Ok Miranda hvala na savjetu,svakako sam jela uobicajeno,mozda cak i vise,nekako je i meni to glupo zvucalo da pazim sa slatkim dan prije,a pogotovo sada u trudnoci,jer ako trebam smanjit,bar ce nalaz pokazat tako.
Sad sam se tusirala i opet se nisam izvagala 😕😕😕 zaboravna sam totalno 😅
mmama2znam ja da ne treba previse puta, ali moja se trudnoca vodi kao rizicna..em je iz ivf-a em su blizanci em sam imala biokemijsku i operaciju jajnika bla bla..pa samim time mislim da bi mi barem jednom mjesecno trebali uzv napraviti i da je to cisto ok, a i bas sam se veselila vidjeti mrvice svoje i sad nije ni bilo mog doktora i sve mi se skupilo danas..ahh nadam se da je sad gotova ta prica sa svim glupostima..izdrzat cu ja jos 4 tjedna jer itako ih osjetim kak me skakljaju..ali htjela sam slikicu da posaljem muzu koji je u inozemstvu i na zalost nije u mogucnosti biti uz mene u trudnoci 😔😔
<3 <3
url=https://lilypie.com]
Hvala draga i meni je to cudno ali sta da radim..ma bas me to nekako spustilo jako..ali ajmo na vedrije teme..ja sam trudnocu pocela sa 67 i onda pala na 63 i sad imam 64-65 s time da na njihovoj vagi stalno imam 65🤣 ali kao sto je netko napisao ne brinem oko kilaze jer je sve u redu sa bebama, a ja dosta jedem..imam dva obroka do rucka i plus vocni obrok i onda kuhani rucak i onda jos jednom ili dva puta poslije rucka jedem ostatke od rucka ili nesto drugo..ne jedem slatko uopce jer mi ne pase i pijem samo vodu. Tu i tam si narucim pizzu, ali pretezno jedem zdravo, najnezdravija mi je salama za dorucak ako ju jedem. A mislim..zapravo sam se tako vec godinama hranila da imam dva dorucka i dva kuhana rucka svaki dan tako da mi nije nikakva skoro promjena. Hehe. I manuella ne brini za 3kg jer to je za blizanacku trudnocu stvarno nista, a ti jos imas savrsenu kilazu na svoju visinu. Reci ti dr da nema on pojma 😂😂
❤N i V💙
AllieH,
hahahaha gurmani :D Ja sam inace obozavala picu i burek do trudnoce, sad picu jedva, a na burek mi se dize zeludac hahah, ali zato domacinski cips od kajmaka i raznorazne vrste slatkisa, welcome, welcome haha :( Ali stvarno, fajront, kad sam gicko sa tim, sad strogo moram haha... Veci mi podbradak od stomaka hahah.
Manuela,
ne znam stvarno sta je tom doktoru bio cilj :O pa nekada variramo kilogram do dva cak ujutru i navece, drzi se granice neke da ne zavrsis kao ja haha, ali nista potpuno izbacivanje ako volis to.
A jesam trenutno vodeca na nasem forumu, u smislu najvise dobila od pocetka trudnoce :D
Hvala svima na savjetima :))
Truskawka, a kod kojeg si privatnika? Ja sam isto visoko rizična trudnoća-dijagnoza, 1.biokemijska, i drugi put iz ICSI-ja nam je uspjelo. Ja vodim u i Petrovoj i privatno kod dr. Kosa. Jako sam zadovoljna njime
Noa 💙
Caooo curke eto da se i ja javim nakon nekog depresivnog dana... uglavnom nocas ustanem i pojavi mi se krv skroz malo par kapljica da bi nakon nekoliko sati krenuo smedi iscjedak al neznam kak da to opisem kad sam ustala iscurilo ga je dosta i poslje na dnevnom par flekica i tako cjeli dan
Najveci problem u svemu je sto sam pocela osjecat skroz nisko lagane bolove opet nije jako intezivno ali osjecam da se nekaj desava e sad inace u ovom periodu bi trebala dobit mengu dali je to zbog toga ili neceg drugog neznam.
Javila sam se svojojm mpo i rekla je da sutra ujutro dodem da me pogleda cure drzite 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Da bude sve dobro bas sam sva neka jadna i prestrasena...
Hej curke! nisam stigla sve pročitati jer me neko vrijeme nije bilo ali to ću sutra na poslu kada mi bude dosadno...a ako sada ne napišem mislim da ću sve zaboraviti.
Znači bila sam u utorak na pregledu i sve je super <3 Zatvorena sam tako da je prvi puta napravio vanjski ultrazvuk. Mirna sam sada 5 tjedana do sljedećeg pregleda. Kupila sam baby watcher ali tek sam u utorak skužila da sam srčeko tražila na totalno krivom mjestu. Ona je totalno dolje, da niže ne može biti :) Tako da ako netko bude kupovao baby watcher ne preporučujem da ga koristite prije 18-19 tjedna jer ćete potrošiti jako puno vremena da nađete srčeko a i to će biti na par sekundi da nećete biti ni sigurni da li ste ga ulovili.
Vidjela sam da se pokrenula tema o kolicima, i mogu Vam preporučiti stranicu babyartikel.de!! Znači moja sestra je kupila Hauck kolica (3u1) za 2.000 kn jeftinije nego što su ta ista bila u Lesnini. Jako često imaju akcije. I kolica su doslovno došla na njezina kučna vrata u roku 2 dana.
Truskawka, a kod kojeg si privatnika? Ja sam isto visoko rizična trudnoća-dijagnoza, 1.biokemijska, i drugi put iz ICSI-ja nam je uspjelo. Ja vodim u i Petrovoj i privatno kod dr. Kosa. Jako sam zadovoljna njime
Ma isla sam na ivf kod njih u ivf polikliniku i jako sam zadovoljna s njima, uvijek sve lijepo objasne pregledaju i sve je super, ali danas valjda ni njima nije bio dan pa sam eto tako ispala. Ruku na srce imala sam pregled prije 4 tjedna i prije 3 tjedna radi krvarenja pa mi je zato valjda savjetovao da ne radimo ponovo uzv ali je vaginalno i maternicu detaljno isprepipao i pregledao. No ja sam valjda osjetljiva danas jako pa me sve pogadja iako bi to trebao biti sasvim jedan normalan pregled, a sta ces kad sam se ja veselila da vidim mrvice. Eto i meni dode zuta minuta, u ovom slucaju dan. Jedva cekam da odem spavat sad nakon svega.
Lilly miruj i lezi do sutra nista ne radi i bit ce sve super, samo se smiri. Tak je i meni bilo prije 3 tjedna i mirovala sam par dana bas jako jako i smirilo se sve.
Eh da i radi tog krvarenja mi je rekao dr da bi bilo bolje da ne idem na more radi putovanja tolkog.
❤N i V💙
Lily drzim 🤞 i javi se cim obavis! Ako bi ti se pojacali bolovi u noci, odi ti na hitnu! A do tad lezi i miruj
url=https://lilypie.com]
Hvala du1988 i Truskawka
Nekako vjerujem da ce bit sve dobro ali svima poznati strah jer me stvarno ne boli jako a tri tjedna je sad bio mir bozji i nista se nije desavalo i sad opet nesto i naravno cjelo vrijeme mirujem jos od zadnjeg pregleda tako da sve sta je u mojoj moci to i cinim javim se svakako 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji