Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    30. Lipanj 2018. 11:47

Hvala cure 😊
    Otici cu danas do dm-a ili mullera pa cu malo procackat te bez aluminija.. citala sam sad da su dobri i od dr. Organic pa cu bas vidjet 😊

pepe1907
    30. Lipanj 2018. 12:19

ja koristim rexonu, ali mi je borotalco bio dobar

• Enna010
    30. Lipanj 2018. 12:48

Jutros nema zgaravice probacu kada opet dodje to sto kazete jogurt kefir isl ja ih i volim.. neko je pisao kako mu se cini da mu je stomak veci bio u prethodnom tjednu tak se i meni cini ali kao da se rasporedjuje nekak i na gornju strani nije samo donji dio izbacen 

Pticaselicazgst
    30. Lipanj 2018. 13:23

Bruna92

Hvala cure 😊
    Otici cu danas do dm-a ili mullera pa cu malo procackat te bez aluminija.. citala sam sad da su dobri i od dr. Organic pa cu bas vidjet 😊

Ne znam jesi vec kupila al meni je super od wichija, ima u ljekarni. Bez mirisa je, i meni stvarno dugoo drzi. 👍

Maggie85
    30. Lipanj 2018. 13:37

_svjesna

Curke moje heparinke ili ostale koje mi mogu pomoci, imam svadbu danas u 17h tada je vjencanje, a ja svaki dan u 17h primam heparin. Moze li mi neko reci mogu li si danas dati injekciju recimo pola sata prije, pa sutra opet u isto vrijeme?

Ma pol sata sim-tam neće ništa promijeniti. Ja sam jedan cijeli dan čak namjerno preskočila kad sam radila Nifty, jer inače može utjecati na rezultate.

_svjesna
    30. Lipanj 2018. 13:44

Maggie85

_svjesna

Curke moje heparinke ili ostale koje mi mogu pomoci, imam svadbu danas u 17h tada je vjencanje, a ja svaki dan u 17h primam heparin. Moze li mi neko reci mogu li si danas dati injekciju recimo pola sata prije, pa sutra opet u isto vrijeme?

Ma pol sata sim-tam neće ništa promijeniti. Ja sam jedan cijeli dan čak namjerno preskočila kad sam radila Nifty, jer inače može utjecati na rezultate.

Hvala Maggie ❤

Bruna92
    30. Lipanj 2018. 13:47

Pticaselicazgst

Bruna92

Hvala cure 😊

Ne znam jesi vec kupila al meni je super od wichija, ima u ljekarni. Bez mirisa je, i meni stvarno dugoo drzi. 👍

Ma nisam jos, danas me ulovila neka ludavica 😂
    Od 6 sam na nogama, oribala cijelu kucu, oprala, pa ves, pa rucak, sto stvari 😁 danas sam bas dobro pa nekako da obavim sve sta nisam zadnjih dana, tjedana... 😂
    Sad zasluzeni odmor pa onda idem trazit dezic i tome slicno 😊

Pticaselicazgst
    30. Lipanj 2018. 13:56

Bruna bome si vrijedna. 👍 ja jucer oribala cjelu kupaonicu, ostatak stana ce pricekat. 😅
    Ja od jutra radim popis stvari za bebu, spajam razne popise i dodajem sta mislim da ce mi trebat. Ajme toga ima masa 🙃🙃 kad krenem u shopping trebat ce mi nosaci vrecica kao u filmovima 😂😂

Bruna92
    30. Lipanj 2018. 14:01

Pticaselicazgst

Bruna bome si vrijedna. 👍 ja jucer oribala cjelu kupaonicu, ostatak stana ce pricekat. 😅
    Ja od jutra radim popis stvari za bebu, spajam razne popise i dodajem sta mislim da ce mi trebat. Ajme toga ima masa 🙃🙃 kad krenem u shopping trebat ce mi nosaci vrecica kao u filmovima 😂😂

Joj ja sam isto nedavno krenula radit popis i odustala... Trebat ce mi kredit 😂
    Al ajde idem nekako realno sa stvarima koje ce mi stvarno trebati a ne da natrpam kucu sa stvarima koje cu samo gledati kako ih se rijesiti.. sve bi mi kupile bebicama al treba ostat nekako realan 😊 

Pticaselicazgst
    30. Lipanj 2018. 14:46

Hahaha trebaju banke smislit povoljne kredite za opremanje bebe 😅 slazem se, sve bi im kupili al treba bit razuman. Lako sada govorit dok sam daleko od ducana i svih tih preslatkih stvari 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.