Game of Thrones 😍😍😍😍 Taman sam kontala krenuti gledati ispocetka 🤣 A sad ce i nova sezona Outlandera, ako neko prati moćne Škote 😍🤗
Ja planiram danas kupiti kolica s kojima je Klikericaimala problema. Nadam se da me neće razljutit kao tebe, iako sam u ovoj trudnoći puno manje obzirna prema drugima u komunikaciji. Čak me i sram bude, ali shvatila sam da se treba borit za svoja prava.
Nitko drugi neće!
Hej,ma nije problemnu kolicima nego u ženi koja je tada radila... zvali su me jučer ujutro ,druga zena i kao sve je ok.
Ne znam koju cijenu imas,ali ovo je akcija sada u baby centru
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pratim al se nikako ne stignem javiti.. Ja i muz na ratnoj nozi jer putujem busom u zd, i jos ovaj tmurni dan i bas sam bzvz 😕
Da, da, Klikerice, taj sam popust mislila iskoristiti.
Znaš li možda imaju li sve opcije kolica na način da se mogu naručiti ili su ograničeni stanjem u svojim poslovnicama?
Ja bih baš farmer sa crnom kontrukcijom i Earth košarom.
Jesu li ti spominjali da je poliester bolji za održavanje, što bi značilo da preporučuju Urban nomad?
Meni jesu.
Baš se mislim. Pamuk je moj odabir, ali bojim se da me ne odgovore.
Jutro cure, iza nas je ok noc, prije spavanja frendica javlja da je mali u bolnici zavrsio jer je progutao bateriju pa me malo to cimalo ali za sada je sve ok s njim pa mi je lakse, tako ce i ostat :) muz danas radi dan, decki u 15 idu na neki rodendan pa cu solirat do 18.. inace jucer popodne sam toliko hrane u sebe potrpala koliko nisam zadnjih godinu dana 😒😒 na svu srecu nije mi bilo zlo, niti se zgaravica aktivirala, a mogla je bez beda😂😂 boze ko neki najjjjjjgori pms ikada
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!Ja zaspala oko 6 pa sve do sad.
Za rucak cu musaku ,onda cu s mladom curkom na kavicu i shoping😉polako,starija veceras izlazi vani s prijateljicama muz je vozac i cuvar😝😝😝.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure moj plan za naspavati se je prosao po ps-u uz dva budenja na wc i druzenje sa muzicem ☺️ tako da se danas osjecam super poletna i bas si blistam...
barbiemama ja sam L rodila u petrovoj doduse imala sam i jos uvijek imam vezu za TA i radaonu pa odem tamo da me naruce te je nedugo rodila muzeva sestricna pa sam otisla s njom da ju narucim jer curka od nekih 20ak godina sva splasena nije nista znala...sve odreda smo bas zgodne trudnice...danas u planu je druzenje sa muzom pred tv-om jer se malac ne da od bake i dede tako da danas nista ne radim ne kuham narucit cemo nekaj nas dva i milina....odo piti kavu i nekaj prigristi jer sam gladna otkad otvorim oci...😘
Ja isto volim juhu od rajcice, ali moj muz nikak ne bi bio odusevljen sa njom za rucak hehe. :))
Meso se odmrzava, zalijala ga sa vrelom vodom i ceka dok se ja ne smislim kaj cu. Ja pojela pahuljice i sad sam nspuhnuta ko balon. 😄
Mina, zao mi je kaj ste na ratnoj nozi, vjerujem da cete brzo izgladiti stvar.
Bambusovlist, bas ste lijepi 💜 busa uopce nije velika, moja je ko kosarkaska lopta 😍 bit ce tatin sin, muz je imao preko 4,5kg kad se rodio
Noa 💙
Jutro!
Pocela sam sve cesce za dorucak jesti tost sa sirom 🙈 Ne mogu si pomoc, moram prestat kupovat sireve jer cu imat sto kila do kraja.
Salatice pregrmi jos 10ak dana i svi navijamo da Lena malo pozuri da mamu prestanu muciti. 😘
Pticice ok je nalaz s obzirom na tjedne trudnoce. Limfociti bi u trecem tromjesecju trebali rasti pa treba samo pratiti.
Lijepe ste sve ❤️
Ne znam jos sto cemo za rucak.
Sortiraj odgovore
Najstariji