Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    21. Lipanj 2018. 09:03

Jucer je netko zvao dok sam ja bila tamo i narucen je tek za 15.07. Znam da sam se i ja sokirala 😐 
    Sestra je rekla da je eto prodizeni vikend pa da poslije toga doktor ide na nekakav kongres. Nazovi, pitaj, neces falit s njim 😉
    A cure, koliki vam je plod bio na prvom pregledu? Meni je 2 mm sa punih 6tt. Po internetu citam da treba biti minimalno 4mm. S obzirom da ja znam da je odnos bio 20.05., a zadnja menga 04.05., nemogu se tjesit sa zakasnjelom ovulacijom. Bas me malo zbediralo. 😯

Pticaselicazgst
    21. Lipanj 2018. 09:09

Ufff onda je gužva.  Mene je naručio opet za 16.7. Ptičice sad sam išla gledati svoje,  sa 6 tjedan mi je bio 2mm. Nemoj se brinut oko toga.  Ako ti je on rekao da je sve u redu znaš da mu možeš vjerovati. Evo curka je sad skoro oko 15-16 cm..  😍 tako da se ne brini.  Samo slušaj njegove upute i bit će sve u redu.  😁

_svjesna
    21. Lipanj 2018. 09:11

Ptičica

Jucer je netko zvao dok sam ja bila tamo i narucen je tek za 15.07. Znam da sam se i ja sokirala 😐
    Sestra je rekla da je eto prodizeni vikend pa da poslije toga doktor ide na nekakav kongres. Nazovi, pitaj, neces falit s njim 😉
    A cure, koliki vam je plod bio na prvom pregledu? Meni je 2 mm sa punih 6tt. Po internetu citam da treba biti minimalno 4mm. S obzirom da ja znam da je odnos bio 20.05., a zadnja menga 04.05., nemogu se tjesit sa zakasnjelom ovulacijom. Bas me malo zbediralo. 😯

Evo bas sam gledala sa punih 6 tjedana bilo je 4.4mm, ali je kod mene stimulacija ovulacije bila 12dc dakle bas sam rano u ciklusu ovulirala. Nemoj da se brines to je sve u redu.

AllieH
    21. Lipanj 2018. 09:15

Ptičice, ja sam bila na prvom pregledu sa 6+0 prema njihovom standardnom računanju, plod je bio 4mm, ali je odmah rečeno da su mi mjere za 6+5. Meni je bila ranija ovulacija i kraći su mi ciklusi. Sve je u redu, bez brige. 

Luka ❤

Ptičica
    21. Lipanj 2018. 09:16

Pticaselicazgst

Ufff onda je gužva. Mene je naručio opet za 16.7. Ptičice sad sam išla gledati svoje, sa 6 tjedan mi je bio 2mm. Nemoj se brinut oko toga. Ako ti je on rekao da je sve u redu znaš da mu možeš vjerovati. Evo curka je sad skoro oko 15-16 cm.. 😍 tako da se ne brini. Samo slušaj njegove upute i bit će sve u redu. 😁

Dosla si mi kao normabel. On je bio cool, rekao je da je bas mala mrvica, narucio me 11.07. i rekao da cemo tad otvoriti trudnicku. A ja nemam mira, pa sam morala cackati ove internet mjere. 😒

Ptičica
    21. Lipanj 2018. 09:22

Svjesna, Allie, suze mi krenile od srece. Cudo su ovi hormoni. 
    Ma da, po njihovom sam ja 6+5, s tim da smo se mi odma dogovorili prije uzva smanjit za bar 4 dana jer imam cikluse 32-33 dana.
    Ima 9 dana (5+4, a ja kazem 5+0) sam imala samo pocetnu gestaciju, malu tocku niti 5mm, praznu. Jucer (6+5, ja kazem 6+0) i plod i srce. Pa jel, logika mi nalaze da sve ide kako treba. Al ove internet mjere su stvarno..divovske. 

AllieH
    21. Lipanj 2018. 09:25

Bez brige, eto vidiš da su i kod ptice bile iste mjere! 

Luka ❤

Miranda
    21. Lipanj 2018. 09:27

Jutro!
    Haha 4Mommy i ja se svaki put sjetim limuna kad mutim cedevitu ali nikako da ih se sjetim kad sam vani 🙈
    Svjesna trombociti su ti malo poviseni, mislim da je 300 granica u trudnoci. Fibrinogen je normalno povisen u trudnoci i raste s tjednima trudnoce tako da je to normalno. D-dimere nisi vadila? A glukoza nije bas granicna nego preko, 5 je granica. Pretpostavljam da cete poslati na kompletan ogtt mada je nekima i ovo vec dovoljno za proglasiti gd. 
    Pticice ta procjena velicine je jako varijabilna i kasnije kad je beba puno veca a kamoli u pocetku trudnoce. A i ne znaci da je implantacija bila isti dan kad i odnos, mozda je dan, dva kasnije sto u ranoj trudnoci znaci jako puno. Rekao bi ti dr da nesto nije ok, ne brini 😘 Bitno da mrvica dalje raste. 

Miranda
    21. Lipanj 2018. 09:31

Ne mogu sve zapamtiti odjednom.. 
    barbie uzas im je politika, rekao bi covjek da je to samo kod nas moguce ali ocito i Njemci ne fermaju kupce. Znam da si pricala da su otkazali narudzbu ali rasplet price dalje je samo sve gori i gori...
    I ja mislim da su sad 4 para blizanaca 😍 Stigne nam se jos koji par pridruziti 😁
    Nama je 14 tjedana ❤️ Stvarno brze vrijeme prolazi nakon 12tt.

pepe1907
    21. Lipanj 2018. 09:36

_svjesna

Jutro curke, moji nalazi su stigli.
    Radila sam ih prosli put na samom pocetku trudnoce i prije heparina, ranije su trombociti bili 278, sada su 309.
    Ranije je fibrinogen bio 2.9, a sada je 4.
    Ranije je glukoza nataste bila 4.5, a sada je 5.3
    Hemoglobin je bio 152, a sada je 147.
    U urinu je doslo dosta bakterija puno vise nego prosli put jos sam taj urin ujutro u laboratoriju jedva piskila i opet pun bakterija, sta bi tek bilo da je prvi jutarnji.
    Zna li neko zar nije logicno da na heparinu se ne povecaju trombociti i fibrinogen? Ne kuzim..
    I mislim da je glukoza na granici.
    Ne svidjaju mi se nalazi, sta vi mislite?

za ostalo ti ne mogu rec ali glukoza ne smije kod trudnica biti veća od 5.1..ja imam 5.19 i moram ma daljnje pretrage.. nebuloze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.