Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    20. Lipanj 2018. 17:34

Što se kila tiče ja sam još uvijek na 83. Visoka 180. Drago mi je da se nisam udebljala posto sam krenula sa viskom.  😉

Salatica9192
    20. Lipanj 2018. 17:37

Ja sam najgora na forumu hahaha. Danas sam pojela: pola makovnjace, 3 komada pikove nemasne sunke i mali kefir oko 7h; pola male kutije Tofu cokoladica; tanjir domace supe sa knedlama; cips; sladoled u casici; pastrmka sa krompiricima prije pola sata i sa tim zavrsavam dan :D Obicno mi je tako svaki dan, samo ova supa upala slucajno haha i znam puno vise grickati nego danas :( Sad sam i mamu zvala, raskukala se, nosi mi borovnice da njih probam grickati xD A jos sam vam pisala to i prije, i vi me savjetovale i vratim se na staro, ali sad sam definitivno pretjerala, sokiralo me 75 kad ugleda, a skoro 73 imala hahah. 

Salatica9192
    20. Lipanj 2018. 17:39

Tpol, 
    super je bebica :))) Bas se lijepo vidiii :) I super je po velicini, taman kako treba :)

mmama2
    20. Lipanj 2018. 17:39

Salatica9192

Ja sam najgora na forumu hahaha. Danas sam pojela: pola makovnjace, 3 komada pikove nemasne sunke i mali kefir oko 7h; pola male kutije Tofu cokoladica; tanjir domace supe sa knedlama; cips; sladoled u casici; pastrmka sa krompiricima prije pola sata i sa tim zavrsavam dan :D Obicno mi je tako svaki dan, samo ova supa upala slucajno haha i znam puno vise grickati nego danas :( Sad sam i mamu zvala, raskukala se, nosi mi borovnice da njih probam grickati xD A jos sam vam pisala to i prije, i vi me savjetovale i vratim se na staro, ali sad sam definitivno pretjerala, sokiralo me 75 kad ugleda, a skoro 73 imala hahah.

vjeruj mi, ima i gorih :)

url=https://lilypie.com]

AllieH
    20. Lipanj 2018. 17:41

Pticaselicazgst

Meni nekad zna sjevnut. 😊 ako mislimo na isto. Osjetim baš u vagini. Prodje odmah, to sam znala osjetit i na stidnoj kosti. Mislim da je normalno…

E da, to... Samo sto danas cesce puta osjetim. Znaci, to nisu bolovi, samo taj eto neki osjecaj na trenutke. 

Luka ❤

Miranda
    20. Lipanj 2018. 17:42

Normalna su ta sijevanja, dok god nije jača bol i nije precesto. 
    Rasteze se maternica i ligamenti se namjestaju pa se to ponekad osjeti. 
    Ja taman jedem homemade sladoled, samo smrznuto sumsko voce i bademovo mlijeko. 😋 Radim istu varijantu i s jagodama, nekad dodam i malo ekstrakta vanilije. A mlijeko ubacim kakvo imam, rizino, bademovo, zobeno. Nisam ljubitelj kravljeg mlijeka pa su mi ova druga bolje opcije. 

AllieH
    20. Lipanj 2018. 17:44

Salatice, ti si moj covjek 😂 I ja tako svakakvih gluposti jedem, 1-2 tjedno i burek s mesom, cevapi, burgeri, tortille, kebab bi mogla svaki dan kad bi ga kod nas bilo finog negdje. Ali izmedju toga svega pojedem i zelenjave i voca pa onda to nekako kompenziram. Ja se tjestenine i rize ne mogu odreci, mogu je svaki dan na sto nacima s piletinom, povrcem, u curry umaku, stalno nesto eksperimentiram na slicnu foru. 

Luka ❤

• Manuella
    20. Lipanj 2018. 17:46

Salatica9192

Ja sam 180 cm i imala sam 71 kg sad 73.7 znaci samo sam se 3 kila udebljala i meni ginekolog da je to previše da izbacim ugljikohidrate i slatko i ne previše voća ja poludila😖😖😖mislim da pretjeruje..najveći problem je STA je bija muz s menom i sve to cuja😏😏

mmama2
    20. Lipanj 2018. 17:52

ujutro krafna sa toliko čokolade da mi se želudac okrenuo, spavanje, pa tjestenina sa umakićem od kopra i pola kile češnjaka, pa lisnato sa višnjom i vanilijom, pa pola kile grožđa, pa kinder bueno, pa sada integralno pecivo za namazom od mrkve i badema, a tek je 6!! muž radi dan pa ne sumnjam da večeramo pizzu, kebabb ili sl. ustvari danas sam dobra čak.. još mi je jabuka ispod pulta.. 163, 65 kila prije mj dana.. sada ne želim znati :D u obje trudnoće sam po 11 dobila, a čini mi se da sam isto ovak nekak jela.. ali još radim, krećem se fakat dosta, valjda

du1988
    20. Lipanj 2018. 18:01

Manuella 3 kg mu previse?! To uopce nije po meni, vrijedi li za blizanacku trudnocu isto preporuka do 12 kg ili je drugacije? Ja sam negdje procitala prvo tromjesecje 1 kg, drugo 6, trece 5. to je kao ideala...al sumnjam ja da vecina to ostvari 😂 ja sam zatrudnila sa 60 na 170 cm visine. Vec sam kilu i pol u plusu. Doduse tri tjedna strogog mirovanja i papanja jer nisam imala mucnine. Vazem se subotom pa cemo vidjet stanje za par dana 😊 Tpol divna bebica!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.