 100 zbog hematoma…rekli su da pijem da pomifne resorbiranje…ptičica moj ti je protokol ovakav-ustajem, euthyrox 50 (tsh nije padao bas dobro ni s 25 ni 37.5 pa pretpostavljam da ce i tebi postepeno povecavati), pola sata nista ne jedem. Onda nakon prvog obroka popijem andol. A nakon rucka popijem jos i folacin! Gledam da izmedju svake tbl prodje 2 h za svaki slucaj, mada mislim da nema kontraindikacija!
Du zasto andol zbog hematoma?
Meni nista nisu dali za to.
Pijem samo Duphaston 3x1 i folnu i to je to
Boze ja sve popijem odjednom i aspirin i folacin i eutirox i iskreno tako pijem vec pola godine i sve je ok tako da eto ja ne pravim razmake 😂🙈🙈🙈🤷🏻♀️
Meni je bio 4.540 kad sam krenula na IVF, terapija bila 25. Nakon par mjeseci je pao na 3, povisili na 37.5 i zadnje je bio 2.9 pa mi je povisila na 50 pogotovo jer ce u trudnoci biti jos divljanja hormona. A ne znam za andol, mozda sam ja nesto pobrkala da je zbog hematoma, ali kad sam javila u Petrovu situaciju i sam krvarila, rekli su da uz utrogestan uzimam i andol 100! 🙄
url=https://lilypie.com]
Ja sam andol prestala piti u 12 tt, u tom periodu sam prestala postepeno i sa duphastono,crinone gelom i decortinom al s njih sam se skidala postepeno. A euthyrox pijem cijelu trudnocu i prenetale od novalaca.
I u 20tt je reko da prestanem piti folacin
Meni je bio 4.540 kad sam krenula na IVF, terapija bila 25. Nakon par mjeseci je pao na 3, povisili na 37.5 i zadnje je bio 2.9 pa mi je povisila na 50 pogotovo jer ce u trudnoci biti jos divljanja hormona. A ne znam za andol, mozda sam ja nesto pobrkala da je zbog hematoma, ali kad sam javila u Petrovu situaciju i sam krvarila, rekli su da uz utrogestan uzimam i andol 100! 🙄
Meni je bio prije trudnoce (ima 3-4 mjeseca) 3.02. Gornja granica ~3.6.
Sad sa 8tt 5.3. A mamicu mu uvil je bio normalan. Pa je sad morao divljat 😅
Jel moguce da mi se zato ovako strasno spava? Ili je od trudnoce 🤔
A sta ako nemam 6 placa? 😭
Tek sam se zaposlila, ali je rekao da nema veze za trudnocu, da slobodno otvoril bolovanje da sta god bude trebalo da je tu :) a 02.07 mislim da ce mi gin otvoriti bolovanje jel onda ima nekakva procedura
Maggieajme kako samo uspijes sve to pratiti..svaka cast 🤗🤗 eh vidim da Manuellu imas dva puta u gornjoj tablici ti fali da su blizanci, a u doljnjoj termin ☺
😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji