Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    03. Studeni 2018. 04:42

evo i ja budna, malac zove da mu je začepljen nos i da mu ispušem jako jer ne može spavat 🙄 i sad mama može brojat zvijezde jer ne mogu dalje zaspat 😕😕 
    salatice već sam komentirala, neka te njima pod nadzorom  pa nek odluče šta će. 
    Cure sa stomačićima sve ste super. 
    I buhtle su mi zamirisale i mislim da će danas i kod nas biti 😌😌 
    kažu na prognozi da neće bit kiša danas, pa se nadam šetnjama, jer jučer uz onakvu sparinu i nizak tlak, vukla sam se ko puž. 

Lovre

Salatica9192
    03. Studeni 2018. 05:22

Hvala cure 😊
    Beba je zivnula, valjda ce ostati tako. A nije meni problem lezati, ako sa razlogom lezim. Ne razumijem tu svoju plodovu vodu nikako, gdje nestaje kad ne curi i kako se nadoknadi.
    A bebac raste ocigledno, mislim da me zato nece dirati. Dok su protoci uredni i beba raste. 
    Inace imam pravo i na psiholosku podrsku, to nije bilo prije. Mislim ono i ne treba mi, vi ste moji psiholozi hahahah, ali nije lose znati za to. 
    I da Miranda, i dalje niko nece da mjeri AFI hahaha 🤣 
    Sta vi radite dns zanimljivo? Uzivajte u vikendu 😘

• nali
    03. Studeni 2018. 05:32

Jutro cure. Preeedivni trbusi 💜💜💜
    Salatice, jao neznam sto bi rekla,al ako postoji imalo sumnja da imas manjak plodne vode, bolje da si tamo pa da mogu reagirati odmah. Sto si sve izdrzala do sada, sta ti je ovo, nista, par dana lezanja i lose hrane. Uskoro ce i to proci 😘

• nali
    03. Studeni 2018. 05:39

I da, nisam stigla jucer komentirati, super za odlicne vijesti s pregleda. Ne sjecam se vise imena ko je sto pisao. Jedna curka je imala visoki tlak, nemoj se brinuti, samo ga redovno kontroliraj i ako ti se drzi na ili iznad 140/90 pravac hitna ili zoves ginekologa da ti da dozvolu da povecas terapiju ako pijes nesto za tlak.

barbiemama
    03. Studeni 2018. 06:30

jutro 😘

Salatice, tebi šaljem posebnu pusu ❤️

sinoć smo bili u kinu. gledali Noć vještica. najela sam se kokica toliko da sam rigala poslije 🙄 ili je mučnina došla od nečeg drugog. ali bilo mi je lakše čim sam povratila. 

kupili smo konačno umivaonik i pipu. sad samo treba nekog majstora pozvat .

nemam neke posebne planove za vikend. koliko vidim, u Zgu će i danas biti loše vrijeme 😏

barbiemama
    03. Studeni 2018. 06:32

meni se toliko nenormalno brže masti kosa nego prije. doslovno je masna nakon jednog dana. pogotovo šiške na čelu. nadam se da ću se moć istuširati nakon poroda. taj dio me muči. nekak ne bih htjela na spavanje sva prljava. 

e da, ako netko zna ....doktorica mi je dala uputnicu za Petrovu, ali rekla je da nije sigurna jel se moram naručiti ili samo tamo pojaviti. 

• zvrkica
    03. Studeni 2018. 06:39

Jutro 😀
    Nama je danas puni 31tt i nismo spavali ništa, koja noć užasna.
    Kava mi i nije baš najdraža više , sinoć bilo muka malo, ovo toplo vrijeme mi je bljak trenutno.

Salatice plan je pranje vesa i sastavljanje krevetića. Ja sam nadglednik, a muž rob 😂😂😂😂 

• zvrkica
    03. Studeni 2018. 06:40

Cure, super su slike sa busama 😍

AllieH
    03. Studeni 2018. 07:29

Curke, preslatke ste! I bome fine busice za te tjedne 🔝🤗😍
    Salatice, bez brige, nije ni carski kraj svijeta! Najbitnije da je s vama sve u redu! 😘
    Zvrkice, slike na sunce kad sastavite. 
    barbie, meni bas obrnuto, ni inace mi se nije nesto mastila kosa, ali prala sam 2x tjedno. Sad moram jednom i to reda radi, ni ne kuzi se da je masna ili prljava. 
    Ana nam se nije jucer javila nikako, sve cekam da cujemo malo od nje...

Luka ❤

Salatica9192
    03. Studeni 2018. 07:39

I ja cekam Anu da se javi. Bas mislim na nju i bebaca. A da vas sad pitam, ako uzmete brojati pokrete, za koliko izbrojate 10 puta (jace migoljenje, premjestanje, udarac). Meni kad je aktivna, par minuta, kad nije, ko znaaa koliko. To cu dns pratiti cijeli dan, imam u aplikaciji tu foru 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.