Hvala du1988 i Truskawka
Nekako vjerujem da ce bit sve dobro ali svima poznati strah jer me stvarno ne boli jako a tri tjedna je sad bio mir bozji i nista se nije desavalo i sad opet nesto i naravno cjelo vrijeme mirujem jos od zadnjeg pregleda tako da sve sta je u mojoj moci to i cinim javim se svakako 😘😘😘
A jeli vec imas hematom ili? Kakvi su problemi bili prije 3 tjedna?
Ja sam isto na mirovanju,hvala Bogu nije se vracalo krvarenje,iako mi je dokt.rekla da cu vjerovatno jos krvarit jer je jako velik hematom. Cinim sve sto je u mojoj moci,nista ne radim, malo prosetam ispred kuce ili sjedim ali ne naprezem se. Nadam se najboljem. Samo miruj,ako je smede,to je stara krv,cisti se svjeza je opasna,ako krene svjeza,pravac na hitnu
Blaza.14b
Od pocetka mi se pojavljivala sukrvica i na prvom pregledu a ni na drugom koji je bio prije tri tjedna nije vidjela nikakv hematom niti prilikom pregleda ikakve tragove krvi ili sukrvice jer mi se i do sad znalo pojavit tipa nakon noci kad ustanem u tragovima i prestane odma tako da je jos tad rekla da je moguce da nela zilica pukne ili od naprezanja posto sam stvarno puno povracala ali kazem sad tri tjednaje bilo sve ok i sad opet ali ovaj put su i lagani bolovi prisutni dok toga prije nije bilo u svakom slucaju sve u bozje ruke i nadam se da je bebac dobro sutra cemo sve znat.
Ultrazvuk je preko trbuha ali u bolnici tamo imaju dobar ulz jer ovo je kao kombinirsni test samo ja nisam vadila krv nego samo ultrazvuk .
Nove cure dobro dosle ...
Kilaza hmm ja sma na dijeti tako i tako slatkise nikako ne jedem pa necu valjda se udebljat proslu trudnocu sam plus 15 dobila al nije se kuzilo krenem s 50 😀
Ja danas jela: pečene hrenovke sa 2 snite kruha, kokice, sladoled, pećenu puretinu i grah, 2x lisnato sa visnjom i pudingom, bananu, jabuku i sad razmisljam šta ću a kasno je 😁
Evo ja sam umjesto vecere rijesila domace voce, 3 male kruskice, jednu bresku i jednu kajsiju. Izdrzat cu do ujutro. 😁
Luka ❤
Evo da javim info s pregleda. SRCE NAM KUCA, VELIKI SMO 2mm. Toliko sam sretna..isplakala sam se, moj predivni doktor i ja smo se izgrlili..Za 3 tjedna je kontrola pa cu dobiti trudnicku. Samo, po mojoj racunici odnos koji je doveo do trudnoce je bio 20.05.,a test je bio pozitivan 31.05., sto znaci da sam 6+3 danas. Doktor kaze 6+0 maximalno. Ali da ne brinem, da je sve super. I necu brinut. I cista se manjila 2mm, jos 48 to go. Samo nek nastavi ovako. :)
Caooo curke eto da se i ja javim nakon nekog depresivnog dana… uglavnom nocas ustanem i pojavi mi se krv skroz malo par kapljica da bi nakon nekoliko sati krenuo smedi iscjedak al neznam kak da to opisem kad sam ustala iscurilo ga je dosta i poslje na dnevnom par flekica i tako cjeli dan
Najveci problem u svemu je sto sam pocela osjecat skroz nisko lagane bolove opet nije jako intezivno ali osjecam da se nekaj desava e sad inace u ovom periodu bi trebala dobit mengu dali je to zbog toga ili neceg drugog neznam.
Javila sam se svojojm mpo i rekla je da sutra ujutro dodem da me pogleda cure drzite 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Da bude sve dobro bas sam sva neka jadna i prestrasena…
Ja bih da sam ja ti već išla na hitnu. Ovako, ako već nisi, miruj. Ja sam za puno manje( malo smeđila i roskaste prozirnosti, bio je prag 8. tjedna) odmah zvala dr .u Ri, na daljinu mi je prepisala Duphaston, otad mirujem što više mogu i pijem min. terapiju 2×1 i sve je ok 😀 Ne brini. Pozitivne misli odašilju, pozitiva bude došla 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja danas jela: pečene hrenovke sa 2 snite kruha, kokice, sladoled, pećenu puretinu i grah, 2x lisnato sa visnjom i pudingom, bananu, jabuku i sad razmisljam šta ću a kasno je 😁
Ja danas nemam apetita. Doručak žitarice Vitalisa tamna čokolada, malo jogurta, ručak malo kruhića chia i Nutella, večera komadić oslića i salata od krastavaca. Hraba jede mene, ne ja nju.A banana za međuobrok mi je digla žgaravicu. Sad sam unatoč ili zahvaljujući slabom jedenju puna zraka i onaj neugodan osjećaj napuhanosti, skoro muke😫. A danas sam triput bila na wc- u.
Da ne ispadne da se samo žalim, prošla sam još jedan ispit. Još samo 4, iako sam skupila bodove za upis slijedeće godine 😀😀 Sad odoh učiti. Metodika br 1 na redu 😅😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ptičice, divne vijesti s pregleda, nek se u istom tonu i nastavi! 😍
Ana, sto studiras, nisam pohvatala?
Luka ❤
Pticice super za pregled i srce 😍
Lily samo miruj. Ako se pojavi opet svjeza krv ili jaci bolovi, odi na hitnu. I javi nam sutra da je lazna uzbuna 😘
Ja pojela kajganu za veceru. Imam osjecaj da sam u zadnjih par dana popila tonu cedevite a nikako da se sjetim kupiti opet limune da ih mogu cijediti umjesto tog secera iz cedevite.
Sortiraj odgovore
Najstariji