Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Redhead
    20. Lipanj 2018. 12:30

MaggieMm

Mame. Muci li koju od vas zacepljen nos i kihanje? .. non stop moram puhati nos i kišem.. bojim se da nebi imalo loseg utjecaja na bebu?

Meni je nos konstantno zacepljen i kisem svako malo :/ a govorim kao: uhvatit ce me prehlada od promaje

_svjesna
    20. Lipanj 2018. 12:34

nali

Salatica- imam 30 god. Meni su nalazi hormona pokazivali postmenopauzu, nisam skoro uopce imala mengu, nikad dokazana ovulacija, tumor hipofize, problemi sa stitnjacom, visok kortizol, inzulinska.. ma ima tog jos, samo se nemogu sveg sjetit..

Hvala vam svima na rijecima utjehe, malo ste me smirile. Vise nikome poznatome ne govorim nista, jer kad sam rekla za krvarenje, odmah sam od 3 ljudi dobila "rijeci utjehe" u stilu kak su oni/neki njihovi u tom periodu trudnoce imali spontani.. Tako da, hvala cure na pozitivi

Sta pijes za inzulinsku i koju dozu?
    Jesi zatrudnjela stimulacijom ovulacije?
    I ja imam inzulinsku pijem Siofor 3x500.

Pticaselicazgst
    20. Lipanj 2018. 12:49

nali

Salatica- imam 30 god. Meni su nalazi hormona pokazivali postmenopauzu, nisam skoro uopce imala mengu, nikad dokazana ovulacija, tumor hipofize, problemi sa stitnjacom, visok kortizol, inzulinska.. ma ima tog jos, samo se nemogu sveg sjetit..

Hvala vam svima na rijecima utjehe, malo ste me smirile. Vise nikome poznatome ne govorim nista, jer kad sam rekla za krvarenje, odmah sam od 3 ljudi dobila "rijeci utjehe" u stilu kak su oni/neki njihovi u tom periodu trudnoce imali spontani.. Tako da, hvala cure na pozitivi

Nali svaka ti čast na hrabrosti. Teško je živjeti sa svim ovim dijagnozama,al vidiš kako se sve okrenulo tebi u korist.  Puno sreće ti želim.  😘Pusti druge šta negativno pričaju.  Ostani pozitivna i sve će bit u redu.  😍 

Ana89
    20. Lipanj 2018. 13:06

Evo, nosila sam papire od komplikacija u firmu. Koja pasja sparina, cvrčci samo što ne izdahnu od pjevanja.
    Navodno za vikend zahlađenje. Jedva čekam 😫😀.
    Sad sam se vratila u hladni krevet. Sad ima da 4 sata odležim nakon što popijem magnezij.
    MaggieMM normalna je začepljenost i hunjavica. Više wc papira mi ode na nos nego na wc🙈🙊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    20. Lipanj 2018. 13:12

Nali dobrodosla i cestitam! 😊 Probaj se ne brinuti i pricekaj drugo mjerenje nuhalnog. 

Ibuprofeni i ostali NSAIDs su sluzbeno zabranjeni od 30.  tjedna trudnoce jer djeluju kao inhibitori ezima koji je ukljucen u dilataciju plucih arterija i ductusa arteriosusa pa moze doci do preranog zatvaranja. Prije 30. tjedna su donekle sigurni jer nema dokaza direktnog utjecaja ali je paracetamol bolji izbor kada je moguce. 
    Mene glava lagano boli svaki treci dan i za to ne bi pila neofene i ibuprofene, bolje paracetamol ako pomaze bar donekle. Nekad je naravno gore trpiti veliku bol (i ne treba ju trpiti), samo kazem da ibuprofene i ekipu ne bi pila svaki drugi dan i za bilo kakvu bol. 

Sunflower! 🌻
    20. Lipanj 2018. 13:23

Cure znam da je bilo govora, ali zaboravila sam kaj ste rekle, jel neka od vas mozda ima ovaj jastuk za trudnice/dojilje od Malog andela? Ako da kakav vam je? Razmisljam da si ga mozda narucim

Ana89
    20. Lipanj 2018. 13:33

mateja91

Cure znam da je bilo govora, ali zaboravila sam kaj ste rekle, jel neka od vas mozda ima ovaj jastuk za trudnice/dojilje od Malog andela? Ako da kakav vam je? Razmisljam da si ga mozda narucim

Naručila sam. Stiže mi slijedeći tjedan, pa podijelim dojmove 😃

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    20. Lipanj 2018. 13:38

Cure bar ja od silnog Siofora nemam problema sa zatvorom hahaha nista u meni ne ostane da izvinete. Cak mislim i da cu na narednom vaganju otici ispod svoje kilaze bez obzira sto samo lezim zadnja 3 tjedna.

Bruna92
    20. Lipanj 2018. 13:40

Morat cu si i ja kupiti taj jastuk... Primjetila sam da me vrat i leđa jako bole dok spavam, osim kad stavim jastuk među noge.. ne znam zasto jastuk tako pomaze al pomaze 😁

Miranda
    20. Lipanj 2018. 13:42

Cure sorry sto skrecem s teme ali mozda neka od vas zna a ja bi cijenila informaciju 😬
    Imate iskustva s dobivanjem gradevinske dozvole? Ne znam koliko je Gradski ured azuran s obzirom da je ljeto i mozda su godisnji vec poceli. Ako predamo nacrte oko 1.7. postoji li sansa da u mjesec dana docekamo dozvole? 
    Krajnji rok za pocet gradit nam je 1.9. a prije toga moramo rusiti a i upecati majstore na vrijeme jer je sezona radova svugdje. 
    Arhitektica nam ne zna sa sigurnoscu reci mada misli da bi trebali stici. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.