Enna za zgaravicu kako ti je Ana napisala..ja ju trenutno rjesavam sa kefirom ili jogurtom. Najbolji mi je zbregov kefir on je malo onako reskast i bas mi pase dok ga pijem (inace nikad u zivotu nisam pila jogurte, a kefir nisam htjela ni probati 🤣🤣)
Kazu da kad dobimo zgaravicu da je bebi pocela kosa rasti 😃😃
Pepe meni su sise opcenito vruce jako i neki dan mi je poceo kolostrum curiti van. Bas i ja razmisljam da se pocnem mazati s necim, ali nisam bas neki fan kremica, ulja i takvih stvari 🙄
AllieH nisi jedina sto se tice slatkog. Ispred mene moze ispljesniviti slatko hahaha..daleko od toga da mi torta ne izgleda slasno i rado bi ju probala malko, ali nemam nikakvu zelju za slatkim i sretna sam zbog toga. No i prije trudnoce sam se pokusala odreci slatkog i dosta dobar karakter sam bila (sve cokolade koje sam otvorila su se pokvarile🤣)
❤N i V💙
Jutrooo
Allie bebac 😍😍😍😍😍😍😍 super da je sve u redu,jedva cekam svoju kontrolu 😍😍😍😍
I ja sam ravnodusna prema kolacima,i ako uzmem pojest pola dam muzu 😁😁😁😁
Jutro cure 😊
Joj bas mi je drago da su svi super na pregledima, da bebice rastu ❤️❤️❤️❤️
Je li neko pisao kako smanjiti zgaravicu mene je pocela bas da muci
Ja ju nisam uspijela smanjiti sa nicim sve sam probala
Meni je još dva dana do pregleda!!! 😀😀 Prošli put smo bili 5,6 cm ( bila sam 11+6), sad me živo zanima kolika je beba i koji je spol. Ali ne zbog priprema jer će biti neutralne boje ili zbog preferencija, već zbog toga što po bapskim vjerovanjima dijelom nosim curu - po visini trbuha, dijelom dečka - zbog boljih noktiju i to haha.
Odlično za sve preglede!!! AllieH krasan bebon 😍😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro cure! Miranda, odlicno za pregled, mogu misliti kako je to kad gledas dvoje, ja se raspekmezim na ovo jedno, ne mogu ni zamisliti tu dvostruku srecu ❤ I odlicno i za more i vjezbanje, kad dobijemo zeleno svijetlo za te stvari mi bas puno znaci, jer je ocito da je trudnoca super i skolska.
Nunii, divno da je i kod tebe sve u redu, a sto se tice ovih sto te sekiraju, ne obaziri se, pred tobom je sad najljepse razdoblje, ne daj da ti ga itko pokvari.
Ja sam isto jucer bila na pregledu, bio je i muz sa mnom. Bio je sokiran kad je vidio kako bebi srce pulsira i kako se to zapravo vidi ❤ Sve je super, u 2 tjedna smo skoro duplo narasli. Nuhalni nabor je dobar, sve je na broju i sad cu pokusati biti mirna mjesec dana do sljedeceg pregleda. Rekla je da bi mogao biti decko, ali ne usudi se zakljuciti 100%, jos uvijek je rano, a nas bebac je bio tvrdoglav i lijen i nije mu se bas dalo okretati i siriti noge kako se nama svidja. 😂
Nego, jesam ja jedina ovdje koja je ravnodusna na slatko? Ova torta meni super izgleda, ali to pored mene moze stajati danima i necu se sjetiti pojesti. 🤷♀️ I tako s vecinom kolaca/torti.
Nisi hahaha
Stavi ispred mene cijelu tortu ili pol kebaba,biram kebab. Ok nekad mi dode da pojedem jedan double king i dosta sladaca i slatkog. Vise sam fan kiselog i slanog 😁
Svi mi se cude da sam kao 4 mj trudna,a dobila samo dvije kg i izgledam isto. Nadam se da ce ovo izgledas isto ostati do kraja trudnoce uz veliku busu i zdravog bebaca. Volim papati,ali ne pretjerujem bas zbog zgaravice i slicno. Tako da ja to na dva obroka razmaku od 10 minuta. Sigurnije mi je.
Jutro!
Truskawka ja jogurte isto ne volim, a kefir ne mogu ni na slici vidjeti 😆 A muz je lud za kefirom i uvijek ga imamo u frizideru. Sjetit cu se tvog primjera ako me zgaravica ulovi pa mozda probam. 😬
Allie super za pregled i divna slikica 😍😍
Prema kremastim kolacima sam ravnodusna ali zato sve biskvitaste slobodno meni proslijedite 😋
Jutro cure 🤗
Allie odlicnoo za pregled 😍😍😍 bebac je preslatki jaooo 😊😊 pokazat ce se sljedeci put pa ces biti sigurna. drago mi je da su super vijesti i da je nuhalni dobar. Sad mozes opusteno do sljedeceg pregleda 😘
Ni mene ne privlaci slatko, a kao trebalo bi jer nosim curicu. Bapske price 🙃 muz svaki dan jede sladoled ja nemam nikakvu zelju, pojedem lubenicu ili popijem jogurt. 😏 mozda se i to promjeni.
Miranda super za vjezbanje i more, ljeto ce proci u kupanju i odmaranju a sva sreca mozes cjelo ljeto bit na moru. 🤗
Kakav je plan za danas cure? Sta cete raditi? Kuhati?
Jutro cure 🤗
Allie odlicnoo za pregled 😍😍😍 bebac je preslatki jaooo 😊😊 pokazat ce se sljedeci put pa ces biti sigurna. drago mi je da su super vijesti i da je nuhalni dobar. Sad mozes opusteno do sljedeceg pregleda 😘
Ni mene ne privlaci slatko, a kao trebalo bi jer nosim curicu. Bapske price 🙃 muz svaki dan jede sladoled ja nemam nikakvu zelju, pojedem lubenicu ili popijem jogurt. 😏 mozda se i to promjeni.
Miranda super za vjezbanje i more, ljeto ce proci u kupanju i odmaranju a sva sreca mozes cjelo ljeto bit na moru. 🤗
Kakav je plan za danas cure? Sta cete raditi? Kuhati?
Ja od slatkog ne jedem čokolade ni kekse!!! Kad mi se zgadila tamna čokolada, koju inače jedem ( jednu vučem po mjesec dana) znala sam da ne budem to stavila u usta u dogledno vrijeme. Zato volim one voćne krostate, ne inače, samo kad uhvati želja. Slano mi odgovara puuuuno više od slatkog. Ali pazim i na sol.
Protiv knedlica se ne bunim, zbog šljiva u njima😀 Šljive inače ovako ne jedem, ni smokve ( sramote, a Dalmatinka!) 😂😂
Imam jako delikatno nepce od malena, zadala sam i roditeljima i baki prehrambeno jako puno muke 😆 Sad je zadajemo sveki i dragome. Kad rodim budem se ispričala 😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure ja napravila i kombinirani,nalaz super,sve je uredno..pao mi je kamen sa srca..iako ništa sd u mojim odlukama ne bi promijenilo i da je pokazao neki veći rizik Nisam još saznala spol,termin je za sada 11.1.2019.
Mislim da će rodilište biti Sv.Duh ali nisam još sigurna. Sad na zadnjem pregledu prije 2 dana sam prvi puta vidjela kako se nogice miču Imam osjećaj da tek sada polako postajem svjesna da je malo biće u meni, ako me shvaćate
Sortiraj odgovore
Najstariji