Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    20. Lipanj 2018. 18:06

Ja sam sa 164 cm na 52 kg. 😅😅😅
    Nisam se vagala od prvog pregleda,a neki dan me nije vagao,a sada sam lijena da se ustanem i izvagam haha.
    Tpol super bebica,tako se lijepo vidi.
    ,ja sutra moram nalaze vadit,rekao mi dokt.da ne jedem puno slatka dan prije da se ne sekiramo bez veze da ne bi bio veci secer,a ja bas danas imam neopisivu zelju za slatkim,cokoladu sam vec pojela,lubenice, breskve sve zivo,a otkako sam zatrudnila nikakvu zelju za slatkim nemam,vise me slano vuce.
    Kad hoce naopako,naopako ce 😡

m.girl6
    20. Lipanj 2018. 18:12

Ja sam ostala trudna sa 52kg, 169cm visoka. Važem se svaka 2 dana jel jedem sve živo i stalno sam gladna, na slatko pogotovo slaba. Obavezno poslije ručka moram uzeti neku keksu ili čokoladu jel mi fali. Nisam dobila skoro ništa, 30dkg. Tako da jedem i dalje, ali pazim da bas navečer ne pojedem sendvič, nego sam kupila rižine kekse u lidlu i to papam umjesto kruha i super su mi. 😁😋

Noa 💙

• Kani07
    20. Lipanj 2018. 18:18

TPol

Jako se lijepo sve vidjelo

Super da je sve ok,slikica je divna i bebac😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    20. Lipanj 2018. 18:26

Cure mene te kile nesto previse ne brinu dok je sve ok s nalazima i bebicom,sta cu kad moram mirovat a moram i jest🤣🤣🤣trudim se sto manje gluposti ali nekad ne ide.U prijasnjim trudnocama sam dobila previse kila pogotovo u prvoj 35 i zbog tih kila su me uvjek morili za secer i stitnjacu ali je uvjek sve ok bilo a kila su otisla u roku pola godine cim sam se pocela kretat normalno.
    1,75 m visoka startala sam sa 63 kg i do sad sam u plusu 1,5 kg pa ce mo vidjet kako ce sad ici.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    20. Lipanj 2018. 18:27

Manuella i ja bi rekla da pretjeruje 😑
    Blaza slobodno jedi kao i inace, nikakvo crno pazenje dan prije. Tlak mi skoci na takve savjete, ne razumijem zasto onda uopce raditi pretragu ako se rezultat umjetno namjesta. Pa zdrav razum govori da treba vidjeti stvarno stanje stvari i kakva je razina secera kod uobicajene pretrage. Jasno mi je da ljudima samima padne na pamet paziti par dana prije pretrage sto jedu (kao kad moj tata provjerava kolesterol pa odjednom ne jede nista slatko i ne pije tjedan dana prije, to je ta prica 🙈) ali da ti dr da takav savjet stvarno ne kuzim. Googlaj online upute bilo koje bolnice prije ogtt-a i u svima je pocrtano jesti normalno dan prije pretrage. 

Miranda
    20. Lipanj 2018. 18:28

Kod uobicajene prehrane**

Bruna92
    20. Lipanj 2018. 18:30

Tpol jel ti to uzv raden veginalno ili? Bas se lijepo vidi.. meni nije tako, bas nikakva slika kod mene i radeno je vaginalno s 11+6
    Iduca kontrola mi je za tjedan dana i biti cu tocno 15+1

truskawka
    20. Lipanj 2018. 18:39

Ajme ne znam bas sam sva jadna nekako sad. Em mi nije uzv napravio, a to bi bilo svakih mj dana napravljen, em sam tolike kilometre danas napravila da sam odrvenila od sjedenja, a nisam vidjela svoje mrvice malene i onda mi jos zabrani da putujem na more jer je kao predugi put do mora. A danas sam punih 8 sati sjedila jer nam je jos i pauk digao auto. A da, to je bilo privatno jer privatno vodim trudnocu. Tako da bas me sve danas pogodilo nesto i sad se pokusavam smiriti.
    A bas sam se iznenadila kad sam kod njih stala na vagu jos uvijek sam ista kilaza ni trunku gore, a moja doma varira kilu gore kilu dolje, a trbuh raste

❤N i V💙

truskawka
    20. Lipanj 2018. 18:43

mmama2 znam ja da ne treba previse puta, ali moja se trudnoca vodi kao rizicna..em je iz ivf-a em su blizanci em sam imala biokemijsku i operaciju jajnika bla bla..pa samim time mislim da bi mi barem jednom mjesecno trebali uzv napraviti i da je to cisto ok, a i bas sam se veselila vidjeti mrvice svoje i sad nije ni bilo mog doktora i sve mi se skupilo danas..ahh nadam se da je sad gotova ta prica sa svim glupostima..izdrzat cu ja jos 4 tjedna jer itako ih osjetim kak me skakljaju..ali htjela sam slikicu da posaljem muzu koji je u inozemstvu i na zalost nije u mogucnosti biti uz mene u trudnoci 😔😔

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    20. Lipanj 2018. 18:55

Manuela doktor ti stvarno pretjeruje.. Imaš idealnu težinu na svoju visinu.  A kužim ako te spotao pred mužem onda ne možeš ništa ni pojest kak spada jspred njega.  🙃
    Ja se isto neću zamarati kilama, ne bi voljela dobit previše. Bitno da su bebice dobro,  to je najbitnije 😍 trudit se jest zdravo i mislim da će bit ok. A kakve bi mi to žene bile da ne zgrijesimo nekad 😀😀 
    Truskawka zao mi je da nisi vidla bebice. 😢 možda doktor misli da je sve u redu pa nije smatrao potrebnim.. Meni osobno bi bilo čudno da mi ne napravi uzv,  pogotovo privatno.  Možda mu je takva praksa. 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.