m.girl, sinoc sam kuhala kelj varivo za danas, mozda jos izgrilam piletinu uz to, al ostalo mi je jos i smjese za tortilje plus zdravi muffini 😂 allie, isto mi je s knjigama...iako sam zavrsila sad ove cetiri sto sam digla, trebala bi do gradske po novu turu. A serije...nema sta ne gledam-cekam nove sezone GOT i Handmade's tale. do tad kratim vrijeme s novim epizodama Moderne obitelji, Uvoda u anatomiju, Big bang theory i This is us 🤓 Vec sam preporucila mini serije Night manager, Night of, Big little lies...sad mi je mozak zablokirao. Ako imas sta pametno-salji!
url=https://lilypie.com]
jutro cure 😘 cak nije bila losa noc, ali me muz jutros probudo. Jadnicku je komarac letio oko glave (nije ga cak ni grickao) pa me probudio svojim gundjanjem…htjela sam ga u top strpat! ptičice, bas si draga 🤗🤗😘 zvrkice, nasmijala si me s robom i nadglednikom-nema labavo! 😎 salatice, nek si ti smazala onu pizzu, kao da si znala da ce ceka bolnicka hrana 😂
😂😂 rekao mi muž da sam se previše uživila u šefovanje i da uživam još malo dok mogu, ali da se ne navikavam na to 😂😂😂😂😂
Hahahha i kod mene je ta situacija, ja mu isplanirala da mi u ponedjeljak od svojih donese kolica, krevetić i madrac. A on meni, pa polako smiri malo... Kao previše je sve odjednom 🙄🙄
Lovre
ptico, slikaj nam kad zavrsite! 😎 mi cemo morati krevet okrenut da nam kindac bude u boljoj poziciji. U spavacoj imamo samo ugradbeni ormar i boxspring krevet. Trebam to iskombinirati da mi je blizu, a da opet ima mjesta za prolaziti do oramara
Mi danas na ručku kod muževih, ali su me one pepine buhtle zagolicale, tako da evo sad prije nego odemo u šetnju zamjesit ću ih, pa kad se vratim ispeć i nosim na ručak 😋
Ali da mi nije maloga, nebi ni išla u šetnju na ovakav nekakv truli dan, baš bezveze... Al idem radi njega i vožnje bicikle 😬😬 već sam mu rekla da piše djedu božićnjaku da mu donese romobil, jer mislim da će mi bit lakše uz kolica i romobil a ne bicikl. 😋😋
Lovre
m.girl, sinoc sam kuhala kelj varivo za danas, mozda jos izgrilam piletinu uz to, al ostalo mi je jos i smjese za tortilje plus zdravi muffini 😂 allie, isto mi je s knjigama…iako sam zavrsila sad ove cetiri sto sam digla, trebala bi do gradske po novu turu. A serije…nema sta ne gledam-cekam nove sezone GOT i Handmade's tale. do tad kratim vrijeme s novim epizodama Moderne obitelji, Uvoda u anatomiju, Big bang theory i This is us 🤓 Vec sam preporucila mini serije Night manager, Night of, Big little lies…sad mi je mozak zablokirao. Ako imas sta pametno-salji!
Handmaid's Tale nikako da krenem, GoT me nije dosad privukao, ove mini osim Night Managera sam pogledala. Pratim i This is Us, Modern Family i TBBT, ali trenutno sam svime zaostajem, bas sam lijena bilo sta skidati, sad eventulno nesto na Netflixu pogledam, jer mi je to uvijek pri ruci/daljinskom 😂Gledas negdje online ili skidas?
E da, meni je ok i 13 Reasons Why te Atypical.
Luka ❤
m.girl, sinoc sam kuhala kelj varivo za danas, mozda jos izgrilam piletinu uz to, al ostalo mi je jos i smjese za tortilje plus zdravi muffini 😂 allie, isto mi je s knjigama…iako sam zavrsila sad ove cetiri sto sam digla, trebala bi do gradske po novu turu. A serije…nema sta ne gledam-cekam nove sezone GOT i Handmade's tale. do tad kratim vrijeme s novim epizodama Moderne obitelji, Uvoda u anatomiju, Big bang theory i This is us 🤓 Vec sam preporucila mini serije Night manager, Night of, Big little lies…sad mi je mozak zablokirao. Ako imas sta pametno-salji!
Handmaid's Tale nikako da krenem, GoT me nije dosad privukao, ove mini osim Night Managera sam pogledala. Pratim i This is Us, Modern Family i TBBT, ali trenutno sam svime zaostajem, bas sam lijena bilo sta skidati, sad eventulno nesto na Netflixu pogledam, jer mi je to uvijek pri ruci/daljinskom 😂Gledas negdje online ili skidas?
E da, meni je ok i 13 Reasons Why te Atypical.
ma skidam dok mi ne pokucaju na vrata 😂☠️ eto dala si mi jos ideja 👌
M.girl dvoumim se izmedju gulasa i teleceg rizota
Hehe ja sam jucer rizoto tak da to otpada ali mislim da cu prodimstati mahune, meso i krumpir i zalijati za vrhnjem. A kasnije cu zamijesiti kiflice ili buhtle 😉
Noa 💙
meni se toliko nenormalno brže masti kosa nego prije. doslovno je masna nakon jednog dana. pogotovo šiške na čelu. nadam se da ću se moć istuširati nakon poroda. taj dio me muči. nekak ne bih htjela na spavanje sva prljava.
e da, ako netko zna ….doktorica mi je dala uputnicu za Petrovu, ali rekla je da nije sigurna jel se moram naručiti ili samo tamo pojaviti.
Naručuješ se na [email=predbiljezbe.trudnicka.gin@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.trudnicka.gin@kbc-zagreb.hr[/email] posaljes im uputnicu i trazis termin u 36.+ tjednu.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro, cure!
Moja djevojčica, koja je još uvijek bezimena, neke dane bude baš aktivna, a neke jedva naslutim neki pokret. Jučer je bio jedan od tih dana i cijela se prepadnem, ali stvarno se tješim da ne može svaki dan bit jednako.
Možda bi bila aktivnija da ima ime! Hm... 😅
Salatice, samo se ti drži i proć će sve to jako brzo.
Ja planiram danas kupiti kolica s kojima je Klikerica imala problema. Nadam se da me neće razljutit kao tebe, iako sam u ovoj trudnoći puno manje obzirna prema drugima u komunikaciji. Čak me i sram bude, ali shvatila sam da se treba borit za svoja prava.
Nitko drugi neće!
Meni ovi dani ludi, ali konačno bih danas trebala završiti s kupnjom bijele tehnike.
Još mi ostaje krevet za nas, za dijete i sve ostale slatke potrepštine. Krevet planiram kroz koji dan, a za ostalo se nadam da ću to sve stići u 12. mjesecu.
Doći će i suprug pa ću samo upravljat. Ne zna on šta ga čeka!
Meni danas još točno 2 mjeseca do termina. Lijep osjećaj. Neke dane sam troma i ne mogu ništa, a neke zaboravim da sam trudna. Baš dobar osjećaj ovo drugo.
Allie uzela sam kao pletenicu od Nina design, stići će za nekih 20ak dana. Ali nema veze, uslikat ću ovak jadno i golo 😂😂
Mi ćemo za ručak juhu od rajčice, a što će muž ne znam 😂😂😂 on to ne voli, a ja bi mogla stalno jesti to.
Od serija obožavam This is us i 13 reasons why, ali trenutno mi se ništa ne prati. A s obzrom da ne mogu u kino čekam filmove A star is born i Bohemian rhapsody. Uglavnom kod mene na TVu uglavnom stalno VH1 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji