Miranda, je, i muz je popio istu terapiju a i odnosi su bili sa kondomom cijelo vrijeme na preporuku doktora.. i u prvoj trudnoci sam imala ureaplazmu, nije nikad polazivala neke vanjske simptome i nakon terapije na ponovljenim brisevima pred kraj trudnoce nije je bilo, sad se opet pojavila u ovoj trudnoci.. Nekak se nadam da je ovo ipak “samo” gljivicna, nekako mi se cini manje opasna.. vidjet cemo sutra popodne kaj veli doktorica/doktor, ne znam ni ko ce me docekat u toj drugoj smjeni 😅
Mateja91 po tom svrbežu i meni se čini da su ipak gljivice
Miranda nasmijala si me s ovom cedevitom, i kod mene išta stvar. Neki dan kad si mi napisala limunadu s mentom da probam pravim si cedevitu od limuna i mislim sigurno nije mislila na ovo ali šta je tu je i danas opet zaboravim kupiti 🤦
Ja stvarno ne pazim šta jedem, obzirom da mi je stalno muka sretna sam da išta ostane, zasad smo na istoj kilaži, 63 kg i 172, u prvoj sam dobila do 15 a u drugoj 8 jer sam imala ostataka iz prve, tako da mislim da tijelo traži koliko mu treba a i vjerujte sve to brzo ode pogotovo ako ćete dojiti.
url=https://lilypie.com]
I ako sam dobro izbrojala sad imamo 4 para blizanaca na temi 🎉😍
Jutro curke, nadam se da ste se naspavala.
Curke Hvala na preporukama za knjige i pisce. 😍 može i udžbenik ako to ima za posudit u knjižnici.
Meni je frendica slala na mail neke knjige ali su za stariju djecu, ja bi nešto za bebace. 😁 budem još potražila šta ima i po knjižnici.
Daaaa imamo punoo blizanaca. ❤ bas me veseli kad to vidim. 😁
bok cure, pozdrav novima,,, ima nas bome sve više i više i to je super! ja inače s probavom nikad nisam imala problema, jer pijem ujutro kavu s mlijekom, nije mi ni u trudnoći zasmetala, popijem ju na poslu jer drugačije nebi znala ni kako se zovem. Ali malo mi jesporija probava, svako nekoliko dana….
Dr mi je rekla da od 12.tj krenem pit Elevit elebaby, pa ću uzet i magnezij šumeći od biolectra - super je on,ima okus naranče i limuna(npr. ja sam imala užasne grčeve u nogama nakon poroda, pa mi je tada dr u bolnici rekla da mi taj donesu i sve je bilo super,tako da znate ako vam se desi, fali magnezija), i naravno nastavljam sa Andolom 75 dok dr ne kaže.
i bome, jedva čekam ovaj produženi vikend i kupanjac :)
Ja pijem Andol 100 od prvog dana trudnoce i rekao mi je da cu do kraja..koji je tebi razlog?sorry ako sam dosadna i ako si pisala prije…meni je dao samo zbog preventive i kao da nije opasan a svugdi Pise drugacije
pijem andol 75 od trenutka kad sam test napravila, po uputi dr zbog prijašnjih spontani, pa više radi prevencije
Lovre
jutro svima :)
još danas radim pa sam na starom GO do 2.7. veselim se moru i odmoru.
netko je pohvalio stranicu Babyartikel.de. imala sam izrazito negativno iskustvo s njima. htjela sam naručiti baš Hauck kolica jer su imali neku super ponudu na akciji. i naručila sam ih, uredno platila preko Paypala. par sati kasnije mi stiže poruka da su stornirali narudžbu, bez objašnjenja, i da mi vraćaju novce za kolica (bez novaca za poštarinu, koja je 30 eura). srećom pa sam naručila preko Paypala pa su mi oni vratili i novac za poštarinu, budući da je narudžba otkazana.
e sad, kreće moja saga. znači, oni su očito istaknuli slučajno prenisku cijenu kolica. no, to nije problem kupca. i svaka normalna stranica bi svejedno poslala artikl, jer je to njihova greška. tako je i u smjernicama EU o zaštiti potrošača. poslala sam im mail, na koji nisu odgovorili. frend, koji živi u Njemačkoj, ih je 3 puta nazvao. svaki put su samo spustili slušalicu kada su čuli broj narudžbe. znači, doslovno su mu spustili slušalicu.
naručujem s interneta 10 godina. i nikada to nisam doživjela. jednom sam naručila Ray ban s Asosa, koje mi nikada nisu stigle na adresu. i odmah su mi vratili novce, uz ispriku, iako je tracking pokazivao da su stigle u Hrvatsku. frendica je naručila nešto s ekupi, isto slučajno krivo označeno od strane prodavatelja, s niskom cijenom ... i svejedno su joj poslali.
znači, ta stranica Babyartikel.de funkcionira samo ako je sve u redu s narudžbom. platite i dostave vam. no, ako postoji ikakav problem, spustit će vam slušalicu i neće odgovarati na mailove. po meni je to dno dna od stranice i nikada ne bih nikome preporučila da tamo bilo što naruči.
Jutro curkee
Da 4 para blizanaca,tako sam sretna zbog vas.
Pticice cestitke na pregledu 👏👏
Meni je sinoc toliko bilo lose,zaspala sam rano,tako mi muka bila,bas neka slabost,jutros je bolje al mi isto muka. Tako da sam propustila vadenje nalaza jutros,stvarno nisam u stanju otic 😧😕
jutro cure, čitam pisale ste o kilaži i prehrani, ja imam 180cm ali ovaj put sam u trudnoću krenula za 76 (što je inače 3,4 kg viška za mene - al šta ću, ostalo od zime hahahah). Prošlu trudnoću sam bila gigant, 30+ kg sam dobila, 100kg sam imala,a dalje se nisam htjela vagat :) ovaj put sam odma odlučila malo više pripazit, jer su još od prve trudnoće moja leđa platila, i osjećam posljedice,al dobro.... ne jedem ni ja Extra zdravo, al mene recimo vuče ujutro jesti peciva, tako da ujutro neko slatko pecivo uz kavu na poslu pojedem, i onda oko 11 nekakav sendvič u kruhu, ručak bez kruha jedem ali salate se natučem da jedva dišem , popodne voće i navečer neko voće, jogurt, ili opet sendvič... najčešće vodu pijem, vikendom kad sam ujutro kući, iscjedim si naranče :) u 1.trudnoći sam ne znam koliko frankovog čipsa od paprike pojela, to je bilo strašno!
Maggi85 i meni je duuugih 5 tjedana između pregleda, al sam ja odlučila ipak prelomiti pa idući tjedan otići na pregled privatno,da imam pregled u tom tjednu kad je dr rekla da napravim kombinirani, a ja naknadno odustala. Moram se danas naručiti, mislila sam u dr.Šparac u splitu, tko je ono kod njega, kolika je cijena UZV u trudnoći,i jel se čeka? ;)
Lovre
Luks ja sam ti kod njega. Uzv je 250 kn a ne znam koliko se čeka. Nazovi što prije, uvijek je gužva kod njega. 😁
Jutro curke, moji nalazi su stigli.
Radila sam ih prosli put na samom pocetku trudnoce i prije heparina, ranije su trombociti bili 278, sada su 309.
Ranije je fibrinogen bio 2.9, a sada je 4.
Ranije je glukoza nataste bila 4.5, a sada je 5.3
Hemoglobin je bio 152, a sada je 147.
U urinu je doslo dosta bakterija puno vise nego prosli put jos sam taj urin ujutro u laboratoriju jedva piskila i opet pun bakterija, sta bi tek bilo da je prvi jutarnji.
Zna li neko zar nije logicno da na heparinu se ne povecaju trombociti i fibrinogen? Ne kuzim..
I mislim da je glukoza na granici.
Ne svidjaju mi se nalazi, sta vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji