Pozdrav zenske evo ja dns obavila mjerenja bebice u petrovoj i vađenje krvi malo sam se nacekala..Bebica je za 15tt dosta velika mjere su sve super kakve bi i trebale biti za taj tjedan trudnoce. Dosta je akti na stalno lamace nogama i rukicama pokusala je dr odrediti spol all nema sanse ne moze jos a mii znatizeljniii😊😊
Aktivna.. Krivo napisala🤣🤣
Jutro curke! Jeste primjetile pojačanu začepljenost nosa? Kad kihnem npr i moram ispuhati nos nekad pukne neka žilica u njemu ili bude crvena šmrklja.Čitala sam da je i to normalno, ali eto, moram pitat, ipak je Glava u pitanju.
Ajme draga nemoj mi spominjat nos..ja sam na antibioticima zbog sinusa 😑😑 toliko su mi zastopani da sam se dusila nekolko dana hvatala zrak..uzas kakva muka..a krv skoro svaki dan ide iz nosa 😐😐
I meni svaki dan zacepljen nos i kad ga ispusem uvik ima krvi ..to mi je zadnjih mjesec dana..
Truskawka kako bebe?kad ti je ultrazvuk?Ja sam bila 15 na zadnjem ultrazvuku...bebe su super al meni je krvna slika katastrofa,tako da sad pijem zeljezo uz sve one tablete 😘😘
bok cure, pozdrav novima,,, ima nas bome sve više i više i to je super! ja inače s probavom nikad nisam imala problema, jer pijem ujutro kavu s mlijekom, nije mi ni u trudnoći zasmetala, popijem ju na poslu jer drugačije nebi znala ni kako se zovem. Ali malo mi jesporija probava, svako nekoliko dana….
Dr mi je rekla da od 12.tj krenem pit Elevit elebaby, pa ću uzet i magnezij šumeći od biolectra - super je on,ima okus naranče i limuna(npr. ja sam imala užasne grčeve u nogama nakon poroda, pa mi je tada dr u bolnici rekla da mi taj donesu i sve je bilo super,tako da znate ako vam se desi, fali magnezija), i naravno nastavljam sa Andolom 75 dok dr ne kaže.
i bome, jedva čekam ovaj produženi vikend i kupanjac :)
Ja pijem Andol 100 od prvog dana trudnoce i rekao mi je da cu do kraja..koji je tebi razlog?sorry ako sam dosadna i ako si pisala prije...meni je dao samo zbog preventive i kao da nije opasan a svugdi Pise drugacije
Sta pijes za inzulinsku i koju dozu?
Jesi zatrudnjela stimulacijom ovulacije?
I ja imam inzulinsku pijem Siofor 3x500.
Spontano sam ostala trudna, davno prije sam pitala za stimulaciju ovulacije pa mi nisu dali mislim zbog hormona, ne sjecam se vise. Ja pijem siofor 2x850.. Ali od kad sam trudna ga moj zeludac i crijeva ne podnose, pa vecinom pijem samo jednu dnevno. Kako ti podnosis siofor?
I ja razmišljam o tom jastuku, trenutno spavam sa 3 koje stavim i ispod glave i imeđu noge i svakako :D
Imamo li mi to isti dan termin? 😊 i ja sam gledala taj jastuk, mint pandu 😍 ali strpit cu se jos par tjedana!
Tako i ja, još malo čekam :D Izgleda da imamo, meni je danas ravno 9 tjedana, zadnja m 18.04. :D
I konačno mi je 2 dana bez mučnina, ali zato me trbuh boli - nešto između mjehura i moram na wc
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Boze kako me leđa bole. Zaspala sam malo prije pregleda i sad nemogu iz kreveta od bolova.
Miranda, ja znam za iskustvo prijatelja koji su preko pola godine čekali građevinsku i onda kad su im se napokon javili, rekli su da im neki papiri ne valjaju pa su to slali ponovno i onda su im se javili opet za pola godine dana... Tako da, hm... obzirom da ide još i ljeto... Pripremi se na najgore, a opet, možda te ugodno iznenade. Probaj na foru s blizancima, možda upali
I ja razmišljam o tom jastuku, trenutno spavam sa 3 koje stavim i ispod glave i imeđu noge i svakako :D
Imamo li mi to isti dan termin? 😊 i ja sam gledala taj jastuk, mint pandu 😍 ali strpit cu se jos par tjedana!
Tako i ja, još malo čekam :D Izgleda da imamo, meni je danas ravno 9 tjedana, zadnja m 18.04. :D
I konačno mi je 2 dana bez mučnina, ali zato me trbuh boli - nešto između mjehura i moram na wc
Meni po uzv danas ravno 9, zadnja menga je bila 15.4., ovulacija 19.4., a transfer 8.5. Po transferu taman i odgovara skoro u dan! Jedino me buni sto tebi u potpisu pise 219, meni 217 a isto smo 9 tjedana. Kad god bude-dobro bude! Ja sam prosla bez mucnina, bar do sad. Naleti sto su znali biti su stvarno zanemarivi, i to se javljalo uglavnom navecer.
url=https://lilypie.com]
Sta pijes za inzulinsku i koju dozu?
Jesi zatrudnjela stimulacijom ovulacije?
I ja imam inzulinsku pijem Siofor 3x500.
Spontano sam ostala trudna, davno prije sam pitala za stimulaciju ovulacije pa mi nisu dali mislim zbog hormona, ne sjecam se vise. Ja pijem siofor 2x850.. Ali od kad sam trudna ga moj zeludac i crijeva ne podnose, pa vecinom pijem samo jednu dnevno. Kako ti podnosis siofor?
Planiram traziti da mi smanje terapiju jer mi je uzasno muka na hranu i imam problem sa probavom. Kod mene nalazi nisu uopce toliko losi inzulin je tek blago povisen ne znam otkud tolika doza pa cu vidjeti da korigujem ako bude bezbjedno za bebicu. Dobro da si mogla ostati trudna prirodno ja sam imala nekvalitetne ovulacije odnosno slabije kvalitete stoga sam morala na stimulaciju ovulacije.
Pozdrav mame,pratim vas već neko vrijeme. Kod mene je 8+4,dosad sve ok. Na zadnjem pregledu se srce čulo,tsh malo skočio pa sam na minimalnoj terapiji. Nadam se da će sve biti dobro do kraja.
Sortiraj odgovore
Najstariji