Pozdrav mame,pratim vas već neko vrijeme. Kod mene je 8+4,dosad sve ok. Na zadnjem pregledu se srce čulo,tsh malo skočio pa sam na minimalnoj terapiji. Nadam se da će sve biti dobro do kraja.
png
Nali, welcome!!! Sve najbolje želimo!! I da, nuhalni se tek u 12. tjednu mjeri. Sve prije je prerano. Čuvaj seee!! Papak dobro i pij terapiju.
Onu jučer sa Bulbi me pravo uplašilo. Ali okrenula sam mislila na pozitivno, tako da sam sinoć sanjala curicu 😍😃. Koje velike oči. Kad je odrasla sličila je mami ☺️☺️. Ali tko zna šta je… Tko će dočekati 02.07 taj ultrazvuk 😋😋
ili ko ja 4.7 🙄
Jutro curke! Jeste primjetile pojačanu začepljenost nosa? Kad kihnem npr i moram ispuhati nos nekad pukne neka žilica u njemu ili bude crvena šmrklja.Čitala sam da je i to normalno, ali eto, moram pitat, ipak je Glava u pitanju.
Ajme draga nemoj mi spominjat nos..ja sam na antibioticima zbog sinusa 😑😑 toliko su mi zastopani da sam se dusila nekolko dana hvatala zrak..uzas kakva muka..a krv skoro svaki dan ide iz nosa 😐😐
I meni svaki dan zacepljen nos i kad ga ispusem uvik ima krvi ..to mi je zadnjih mjesec dana..
Truskawka kako bebe?kad ti je ultrazvuk?Ja sam bila 15 na zadnjem ultrazvuku…bebe su super al meni je krvna slika katastrofa,tako da sad pijem zeljezo uz sve one tablete 😘😘
Hej draga. Drago mi je da su bebe super, a za krvnu sliku ne brini sve je to normalno ipak si u drugom stanju i sve se posemerilo..ja sam bila danas na pregledu ali nije mi htio uzv raditi 🙄🙄 samo je pregledal sve vaginalno i to je to..al nije bio moj dr pa mu se valjda nije radilo il sta ja znam..pod izlikom da ne treba svako malo raditi uzv..covjece a zadnji put sam bila na uzv prije mjesec dana..kak svako malo onda? I sad moram opet cekat 4 tjedna za novi pregled i novu nadu da ce mi radit uzv. Trebala sam sutra na more ali mi je zabranio 😑😑 a s nosom ti je tak i meni..stalno krv nekad bas i curi dosta i jedva disem uzas..ali kak ja imam cistu u sinusu i deformaciju sinusa tak mi je brutalno lose i ni antibiotik mi nije pomogel..a kisem konstantno 🙄
Planiram kroz godinu dana otici na operaciju da to rjesim jer ne mogu tako vise zivjeti..nikad ne disem normalno vec dvije godine..
❤N i V💙
Jutro curke! Jeste primjetile pojačanu začepljenost nosa? Kad kihnem npr i moram ispuhati nos nekad pukne neka žilica u njemu ili bude crvena šmrklja.Čitala sam da je i to normalno, ali eto, moram pitat, ipak je Glava u pitanju.
Ajme draga nemoj mi spominjat nos..ja sam na antibioticima zbog sinusa 😑😑 toliko su mi zastopani da sam se dusila nekolko dana hvatala zrak..uzas kakva muka..a krv skoro svaki dan ide iz nosa 😐😐
I meni svaki dan zacepljen nos i kad ga ispusem uvik ima krvi ..to mi je zadnjih mjesec dana..
Truskawka kako bebe?kad ti je ultrazvuk?Ja sam bila 15 na zadnjem ultrazvuku…bebe su super al meni je krvna slika katastrofa,tako da sad pijem zeljezo uz sve one tablete 😘😘
Hej draga. Drago mi je da su bebe super, a za krvnu sliku ne brini sve je to normalno ipak si u drugom stanju i sve se posemerilo..ja sam bila danas na pregledu ali nije mi htio uzv raditi 🙄🙄 samo je pregledal sve vaginalno i to je to..al nije bio moj dr pa mu se valjda nije radilo il sta ja znam..pod izlikom da ne treba svako malo raditi uzv..covjece a zadnji put sam bila na uzv prije mjesec dana..kak svako malo onda? I sad moram opet cekat 4 tjedna za novi pregled i novu nadu da ce mi radit uzv. Trebala sam sutra na more ali mi je zabranio 😑😑 a s nosom ti je tak i meni..stalno krv nekad bas i curi dosta i jedva disem uzas..ali kak ja imam cistu u sinusu i deformaciju sinusa tak mi je brutalno lose i ni antibiotik mi nije pomogel..a kisem konstantno 🙄
Planiram kroz godinu dana otici na operaciju da to rjesim jer ne mogu tako vise zivjeti..nikad ne disem normalno vec dvije godine..
zakaj ti je pobogu zabranio more? a kaj se tiće uzva, na stranu da bi mi mame išle svakih 5 dana, u trudnoći su zaista dosta 3, u svakome tromjesečju jedna.. samo danas prvenstveno žene, a i doktori pretjeruju.. govorim za urednu trudnoći
url=https://lilypie.com]
Meni odgovara da radim svaki mjesec uzv, a vaginalni pregled jednom (ne racunam ono pred kraj trudnoce), jer za mene bar, to je dosta vise traumaticnije, uvijek me boli, jos sad sve osjetljivo :( sad cu raditi briseve, i vec me strah, a MASU puta bila i redovno sve obavljam, ali dzaba xD
A ja vam imam problem sa kilazom, 75kg imam, ne znam koliko sam tacno imala prije 66,67,68 lako variram, uglavnom skoro 16 nedelja i debljanje od 7-9kg sto je bas puno...Jeste da su tu cigarete, naglo prestanak, ali prosla me je kriza, jedem normalno do malo vise, jedino se ne krecem puno :/ i kilogrami se lijepe... Sad me vec zabrinulo, gdje decembar, pritisak imam 120-130 sa 80-85, jos kilogrami i hormoni na to haha... Pretezno sy mrsavice ovdje, ima li neka kao ja haha?
Ma daaaj uzas jedva docekas taj uzv i na kraju ti ga ne napravi ma debil..Mislim da ne moras ic non stop al jedan put mjesecno Nece nastetit a ti CES bit mirnija..ako si bas znatiželjna otidi privatno...ja znam da bi poludila😏a zasto ti je zabranija more?mislim da bi ti more cak pomoglo oko sinusa😘😘
Salatica, i ja sam tu negdje s kilama, a visoka sam 170 cm; možda imam i više kg, ne znam, nisam se vagala nijednom, idem nekako po osjećaju. Moja početna težina je bila oko 75. Čak zadnjih tjedna dana imam osjećaj da mršavim.
Maggie,
ali si normalna u trudnoci, nasla sam da je idealno dobiti do 3kg do 20 nedelje... a ja 7-9 do 16 :D Nikad ovoliko nisam imala, visoka sam 167cm. Da li je ok da ne jedem hljeb za rucak npr, samo ujutru? Smijem li tako neka izbacivanja u trudnoci? Samo da ne predjem 80kg do 7 mjeseca (a tesko ovim tempom xD)... Moram priznati jedino grickalice, slatkisi i sladoled znam svaki dan nesto od tog, nekad i sve zajedno xD I to mi nije smetalo van trudnoce, ali izgleda da sad smeta, nema sta drugo... Dorucak i rucak mi normalni, a ne veceram nikad zato sto spavam rano.
Meni odgovara da radim svaki mjesec uzv, a vaginalni pregled jednom (ne racunam ono pred kraj trudnoce), jer za mene bar, to je dosta vise traumaticnije, uvijek me boli, jos sad sve osjetljivo :( sad cu raditi briseve, i vec me strah, a MASU puta bila i redovno sve obavljam, ali dzaba xD
A ja vam imam problem sa kilazom, 75kg imam, ne znam koliko sam tacno imala prije 66,67,68 lako variram, uglavnom skoro 16 nedelja i debljanje od 7-9kg sto je bas puno…Jeste da su tu cigarete, naglo prestanak, ali prosla me je kriza, jedem normalno do malo vise, jedino se ne krecem puno :/ i kilogrami se lijepe… Sad me vec zabrinulo, gdje decembar, pritisak imam 120-130 sa 80-85, jos kilogrami i hormoni na to haha… Pretezno sy mrsavice ovdje, ima li neka kao ja haha?
172cm 83.5 kg..variram po kilu gore kilu dolje za sad sam zadovoljna..ali to je sve zbog odbojnosti prema hrani
Slastice ja rijetko jedem kruh i kad jedem onda je to npr crni integralni. Danas sam ručala mahune na varivo i pojela sam snitu kruha. Probaj izbaciti slatkiše, pojedi radje neko voće ili npr bademe.. Ako misliš da ćeš pretjerat s kilama onda bi trebala što prije promjeni prehranu. ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji