Cure znam da je bilo govora, ali zaboravila sam kaj ste rekle, jel neka od vas mozda ima ovaj jastuk za trudnice/dojilje od Malog andela? Ako da kakav vam je? Razmisljam da si ga mozda narucim
Naručila sam. Stiže mi slijedeći tjedan, pa podijelim dojmove 😃
E super 😁
Pozdrav drage buduće mame... Evo prebacih se sa teme potpomognuta na temu zimske bebe :D Danas mi je 10 tjedan, pregled za 2 tjedna... Uh nikad ove uzv dočekati:D Sretno svima :* :* :*
Pozdrav drage buduće mame… Evo prebacih se sa teme potpomognuta na temu zimske bebe :D Danas mi je 10 tjedan, pregled za 2 tjedna… Uh nikad ove uzv dočekati:D Sretno svima :* :* :*
Sss87 dobro doslaaaa 😘😘
Cure sorry sto skrecem s teme ali mozda neka od vas zna a ja bi cijenila informaciju 😬
Imate iskustva s dobivanjem gradevinske dozvole? Ne znam koliko je Gradski ured azuran s obzirom da je ljeto i mozda su godisnji vec poceli. Ako predamo nacrte oko 1.7. postoji li sansa da u mjesec dana docekamo dozvole?
Krajnji rok za pocet gradit nam je 1.9. a prije toga moramo rusiti a i upecati majstore na vrijeme jer je sezona radova svugdje.
Arhitektica nam ne zna sa sigurnoscu reci mada misli da bi trebali stici.
Odgovor stvarno ne znam, ali ti zelim svu srecu s gradnjom, vjerujem da ce ti trebati! Muz i ja smo donedavno intenzivno tragali za zemljistem za gradnju kuce, al na kraju smo sasvim slucajno naisli na stan koji nas je osvojio i gradnju odgodili za neko drugo vrijeme 😅
Pozdrav drage buduće mame… Evo prebacih se sa teme potpomognuta na temu zimske bebe :D Danas mi je 10 tjedan, pregled za 2 tjedna… Uh nikad ove uzv dočekati:D Sretno svima :* :* :*
Dobrodošla!! ☺️Sretno
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure sorry sto skrecem s teme ali mozda neka od vas zna a ja bi cijenila informaciju 😬
Imate iskustva s dobivanjem gradevinske dozvole? Ne znam koliko je Gradski ured azuran s obzirom da je ljeto i mozda su godisnji vec poceli. Ako predamo nacrte oko 1.7. postoji li sansa da u mjesec dana docekamo dozvole?
Krajnji rok za pocet gradit nam je 1.9. a prije toga moramo rusiti a i upecati majstore na vrijeme jer je sezona radova svugdje.
Odgovor stvarno ne znam, ali ti zelim svu srecu s gradnjom, vjerujem da ce ti trebati! Muz i ja smo donedavno intenzivno tragali za zemljistem za gradnju kuce, al na kraju smo sasvim slucajno naisli na stan koji nas je osvojio i gradnju odgodili za neko drugo vrijeme 😅
Mi smo čekali dozvolu za pretvaranje u poslovni prostor mjesecima. Tek moramo prijaviti građevinsku kad se arhitekt sjeti napraviti projekt🙈🙈😗 Sve se meni čini da se ja u 12. mj. s bebom vraćam doma u sadašnju kuću 😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobrodošla!!! Samo mirno i pozitivno ~~~~~
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Probajte naglasiti tamo da vam je vazno, i svako malo zvati na telefon. Inace necete dobiti sigurno u roku mjesec dana. Nacekali smo se mi prosle godine do 3 mjeseca, bas to razdoblje kad su krenuli na godisnje odmore.. :/
Cure,
upravo me ujede os, alergicna nisam, ali da ukucam na net ujed osa i trudnoca mogu misliti sta ce izbaciti :O Valjda ne smeta nista, nije njemu jak otrov, kao ne daj Boze strsljen. Imate li iskustva?
Cure znam da je bilo govora, ali zaboravila sam kaj ste rekle, jel neka od vas mozda ima ovaj jastuk za trudnice/dojilje od Malog andela? Ako da kakav vam je? Razmisljam da si ga mozda narucim
Ja ga imam. Sve preporuke. 😍 preporodila sam se otkad spavam na njemu.
Sortiraj odgovore
Najstariji