Pepe,
odlicno, mislim tako i treba po svim statistikama kad sam istrazila, tako varirati na pocetku, a od 24 krece debljanje kao, tako negdje procitah, i najvise se dobija tad do 33 nedelje i tada opet usporava, beba uzima sebi vise.
Ptica,
pa moracu, izbacujem od danas slatkise i bijeli hljeb, ocigledno da ne mogu kao i prije trudnoce svasta slatko jesti da se ne debljam puno hahah. Trebala sam dogurati do 75kg da shvatim to haha. I da li je zdravo za trudnocu da onda malo omrsavim? Jer ovo nisy moje kile, ovo je 8 vise od inace sta se drzim.
još se nisam udebljala. odnosno, na početku trudnoće sam izgubila 2 kg. a sad sam na staroj kilaži. znači, ako ćemo tako gledati... udebljala sam se 2 kg 😁
znam pojesti slatkiše, to mi je porok. no jedem jaaako malo kruha. neki ljudi uz sve ikad jedu kruh. ako npr imam rižu i meso, meni je kruh višak. jela sam danas zagrebački s pireom i nije mi palo napamet uzet kruh.
izbaci kruh, slatkiše i sokove. a probaj i krumpir i tjesteninu jesti što manje. meso lagano na vatri uz povrće bi bilo idealno
Evo da se javim da je sve ok, bebica raste ima 6cm sad sam 12plus2 ....
Procitala sam jutros sve zaostatke i vidim sta je Bulpi pisala, tako da sam se orije isplakala radi nje... Bas eto tuzno...
Salatice sumnjam da ćeš izgubit puno kila ako promjenis prehranu, to će ti se lijepo rasporedit a sigurno će bit manje kila (nemoj računat na preveliki gubitak da se ne razočaraš). Bitnije je da ćeš se zdravije hranit a i bebac će bit odmah zadovoljniji.
Ja kad jedem tjesteninu uvijek je integralna. Samo malo pripazit i rezultati će se vidjet. 😁
Sva sreća mene slatkiši ne privlače previše. Ne sjećam se kad sam pojela sladoled zadnji put. Al zato čips 😍 pojedem ga jedanput u mjesec dana sada i baš gustam u njemu 😊
Miranda, ja znam za iskustvo prijatelja koji su preko pola godine čekali građevinsku i onda kad su im se napokon javili, rekli su da im neki papiri ne valjaju pa su to slali ponovno i onda su im se javili opet za pola godine dana… Tako da, hm… obzirom da ide još i ljeto… Pripremi se na najgore, a opet, možda te ugodno iznenade. Probaj na foru s blizancima, možda upali
Haha mozda probam 😄
Sad bar imam realnija ocekivanja kad cujem vasa iskustva, vidim da tesko da to bude tako brzo. Javim vam kakve srece cemo biti 😁
Pikice super za pregled 😍
Potpisujem mmamu za 3 uzv u trudnoci. Iako bi ja vjerojatno prva svisnula da nemam uzv svakih mjesec dana, pogotovo u ovim tjednima dok jos ne osjetim pokrete. A navikle smo na cesce uzv, vani se strogo drze ta 3 ako ne postoji indikacija za cesce.
Ja sam na +2 kg, zadovoljna zasad. Isto nisam bas od kruha, kod nas se jako rijetko jede. Uz bilo sta skrobno ne jedem dodatno kruh, ni uz bilo kakva variva. A za dorucak i veceru ne jedem sendvice tako da ni nemam kad jesti kruh, eventualno kad se zazelim tosta ili s pekmezom. Na slatko sam slaba ali kolicinski ne mogu ponesti puno odjednom pa ne uspijem pretjerat jer fizicki ne mogu, nije da ne bi jos 😂🙈
Salatice probaj eliminirati prvo slatkise i sokove pa pomalo i kruh, ne moras sve odjednom.
Tpol beba je prekrasna i taman velika 😍😍i da jako se lijepo vidi. baš mi je drago da je sve u redu. ☺
Ostalim novim curama želim urednu i školsku trudnoću. 🤗
Cure koje su obavile pregled drago mi da su vijesti dobre. Neka nam se tako nastavi. 😍
Ajme Tpol divno! 😍😍😍
Ja sam trenutno na +2kg. Na 162cm sam imala 53kg, sad sam na 55. Vazem se navecer prije spavanja, ujutro to kao bude nesto manje, ali kako god se okrene, 2kg sam u plusu. Tek sad me pustila ona nenormalna glad svakih sat vremena pa se nadam da se nece kg nastaviti lijepiti istim tempom. Ne jedem bas kako treb, ali trudim se koliko mogu.
Nego cure, jel koja od vas osjecala neka onako kao lagana sijevanja u rodnici? Znaci nista ne boli, ali na momente samo kao da se nesto dolje osjeti. Nakon svega jucer s Bulbi, stvarno mi svasta prolazi kroz glavu. Danas sam se malo i prefosirala na poslu, par kolega je na godisnjem pa sam odradjivala i svoje i njihovo pa sam non stop jurila od jednog radnog stola do drugog, ne znam jel moze imati i s tim da sam jednostavno malo prejak tempo danas imala.
Luka ❤
Ajme Tpol divno! 😍😍😍
Ja sam trenutno na +2kg. Na 162cm sam imala 53kg, sad sam na 55. Vazem se navecer prije spavanja, ujutro to kao bude nesto manje, ali kako god se okrene, 2kg sam u plusu. Tek sad me pustila ona nenormalna glad svakih sat vremena pa se nadam da se nece kg nastaviti lijepiti istim tempom. Ne jedem bas kako treb, ali trudim se koliko mogu.
Nego cure, jel koja od vas osjecala neka onako kao lagana sijevanja u rodnici? Znaci nista ne boli, ali na momente samo kao da se nesto dolje osjeti. Nakon svega jucer s Bulbi, stvarno mi svasta prolazi kroz glavu. Danas sam se malo i prefosirala na poslu, par kolega je na godisnjem pa sam odradjivala i svoje i njihovo pa sam non stop jurila od jednog radnog stola do drugog, ne znam jel moze imati i s tim da sam jednostavno malo prejak tempo danas imala.
Meni nekad zna sjevnut. 😊 ako mislimo na isto. Osjetim baš u vagini. Prodje odmah, to sam znala osjetit i na stidnoj kosti. Mislim da je normalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji