I samo da nadodam Nali, ti si svoje cudo docekala, samo ostani pozitivna i pobijedit ces i ostale prepreke na putu do svog bebaca ☺️☺️
Nali dobro došla. 😁 želim ti urednu i školsku trudnoću. To je bas čudo da i uživam maksimalno 😍
Dobrodosla Nali!
Blaza, bit ce to sve ok, bitno da hematom ne raste! I meni je jucer rekao da je srpastog oblika, a kad je gledao poprecno, kaze da je ipak malo okrugliji. Tesko ga je precizno izmjeriti...ja sam si poslozila u glavi da kako beba raste, tako ce izgurati zlocesti hematom van 😂 jucer mi je odobrio lagane setnje, da mogu skuhat i to, ali gledam svejedno sto vise odmarati!
url=https://lilypie.com]
Nali, welcome!!! Sve najbolje želimo!! I da, nuhalni se tek u 12. tjednu mjeri. Sve prije je prerano. Čuvaj seee!! Papak dobro i pij terapiju.
Onu jučer sa Bulbi me pravo uplašilo. Ali okrenula sam mislila na pozitivno, tako da sam sinoć sanjala curicu 😍😃. Koje velike oči. Kad je odrasla sličila je mami ☺️☺️. Ali tko zna šta je... Tko će dočekati 02.07 taj ultrazvuk 😋😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
bok cure, pozdrav novima,,, ima nas bome sve više i više i to je super! ja inače s probavom nikad nisam imala problema, jer pijem ujutro kavu s mlijekom, nije mi ni u trudnoći zasmetala, popijem ju na poslu jer drugačije nebi znala ni kako se zovem. Ali malo mi je sporija probava, svako nekoliko dana....
Dr mi je rekla da od 12.tj krenem pit Elevit elebaby, pa ću uzet i magnezij šumeći od biolectra - super je on,ima okus naranče i limuna (npr. ja sam imala užasne grčeve u nogama nakon poroda, pa mi je tada dr u bolnici rekla da mi taj donesu i sve je bilo super,tako da znate ako vam se desi, fali magnezija), i naravno nastavljam sa Andolom 75 dok dr ne kaže.
i bome, jedva čekam ovaj produženi vikend i kupanjac :)
Lovre
Dobrodosla Nali :))) Cestitam :)) Ja sam bila na kontroli redovnoj 10 plus 6 i doktor mi nije htio mjeriti nuhalni, vec me narucio za dvije sedmice (12 plus 6). Mislim razumijem strah, da je i meni rekao i ja bih se prepala, takve smo sve sada, ali nema potrebe, to je sve samo statistika i plus ponovi za dvije sedmice, kao sto ti je neka od cura i rekla, mislim da je to prerano malo. Bice sve ok, a koji je razlog sto su ti doktori rekli da ne mozes ostati trudna i koliko imas godina? To mi nekako preostro, moja komsinica imala velike probleme sa hormonima, nije islo 3 godine i neku terapiju dobije i prvi mjesec poslije terapije ostane trudna i sada ima malu, buckastu curicu :))) A tu su jos i potpomognute, vjestacke, a gledam Kim Kardasijan fino nasla i surogat :D U danasnje vrijeme, sve je moguce :) Samo neko ide laksim putem, a neko se malo napati (i ja sam imala neke probleme), danas samo pozitivno :)) :D
Daa Du1988 i ja se nadam da ce bebica izgurat zlocesti hematom van 😁😁😁😁
Mirovat cu koliko god treba samo da sve bude u redu,nista mi nije tesko za moje malo cudo 👶
Mame. Muci li koju od vas zacepljen nos i kihanje? .. non stop moram puhati nos i kišem.. bojim se da nebi imalo loseg utjecaja na bebu?
Salatica- imam 30 god. Meni su nalazi hormona pokazivali postmenopauzu, nisam skoro uopce imala mengu, nikad dokazana ovulacija, tumor hipofize, problemi sa stitnjacom, visok kortizol, inzulinska.. ma ima tog jos, samo se nemogu sveg sjetit..
Hvala vam svima na rijecima utjehe, malo ste me smirile. Vise nikome poznatome ne govorim nista, jer kad sam rekla za krvarenje, odmah sam od 3 ljudi dobila "rijeci utjehe" u stilu kak su oni/neki njihovi u tom periodu trudnoce imali spontani.. Tako da, hvala cure na pozitivi
Sortiraj odgovore
Najstariji