Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    21. Lipanj 2018. 09:37

Ptičica

Jucer je netko zvao dok sam ja bila tamo i narucen je tek za 15.07. Znam da sam se i ja sokirala 😐
    Sestra je rekla da je eto prodizeni vikend pa da poslije toga doktor ide na nekakav kongres. Nazovi, pitaj, neces falit s njim 😉
    A cure, koliki vam je plod bio na prvom pregledu? Meni je 2 mm sa punih 6tt. Po internetu citam da treba biti minimalno 4mm. S obzirom da ja znam da je odnos bio 20.05., a zadnja menga 04.05., nemogu se tjesit sa zakasnjelom ovulacijom. Bas me malo zbediralo. 😯

meni je sa 6+4 mislim bio 0.54 ako se ne varam

_svjesna
    21. Lipanj 2018. 09:39

Pa kako kad pijem siofor 3x500 ubi me taj lijek a glukoza opet lose? Poludjeti cu. Jesam se malo opustila sa slatkim ali nisam previse.
    A sta mi moze dati za bakterije u urinu ili ce me slati na jos neke pretrage? 
    Sad sam stvarno zbedirana.

truskawka
    21. Lipanj 2018. 09:42

Dobro jutro drage moje..ja sam se tak lijepo nocas naspavala da je to milina. Oprostite na mojim jadikovkama jucer, danas je novi dan i osjecam se psihicki puno bolje. Ma valjda sam jucer samo bila iscrpljena od svih dogadanja pa me sve pogodilo. 
    Manuella svaka cast na palacinkama s nutelom, moj savjet ti je da kad si pojedes slatko nakon jedno pola sata legnes i jaako jako se smiri i stavi ruke na trbuh i razmisljaj o bebicama i sigurna sam da ces ih osjetiti kako te skakljaju. To ti je bas jako malo skakljanje po mjehuru s unutarnje strane, a nakon slatkog zato sto na slatko bebe jako postanu aktivne radi secera. Nadam se da ces ih uskoro osjetiti. Ja ti svoje osjetim samo jednom ili dva puta dnevno.
    Mateja to ti je sigurno gljivicna infekcija. Jesi trosila uz antibiotike i vaginalete? Meni je moj dao obavezno rojazol vag da trosim uz antibiotik da ne dobim gljivice.
    Pticica nemoj brinuti o velicini ploda. Meni ti se jedan odmah lijepo razvio, a drugi je kasnio tak kaj je dr sa 5tt rekao da ce on vjerojatno nestati i kad sam dosla za tjedan dana ponovo onda su kucala dva srceka i taj jedan je bio znanto manji da bi na zadnjem uzv on bio veci. Tako da nista se ne brini, ako srceko kuca i plod je tu bit ce sve u redu. 😘

❤N i V💙

pepe1907
    21. Lipanj 2018. 09:43

Jutro svima...dns mi je po aplikaciji 15tj ali ja znam da nismo još toliko..noćas sam sanjala bebu i bio je dečko i po ponašanju je baš ličio ja mog nećaka i to me nekako razočaralo..kao nije to moja beba nego nećak..ne znam..i sanjala sam da se izdajam sa el.izdajalicom a pošo sam se probudila sa boli u cicama to je to 😀.. nego ja svaki put zaboravim ko nam radi tablicu? sad bi ju trebali vec i azurirati 😉

Pticaselicazgst
    21. Lipanj 2018. 09:47

Ptičice samo ti ništa ne brini. 😍😁🤗 

Ptičica
    21. Lipanj 2018. 09:48

Imate pravo. Idemo lagano do 11.07. mazit drobic i vibrirat pozitivno. Kod mene nije nikad bilo problema kad bi vidjeli ❤ tako da.. hvala vam svima. Nazdravljam nasim bebama cokoladnim mlijekom. Izludit ce me dorucak. Budim se strasno gladna a nista mi se ne jede 😅

Pticaselicazgst
    21. Lipanj 2018. 09:49

Vrijeme prolazi prebrzo. 🙃🙃 mi sutra 16 tjedan..  Ajmeee 😍
     Mogli bi svi po sličicu trbuscica na puni tjedan.  😁

Sunflower! 🌻
    21. Lipanj 2018. 09:52

Jutro curke! 
    Svjesna, ja sam u prvoj trudnoci imala bakterije u urinu i doktor me slao dodatno na urinokulturu pa su nasli eserihiju za koju sam dobila antibiotik, pila caj od brusnice i ponovljeni nalaz je bio dobar, tako da nemoj se bedirati, sve je to rjesivo ☺️
    Truskawka, nisam trosila nikakve vaginalete uz antibiotik tako da lako moguce da je od toga da.. popodne cemo vidjet kaj doktor veli, samo cekam da mi da neku terapiju jer na momente me toliko svrbi da mislim da cu pop... 😭😆

du1988
    21. Lipanj 2018. 09:55

Pticica ja sam ti bila sa 6 tjedana i nije bilo ploda, samo GV od 8 mm, al nisam se zabrinjavala jer tocno znam kad je bila ovulacija i embriotransfer. Sa 6+6 plod vec bio 0.92 cm. Ocito se negdje dobro skrivao! Ja se ne opterecujem tim mjerama, bitno da bebac raste!

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    21. Lipanj 2018. 09:55

Hahaha pepe bi novu tablicu Moram vam priznati da ju nije tako lako voditi kako sam mislila, sad nas ima već 72!!
    Ajde stavit ću danas, nije mi nikakav problem, ali radi se o tome da nema baš novih podataka. Javljaju se nove cure, ali ne šalju podatke o sebi (termin, grad, godine...) pa mi je glupo stavljati ako su sve minusi. Čak razmišljam da ju skratim i stavim samo imena i termine, čini mi se to najvažnije. Što mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.