Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    02. Studeni 2018. 20:36

Pticice nisam vidjela nalaz 🤕 Prepisi mi vrijednosti ako ti se da. Generalno limfociti mogu pasti u trudnoci, neutrofilni granulociti isto rastu cesto. Bitno da nisu prevelike razlike i da je odnos limfocita i granulocita stabilan i obrnuto proporcionalan. 
    Imas betonski cerviks 👌😂 Samo hodaj koliko god mozes 😉
    Cure mi sline na buhtle pepe 😅😅 Cijelu trudnocu me vuce sve iz pekare vise nego ikad.
    Mogla bi i muffin 😍 Nekidan sam ih i ja pekla, limun i cokoladnu varijantu. 
    Zvrkice za usi bi ga maknula s tog tepiha 😤 Krkan. 
    Salatice jaaavi se!

• Kani07
    02. Studeni 2018. 20:42

Miranda

Pticicenisam vidjela nalaz 🤕 Prepisi mi vrijednosti ako ti se da. Generalno limfociti mogu pasti u trudnoci, neutrofilni granulociti isto rastu cesto. Bitno da nisu prevelike razlike i da je odnos limfocita i granulocita stabilan i obrnuto proporcionalan.
    Cure mi sline na buhtlepepe😅😅 Cijelu trudnocu me vuce sve iz pekare vise nego ikad.
    Zvrkiceza usi bi ga maknula s tog tepiha 😤 Krkan.
    Salatice jaaavi se!

Miranda

Pticicenisam vidjela nalaz 🤕 Prepisi mi vrijednosti ako ti se da. Generalno limfociti mogu pasti u trudnoci, neutrofilni granulociti isto rastu cesto. Bitno da nisu prevelike razlike i da je odnos limfocita i granulocita stabilan i obrnuto proporcionalan.
    Cure mi sline na buhtlepepe😅😅 Cijelu trudnocu me vuce sve iz pekare vise nego ikad.
    Zvrkiceza usi bi ga maknula s tog tepiha 😤 Krkan.
    Salatice jaaavi se!

A da vam javim Salatica ipak u bolnici,opet manjak plodne vode ceka ctg i uzv to je na fb napisala .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    02. Studeni 2018. 20:47

Kako sam obećala još prije 2 mjeseca(Bože kako to vrijeme leti), sastavila sam popis preporučenih knjiga o odgoju i njezi djeteta http://bit.ly/knjige-odgoj-djeteta tik pred Interliber, za one cure koje će moći ići... ostalim curama ćemo mi kupiti pa poslati, sve knjige sam posudila iz knjižnice prije, i dosta toga sam proučila i pročitala... kad već ne spavam po noći... uživajte!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mina93
    02. Studeni 2018. 20:54

Ajme buhtle 😍😍 odavna ih nisam radila, bas si mi dala dobru ideju 😁😁 ja tamanim mramorni od jutra 😂😂

Klikerica
    02. Studeni 2018. 20:58

Pa moj cerviks je 50 mm Mjeri i ultrazvučno i vaginalno, a bitno da sam ja tu tvrdila da moja ginićka to ne mjeri, dok mi prstom nije pokazala da piše na svakom nalazu... a valjda kad je sve uredu, onda o tim stvari ni ne brineš..  nemam sada nalaz kod sebe da vam slikam.

Cure djelujete mi danas full pozitivno, posebno Allie iza koje je težak dan, ali neka si ti prošla tu kolposkopiju i biopsiju, i srećom imala kvalitetnog i nježnog specijalistu. To je jako bitno, pogotovo u trudnoći.
    Pepe - ove buhtle!!! Znači sline mi cure koliko dobro izgledaju...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    02. Studeni 2018. 21:01

Allie, vidim da pitaš za cijene. 

Nenadolls, 90 kn manji medo (oko 27 cm), a 120 kn veći (oko 41 cm). nisam platila dostavu već osobno preuzela jer je žena u Novom Zg, na 2 min vožnje autom od nas 😁

ići mići. jastuk zvjezdica je 100 kn. gls dostava 35 kn. svako slovo 20 kn, a zvjezdica (ili srce) uz slovo 15 kn. s tim da mi je preporučila te zvjezdice uz kraća imena. da, po njenom mišljenju, bolje izgleda.

obje profesionalne i za preporučiti. posebno Nenadolls jer je jako brza 😍

truskawka
    02. Studeni 2018. 21:17

Evo ja se malo javljam s novostima vezanim uz renovaciju 😁 
    Kupaona je naapookooon gotovaaa!!! 

Kuhinja je sad u povojima. Trenutno je u stanju farbanja, onda cemo laminat postavljati, pa sastavljati i postavljati kuhinju i tek onda plocice idu. Mislim da cete krajnji rezultat dobiti tek nakon sto rodim jer nece sigurno biti gotovo prije. Mozda cak ni prije nove godine. 
    Djecje jos nistaaa nisam nit krenula nit budem izgleda. Oprat cu samo dio stvari i to je to od mene prije bolnice. 

❤N i V💙

pepe1907
    02. Studeni 2018. 21:24

Mamica2

Zvrkicemene je bas snervao tvoj majstor dok sam ovo citala, mogu zamislit kako je tek tebe.
    Barbievelika beba, super.
    Salaticecekamo izvjestaj s pregleda
    Pepe i Du sreca da sam napravila ruske kape popodne, inace bi mi sline curile

ajmeee..obožavam ih...😋❤

annchy17
    02. Studeni 2018. 21:29

Pepe super kutak. :)
    Vidim bila tema za robicu i stvari za bebu, mi jos nemamo nista. Polako budemo krenuli i isto do Bozica da to rijesimo. Kolica smo nasli, samo jos treba ono zavrsno ;)
    Cure, super za vijesti sa pregleda. I ja danas bila, mirovanje i dalje, jos mi sada i tlak visok, o Boze, svaki put nesto na novo 🙄
    Sigurno je decko, ja imam spremno ime Lukas od nekaaaad, suprug nije odusevljen, al mislim da ce se slozit na kraju 😅😅

annchy17
    02. Studeni 2018. 21:30

Imamo 1068 g. ;)
    A slatkoo, ma nema toga sto nebi pojela. Apetit maksimalan 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.