Hvala cure 😊
Otici cu danas do dm-a ili mullera pa cu malo procackat te bez aluminija.. citala sam sad da su dobri i od dr. Organic pa cu bas vidjet 😊
Jutros nema zgaravice probacu kada opet dodje to sto kazete jogurt kefir isl ja ih i volim.. neko je pisao kako mu se cini da mu je stomak veci bio u prethodnom tjednu tak se i meni cini ali kao da se rasporedjuje nekak i na gornju strani nije samo donji dio izbacen
Hvala cure 😊
Otici cu danas do dm-a ili mullera pa cu malo procackat te bez aluminija.. citala sam sad da su dobri i od dr. Organic pa cu bas vidjet 😊
Ne znam jesi vec kupila al meni je super od wichija, ima u ljekarni. Bez mirisa je, i meni stvarno dugoo drzi. 👍
Curke moje heparinke ili ostale koje mi mogu pomoci, imam svadbu danas u 17h tada je vjencanje, a ja svaki dan u 17h primam heparin. Moze li mi neko reci mogu li si danas dati injekciju recimo pola sata prije, pa sutra opet u isto vrijeme?
Ma pol sata sim-tam neće ništa promijeniti. Ja sam jedan cijeli dan čak namjerno preskočila kad sam radila Nifty, jer inače može utjecati na rezultate.
Curke moje heparinke ili ostale koje mi mogu pomoci, imam svadbu danas u 17h tada je vjencanje, a ja svaki dan u 17h primam heparin. Moze li mi neko reci mogu li si danas dati injekciju recimo pola sata prije, pa sutra opet u isto vrijeme?
Ma pol sata sim-tam neće ništa promijeniti. Ja sam jedan cijeli dan čak namjerno preskočila kad sam radila Nifty, jer inače može utjecati na rezultate.
Hvala Maggie ❤
Hvala cure 😊
Ne znam jesi vec kupila al meni je super od wichija, ima u ljekarni. Bez mirisa je, i meni stvarno dugoo drzi. 👍
Ma nisam jos, danas me ulovila neka ludavica 😂
Od 6 sam na nogama, oribala cijelu kucu, oprala, pa ves, pa rucak, sto stvari 😁 danas sam bas dobro pa nekako da obavim sve sta nisam zadnjih dana, tjedana... 😂
Sad zasluzeni odmor pa onda idem trazit dezic i tome slicno 😊
Bruna bome si vrijedna. 👍 ja jucer oribala cjelu kupaonicu, ostatak stana ce pricekat. 😅
Ja od jutra radim popis stvari za bebu, spajam razne popise i dodajem sta mislim da ce mi trebat. Ajme toga ima masa 🙃🙃 kad krenem u shopping trebat ce mi nosaci vrecica kao u filmovima 😂😂
Bruna bome si vrijedna. 👍 ja jucer oribala cjelu kupaonicu, ostatak stana ce pricekat. 😅
Ja od jutra radim popis stvari za bebu, spajam razne popise i dodajem sta mislim da ce mi trebat. Ajme toga ima masa 🙃🙃 kad krenem u shopping trebat ce mi nosaci vrecica kao u filmovima 😂😂
Joj ja sam isto nedavno krenula radit popis i odustala... Trebat ce mi kredit 😂
Al ajde idem nekako realno sa stvarima koje ce mi stvarno trebati a ne da natrpam kucu sa stvarima koje cu samo gledati kako ih se rijesiti.. sve bi mi kupile bebicama al treba ostat nekako realan 😊
Hahaha trebaju banke smislit povoljne kredite za opremanje bebe 😅 slazem se, sve bi im kupili al treba bit razuman. Lako sada govorit dok sam daleko od ducana i svih tih preslatkih stvari 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji