jutro cure 😘 cak nije bila losa noc, ali me muz jutros probudo. Jadnicku je komarac letio oko glave (nije ga cak ni grickao) pa me probudio svojim gundjanjem...htjela sam ga u top strpat! ptičice, bas si draga 🤗🤗😘 zvrkice, nasmijala si me s robom i nadglednikom-nema labavo! 😎 salatice, nek si ti smazala onu pizzu, kao da si znala da ce ceka bolnicka hrana 😂
url=https://lilypie.com]
Allie može, ali prazna komoda i krevetić će biti 😂😂nisam oprala još ništa niti mi je stigla ogradica.
Salatice ja ne znam kako se prate pokreti. Osjetim ju uglavnom najviše ujutro i navečer, ako pojedem slatko, ako sam pod stresom ili ako je netko kod nas pa puno pričamo.
Ima dana kad je aktivna full i dana kad se sramežljivo javi. Mislim, ne mogu ni oni udarati i migoljiti se 24/7, imaju svoj ritam neki.
jutro cure 😘 cak nije bila losa noc, ali me muz jutros probudo. Jadnicku je komarac letio oko glave (nije ga cak ni grickao) pa me probudio svojim gundjanjem…htjela sam ga u top strpat! ptičice, bas si draga 🤗🤗😘 zvrkice, nasmijala si me s robom i nadglednikom-nema labavo! 😎 salatice, nek si ti smazala onu pizzu, kao da si znala da ce ceka bolnicka hrana 😂
😂😂 rekao mi muž da sam se previše uživila u šefovanje i da uživam još malo dok mogu, ali da se ne navikavam na to 😂😂😂😂😂
Hahahaha, sad ce meni opet pica 🍕 🤣 Ne jedem ovu hranu, tj mogu dorucak nekada, ali rucak, nema sanse... Moj macak bi onjusio i okrenuo se hahhahaha. Ne znam sto ne idem na CTG, čekaju posjetu da nas salju 😶 A muz dns slobodan, sutra prva, prekosutra nocna.
Zvrkice,
samo sefuj hahah i poslije ces ti dok je mala beba, neka se navikava xD
Jutro
Naspavala se super, bez ijednog budjenja. Nadoknadila noc prije. Curka nije vise povracala, bit ce izbacila sto je naskodila.
Sve sam od sinoc procitala al pola zaboravila.
Salatice nemoj se bojati carskoga, nije to tako strasno. Ja sam se prvi put groza carskog i boli nakon toga ali nije to tako strasno. Nakon 10 sati ludjackih trudova jedva sam ga docekala. Stvarno nije nista extra. Kad se ides ustajati malo boli al i to pomalo. Ja bi se ful sporo dizala kao od straha da ne zaboli al sijecam se kad je bljucla da sam izletila u sekundu iz kreveta do krevetica i da me nije bolilo. Oporavak mi je brzo isao, sve sam sama s muzem koji je radio od prvog dana oko male. 14.dan sam pocela izlaziti i od tada svakodnevno s tim da ima 30ak skalina ispred zgrade i u zgradi bez lifta za nosit kolica i bez problema sam nosila.
Zaboravila sam imema cura na slikama, Ivana, Mia i ..... uglavnom sve ste super.
Kod nas oblacno ali isto cemo poslije malo vanka da curka vozi role a popodne na djecju predstavu
Jutro svima 🍵
Za cudo spavali smo dobro, muz je otisao raditi a mi se ostali izlezavati. I mene je mali jucer tak rital dolje skroz da sam mislila da ce mi izbiti mjehur. 😀🙊
Curke predivne su vam buse ❤
Salatice, svaka ti cast, drzi se kraljice nasa, sve bude u redu, taman da moras i na carski samo da vi dvije budete dobro, kao sto i du kaze vidis kak je ana na kraju dobro prosla.
Jos malo pa se moram dici iz kreveta, dolazi mi susjeda sa curicom na kavu.
Kaj kuhate danas? Dajte neku ideju jer ja vise nemam ideja, pitam muza on kaze svejedno mi je. 😜 navecer idemo do kumova na rodendan, ne smijem pretjerati sa hranom 😔🙈
Noa 💙
salatice, ja nisam jos nikad brojala pokretepa te ne mogu tu nista savjetovati.
zvrkice, kakvu ogradicu si ti uzela?
Mi danas ne kuhamo, idemo na djecji rodjendan tako da cemo tamo i rucati 😊
Ovdje je bezveze i oblacno, bas neko vrijeme za izlezavanje. A toliko zaostajem sa serijama, nista mi se ne gleda, knjige isto sporije citam, za jednu mi treba po 2 tjedna, inace znam u 3-4 dana zavrsiti. Du, ti si sinoc gledala seriju, sto gledas?
Luka ❤
Jutro curke, da vam se javim kratko. Mi u zg, ludnica oko stana i uredivanja. Nadam se da cemo do sutra sve završit 💪 na kraju smo kupili i kinderbet u ikei tako da ima svoj krevetic i ovdje, robicu cu stavit u hemnesicu i bit ce to ok 😍
Vidila sam 3 prekrasne trudnice zaredom, curke divne ste 🤗
Super i za sve uspješne preglede i bebice koje raste 😊 barbie zapamtila sam da Neo bome ima finu kilazu, bit ce to pravi dečko 💙
Salatice sve sam ti rekla preko facea, bit ce to sve dobro i kak treba. Ne sekiraj se puno, a Lena ima svoj ritam micanja. Evo moja jutros ni a ni b, a inace ujutro divlja. Javit ce se nakon doručka i kave.
Hahaha zvrkice sam ti sefuj, drago je to njima zapravo. Jer ionako ne znaju oko ovih baby stvari puno pa im olaksavamo iako ne bi priznali 😅
Zelim vam ugodan vikend, lijepo papajte i odmarajte. 🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji